This is funny![]()
This is funny![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Rep Power e una, iar Rep received e alta.
Rep Power - numarul de puncte cu care poti marii reputatia unui user. Creste odata cu numarul de post-uri in forum.
Rep received - numarul de puncte adunate de la alti useri. Cu cat e mai mare, cu atat mai multe puncte verzi vor fi afisate.
Boingeanu Ben
Exact. Iar cum Diana si cu Ben sunt mult mai cuminti si mai draguti ca mine, au primit mai multa reputatie.
Nu creste numai cu nr. de posturi.Rep Power - numarul de puncte cu care poti marii reputatia unui user. Creste odata cu numarul de post-uri in forum.
Sunt implicate: nr. de posturi, rank-ul user-ului, perioada de cand e user in acest forum, cata reputatie are, etc.
Edit: Na ca am mergiuit![]()
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 18th December 2006 la 11:33.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Am primit si eu ceva reputatie... dar de ceva vreme, vorba cantecului "Nu nimeni nu ma vrea... "
Poate la anul o sa fiu si eu mai dragutz![]()
Am observat si eu ca nu prea se da reputatie pe forum. Pai pe DP o persoana cu 500 de posturi are 3-4 green-uri.
Asa suntem noi mai zgarciti, nu dam nimic, nici macar reputatie![]()
Nu e deloc asa cum crezi tu.
Aici eu iti pot da tie 15 puncte sau 20. Pe DP, cel mai puternic USER poate da 8puncte..
Majoritatea userilor puternici pot da 2-3-4 puncte.
Gandeste-te ce inseamna sa faci 1700 puncte cat am eu de ex, acolo.
Stranse in 3 ani.
Pai tocmai aia e chestia Cristian.... aici poti obtine usor niste "lauri"... si totusi nu ii are nimeni. La "scorurile" de aici, pe DP probabil ai avea 15.000 de puncte.Sau nu zic bine? Anyway, chestia asta e asa... de "shmen". Ma bucur pentru Diana/Ben... dar sa ajung sa fiu stresat ca eu nu am, cred ca trebuie sa mai traiesc o viata. :p
Ideea reputatiei este:
Cand cineva te ajuta cu ceva si ti-a fost folositor, da-i reputatie.
Cand cineva scrie o stire interesanta sau aduce o contributie, da-i reputatie.
...
Cand cineva te calca pe nervi, "da-i" reputatie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)