Pagina 1 din 12 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Ca un tata responsabil ce sunt imi fac timp aproximativ in fiecare zi pentru fimiu in varsta de 4 ani.
    Astazi am zis sa iesim afara sa ne jucam cu un elicopter radiocomandat. Zis si facut .
    Ne-am plimbat noi un pic sa gasim un spatiu mai deschis si gata ... hai la joaca.
    Abia ce am ridicat elicopterul in aer cand ce sa vezi . 5-6 caini hau hau hau . M-am uitat ... , ei latrau, eu l-am luat pe fimiu langa mine si eram mai mult atent la elicopter sa nu-l pierd.
    Canii nimic. Se apropiau din ce in ce mai mult pana au ajuns cam la 3 metri cred. Fimiu deja se speriase destul de binisor. Asa ca am lasat dracu si elicoperul si am inceput. Da-i cu pietre, da-i cu picioarele , da-i cu bricheta din buzunar. Fie vorba intre noi la faze din astea nu gasesti in jurul tau decat pietricele. Cred ca a durat cam 4-5 minute confruntarea asta pana ce pana la urma usor usor s-au retras.
    Dupa faza asta ... gata !!! M-am saturat de caini maidanezi si de latratul lor si sunt decis sa le declar razboi. Putin imi pasa ce zic iubitorii astia de animale despre psihologia cainilor maidanezi. Nu imi este frica de ei dar prezenta lor deja gata m-a adus la exasperare.

Am cautat pe net si am vazut ca cele mai bune metode sunt spray-urile cu piper si teasere cu electrosocuri.
    Astept propuneri si din partea voastra.

P.S: plus ca mi-au adus si prejudiciu. Elicopetrul nu l-am mai controlat cum trebuie si l-am scapat de sub control. Prabusidu-se si-a rupt coada asa ca nu mai am ce face cu el. Si uite cum s-au dus pe apa sambetei aproximativ 300 Ron.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st February 2013 la 15:53.

Scorpio2k2 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    29th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    25

Implicit

Exista niste dispozitive cu ultrasunete pentru caini dar problema e ca nu functioneaza la toti. Unii fug de zici ca le-ai dat cu ceva in cap iar altii nu au nici o reactie.
    Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Scorpio2k2 Vezi Post
    Exista niste dispozitive cu ultrasunete pentru caini dar problema e ca nu functioneaza la toti. Unii fug de zici ca le-ai dat cu ceva in cap iar altii nu au nici o reactie.
    Da am vazut un asemenea dispozitiv pe net. Dar nu e eficient dupa cate am vazut pe YouTube. Exact cum spui si tu la unii functioneaza iar la altii nu are are efect deloc.
    Eu vreau ceva cu care sa culc la pamant o haita intreaga. Ceva care sa-mi permita sa ma arunc in mijlocul lor

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Eu vreau ceva cu care sa culc la pamant o haita intreaga. Ceva care sa-mi permita sa ma arunc in mijlocul lor
    pai in mijlocul lor poti fara sa te arunci fara nimic special . important este ce faci acolo si mai ales cum o sa mai iesi de acolo .

la faza cu omoritul siguri vei avea probleme , pentru ca intodeauna se gaseste un " iubitor " de caini care sa te reclame .

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

3 kile de cremwurst (cu diazepam) in geanta ?
    sau doua pisici maidaneze ?
    .:|:.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
    3 kile de cremwurst (cu diazepam) in geanta ?
    sau doua pisici maidaneze ?
    Am vazut mai demult la TV o asemenea faza nazista. Unu' cu carnati in care bagase bolduri si omorase o haita de vreo 30-40 de caini. Partea nasoala e ca l-a saltat Politia iar toate institutiile astea de protectie a animalelor mai ca nu cereau procurorilor pedeapsa capitala

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Am vazut mai demult la TV o asemenea faza nazista. Unu' cu carnati in care bagase bolduri si omorase o haita de vreo 30-40 de caini. Partea nasoala e ca l-a saltat Politia iar toate institutiile astea de protectie a animalelor mai ca nu cereau procurorilor pedeapsa capitala
    da' cine zice ca-i omori ? dorm vreo 3 zile si-i doare capul ca dupa betie.
    .:|:.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Il sustin pe Gupi. Unul din avantajele telefonului nokia 5011 era faptul ca se desfacea in doua bucati mari, in caz de lipsa pietre si pietricele. Asta pana sa-mi iau permis, cand am continuat vanatoarea cu instrumentul numit Dacia 1310, motor 1400 cmc, stopuri si becuri relativ ieftine, desi rar se spargeau la impact cu animalul.

Ideea e simpla: au fost prea multe cazuri de atacturi violente. ONG-urile si alti pacifisti... pauza la astfel de faze doar au papagal ca sa stie pe cine sa arunce vina. Cert e ca nu te ajuta cand inevitabilul se inampla, nici macar cu transportul la spital. Bani pentru chirurgie estetica? De ceeeee, tu nu ai stiut sa te comporti cu cainii...

Sfatul meu, pt care multi altii iti vor multumi: sticla pisata cu mamaliga si aroma de carne (untura?) sau direct, de la magazine specializate, otrava pt caini. Le lasi elegant direct din masina in zonele cu latratori, cu atentie mare ca alti copii sa nu ajunga la ele. Desi banuiesc ca in perioada asta intre 18 si 7 dimineata cand pleaca la gradinita, e foarte probabil ca fiarele sa pape tot-tot.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

prima data le arunci niste Fumigene @ Airsoft.ro@ Airsoft.ro
    apoi intri in ei cu Sub Machine Guns @ Airsoft.ro@ Airsoft.ro

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Buna propunere dar te la militia
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st February 2013 la 16:27.

Pagina 1 din 12 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •