Astea sunt doar interpretarile tale.
Ca nu am caini in jurul locuintei mi se datoreaza mie si vecinilor care am inteles ca este mai usor sa ii ingrijim decat sa-i omoram, fie ca au muscat sau nu pe cineva. Tu pe de alta parte care ai ales sa-i bati in loc sa cauti o rezolvare vad ca inca te plangi. Ar trebui sa tragi o concluzie din asta.
Si pentru ca evident iar o sa intepretezi pe cuvantul ingrijim iti zic de pe acum ca m-am referit la adaposturi si nu la tinut sub geam.
Tot postul l-ai facut pe presupuneri. Cum am zis si in postul de mai sus, nu am zis ca nu este o problema si nici ca nu trebuie luata o masura sau ca oamenii nu sunt deranjati de ei, am zis ca nu sunt de acord cu violente inutile in conditiile in care am si demonstrat clar ca se gasesc solutii.
Nu conteaza ca aia 2% ajung la ONG sau nu, conteaza ca am facut ceva. De altfel si prin donatiile viitoare voi face ceva si nu doar sa ma plang pe forum ori sa bat un animal lipsit de aparare asa ca nu fac doar sa arunc cuvinte marete impotriva eutanasierii cum zici tu. De altfel nici ca as fi impotriva eutanasierii nu am zis si nici nu as avea cum pentru ca nu mi-am format inca o parere - insa daca ar fi de ales intre eutanasiere si actiunile ce le promovati as alege fara indoiala eutansierea.
Ar trebui sa-ti faci probleme si cu privire la educatia copilului. La cum raspunzi interlocutorilor ar putea trage niste concluzii si avea parte de o educatie la fel de deficitara ca a ta.
O sa-ti mai raspund doar daca vei constientiza ca nu sunt inamicul tau si vei avea o atitudine normala si civilizata, daca nu, nu ai decat sa crezi ca eu sunt cauza acelor caini fara macar sa ai bunul simt de a citi ce scriu.