cumpar reputatieplata in avans pe 1 an
![]()
zicea cineva ca la 100 puncte reputatie mai apare un verzisor de ala
da mi se pare ciudat sa nu poti configura tu chestia aia !![]()
oricum cristinel e superstar. restul de 8 patratzele au atributul hidden ca-s rosii si nu vrea sa se laude![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
reputatia creste in functie de punctele primite.... pt 2 puncte - 100> la reputatie, pt 3, 200> la reputatie si tot asa...
Fiecare user are un anumit Rep. Power care il poate acorda unui alt user... Acesta creste influentat de mai multe lucruri cum ar fi: numarul de posturi, pozitia in forum, etc...
Daca vreti sa cresteti in reputatie, invatati mai intai sa folositi acel buton rosu/verde si cu siguranta si alti vor aprecia gestul vostru... Daca vezi un post care te-a ajutat, nu ezita sa folosesti sistemul.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 21st May 2007 la 15:07.
Boingeanu Ben
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Revin la sistemul de reputatie: de ce nu pot vedea cine a apreciat pozitiv sau negativ mesajul meu? Ar fi foarte util sa stii cand ai primit un negativ sau pozitiv de la cineva care chiar se pricepe, ca sa iti dai seama daca ai dat-o in bara sau esti pe drumul bun, sau cine stie ce tantalau s-a trezit sa-si dea cu parerea prin intermediul sistemului de reputatie.
Poate pentru ca esti moderator. Noi userii normali vedem de la cine primim reputatia doar daca au bunavointa sa se semneze.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)