Ca un tata responsabil ce sunt imi fac timp aproximativ in fiecare zi pentru fimiu in varsta de 4 ani.
Astazi am zis sa iesim afara sa ne jucam cu un elicopter radiocomandat. Zis si facut .
Ne-am plimbat noi un pic sa gasim un spatiu mai deschis si gata ... hai la joaca.
Abia ce am ridicat elicopterul in aer cand ce sa vezi . 5-6 caini hau hau hau . M-am uitat ... , ei latrau, eu l-am luat pe fimiu langa mine si eram mai mult atent la elicopter sa nu-l pierd.
Canii nimic. Se apropiau din ce in ce mai mult pana au ajuns cam la 3 metri cred. Fimiu deja se speriase destul de binisor. Asa ca am lasat dracu si elicoperul si am inceput. Da-i cu pietre, da-i cu picioarele , da-i cu bricheta din buzunar. Fie vorba intre noi la faze din astea nu gasesti in jurul tau decat pietricele. Cred ca a durat cam 4-5 minute confruntarea asta pana ce pana la urma usor usor s-au retras.
Dupa faza asta ... gata !!! M-am saturat de caini maidanezi si de latratul lor si sunt decis sa le declar razboi. Putin imi pasa ce zic iubitorii astia de animale despre psihologia cainilor maidanezi. Nu imi este frica de ei dar prezenta lor deja gata m-a adus la exasperare.
Am cautat pe net si am vazut ca cele mai bune metode sunt spray-urile cu piper si teasere cu electrosocuri.
Astept propuneri si din partea voastra.
P.S: plus ca mi-au adus si prejudiciu. Elicopetrul nu l-am mai controlat cum trebuie si l-am scapat de sub control. Prabusidu-se si-a rupt coada asa ca nu mai am ce face cu el. Si uite cum s-au dus pe apa sambetei aproximativ 300 Ron.

. important este ce faci acolo si mai ales cum o sa mai iesi de acolo .