Nu stiu cati sunteti familiari cu sistemul de reputatie din Vbulletin.
Ma gandeam sa implementam si noi ceva similar.
Ce parere aveti ?
<_< Hmmm....depinde: o sa ma pot aprecia pe mine insumi?
Daca nu, eu zic NU !!!![]()
]Postat în original de too_night @ Jan 11 2006, 07:52 PM) [post=8963
Hmmm....depinde: o sa ma pot aprecia pe mine insumi?
[/QUOTE]
Tu ce parere ai ? :unsure:
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Parerea mea si fac ce vreau cu ea...
Serios acum: ideea poate n-ar fi rea, insa ar trebui sa se ocupe cineva de chestie, ca sa fie "pe bune"; cine sa fie? Tot Krumel ?![]()
Eu nu te inteleg. In ]Postat în original de too_night @ Jan 11 2006, 08:14 PM) [post=8966
Parerea mea si fac ce vreau cu ea...
Serios acum: ideea poate n-ar fi rea, insa ar trebui sa se ocupe cineva de chestie, ca sa fie "pe bune"; cine sa fie? Tot Krumel ?
[/QUOTE]
Eu nu te inteleg. In fine.
Altcineva are pareri ?
Alte pareri ar putea fi: "in fine..."; n-ar fi bunePostat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 08:28 PM) [post=8967
Vroiam sa zic: ca aprecierile (mai ales din partea unui membru pt.altii) ar putea-o lua razna: cineva care le face total aiurea si in 2 sapt.nu mai este pe forum, sau poate intr-o zi; asta e doar un exemplu, cred ca mai pot fi si altele (daca vrei mai scot); din cauza asta ar trebui ca cineva chiar sa se ocupe de chestia asta, right?
Asta vroiam sa zic, daca nu am inteles eu gresit ideea cu "reputation sy]
Eu nu te inteleg. In fine.
Altcineva are pareri ?
[/QUOTE]
Alte pareri ar putea fi: "in fine..."; n-ar fi bune
Vroiam sa zic: ca aprecierile (mai ales din partea unui membru pt.altii) ar putea-o lua razna: cineva care le face total aiurea si in 2 sapt.nu mai este pe forum, sau poate intr-o zi; asta e doar un exemplu, cred ca mai pot fi si altele (daca vrei mai scot); din cauza asta ar trebui ca cineva chiar sa se ocupe de chestia asta, right?
Asta vroiam sa zic, daca nu am inteles eu gresit ideea cu "reputation system".
"In fine. Altcineva?"
Reputation System doar daca se pune si userul care da aceasta reputatie. Fara anonimi.
Pe alte forume am vazut discutii despre acest Reputation System. SI sint cu totii "mancati" de râca si carota de pe forum.
Nu stiu daca e nevoie sau daca e cazul si aici. Nu sintem o comunitate asa demare.
Dar...cum zice lumea. Ar fi mers un poll.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cred ca merge sa se puna automat user-ul care]Postat în original de Krumel @ Jan 12 2006, 08:13 AM) [post=8975
Reputation System doar daca se pune si userul care da aceasta reputatie. Fara anonimi.
[/QUOTE]
Cred ca merge sa se puna automat user-ul care a dat sau luat reputatie.![]()
AM nevoie de o parere, macar de la cei activi in acest forum.
Asa ca va rog spuneti-va parerea.![]()
Well... pai sa-l bagam in teste.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)