De ce? Imi imaginez cativa care ar face asta dar cred ca majoritatea membrilor seopedia au iq-ul suficient de ridicat incat sa priveasca sistemul ca pe un mod de a li se atrage atentia ca au gresit/facut ceva bine si nu ca pe unul de razbunare infantila.
Damn, am primit primul minus si chiar sunt curios de la cine. Nu se poate face ceva? Nu pentru razbunari stupide ci doar sa stiu si eu ce importanta sa-i dau.
Cristi, stiu ce vrei sa impiedici dar pentru muritorii de rand e frustrant uneor., Chiar daca suntem aproape siguri ca punctele in minus vin de la cineva luat la suturi sau caruia nu-i convine ceva vazut la tine si sare cu minusul.
cred ca e mai bine sa nu stiinu ca tias fi dat eu reputatie negativa miromulus
![]()
Nu aveai cum sa fii tuE un secret de unde stiu. Anyway, macar daca oamenii care dau reputatia ar si motiva.
vin si eu cu un comentariu.
este oarecum on topic.
de multe ori se intampla ca un user sa contribuie cu un post foarte constructiv, dar supriza ... nu primeste nicio apreciere pozitiva...dar se poate intampla ca peste cateva zile sa fie si el suparat si sa mai iasa un mic scandal... atunci fiti sigur ca 2-3 il vor taxa negativ.
gresesc ?
Asta-i o discutie legata de mentalitatea noastra, "balcanica".Lucru ce ne face ca in loc sa incercam sa urcam prin munca onesta, sa-i tragem in jos pe aia mai buni.
E simplu: nu am primit atat de multe puncte incat sa nu stiu cate am (mai ales ca le vad de fiecare data cand primesc un pm). Si am pierdut 2 puncte, nu 1Not like I care. Daca pierdeam vreo 20, insemna ca vine de la krumel sau mezei si ma bagam la studiu.
tre sa vorbesti frumos cu toata lumea...sa nu superi pe nimeni !!!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)