Deci la mine in cont scrie: Romanian - Verified (0)
Numarul ala din paranteze e paypal reputation number si ar trebui sa fie mult mai mare decat zero pana acum. La voi cum e, tot zero?
Deci la mine in cont scrie: Romanian - Verified (0)
Numarul ala din paranteze e paypal reputation number si ar trebui sa fie mult mai mare decat zero pana acum. La voi cum e, tot zero?
zero
Tot zero, desi am primit bani de la mai multi membri verified...
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
Şi la mine tot zero.. şi folosesc contul de paypal aproape zilnic de.. 3 luni.
NUmarul din paranteze reprezinta numarul de Verified PayPal memberi care au platit catre tine. Se face update la el destul de des, rabdare doar.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
nici la mine nu s-a mai facut update ala de 2-3 luni...desi zice ca s-ar face lunar
Asa ma gandeam si eu, ca e zero pentru toti romanii. Prin ianuarie le-am dat un mail sa intreb de ce e asa. Initial mi-au raspuns cu un copy-paste din Help Center. Dupa ce i-am rugat frumos sa nu mai dea copy-paste ca am citit si eu Help Center si sa incerce un raspuns personalizat, pana la urma s-a trezit cineva si mi-a zis ca cica este un technical problem cu noile tari aderate la paypal si de aia nu se actualizeaza numarul ala. Cica a escalat problema la departamentul tehnic dar sa nu mai insist ca o sa dureze. Deja s-au facut 3 luni de atunci. La cati bani au ma gandeam ca le e mai usor sa rezolve astfel de probleme. Sau se gandesc ca romanii nu merita un astfel de statut pentru ca si asa le pot bloca conturile in orice moment...
Edit: Ia uite la Cristian apare corect, hmm el nu a avut nici probleme cu withdraw atunci cand au fost pentru toata lumea, deja e foarte dubios. Spune-ne si noua ce pile ai!![]()
Ultima modificare făcută de rickysyv; 31st March 2008 la 23:07.
La mine este 22.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Cred ca am un cont mai vechi Ricky. Atata tot.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)