Pagina 2 din 12 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

@Ramonel de preferat ar fi ceva care sa aiba efect mai mult fizic.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    295
    Putere Rep
    39

Implicit

@RoManiac în primul an de facultate - acum mulți ani - am locuit o perioadă scurtă în căminul Facultății de Drept - cel de la Operă. Dacă se intâmpla să întârzii prea mult seara sau să ajungi în zori, te întâmpina o trupă "de asalt" formată din mai mult de 10 câini și a trebuit sa găsesc soluții. Cea cu diverse aparate de ultrasunete nu a funcționat - aparatele erau lăsate "moștenire" de la cei dinanintea ta pe principiul "poate la tine funcționează". Dar nu au avut niciodată vreun efect.

Astfel că, în momentul cand întârziam și intram în campus, aplicam următoarea procedură - împărțisem câinii în 3 tipuri -: vorbeam cu câinii cu care ne "împrietenisem" ziua prin facultate și aceștia nu mai erau agresivi; apoi le "dădeam ce aveai prin buzunare" celor care erau "întotdeauna flămânzi" - a doua categorie - și, pentru ultima categorie - care erau "favoriții bucătăreselor" de la cantina exact de lângă cămin și care niciodată nu mâncau de la noi nimic - aveam un lant obișnuit, de aproximativ un metru, cumpărat din Piața Obor și pe care îl purtam cu mine când știam că "o să am nevoie", pe care îl "plimbam dintr-o mână în alta" astfel încât să obțin sunetul metalic - nici cei mai agresivi câini din haită nu se apropiau. Te lătrau, dar ajungeai fără probleme la intrarea în cămin. Nu am folosit niciodată lanțul pentru a lovi un câine, întotdeauna a fost suficient acel zgomot metalic. Dar, dacă s-ar fi apropiat ...

Poate funcționează și la tine o astfel de strategie

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Electrosocurile sunt cele mai eficiente la caini, doar odata e nevoie sa atingi un caine si acel caine nu se va mai apropia, asa dresam acum vreo 10 ani caini de rasa sa nu manance de la straini, cu un magnetou vechi de masina

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

merge sa-ti pui si pe telefon niste sample-uri de sunete de frecvente inalte, totusi nu ultrasunete ca nu prea duc difuzoarele atat de mult. are un prieten o chestie la fel si in general fug cainii de rup. are ce-i drept si niste difuzoare puternice la telefon si asta ajuta la distanta

altele ar fi spray-uri cu piper sau petarde.

si ca o completare: ong-urile si toti astia cu protectia animalelor ar trebui in primul rand sa ajute cu adaposturi nu sa-si bata gura dupa ce ii dai 2 pietre in cap la un caine care te-a muscat
    Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 21st February 2013 la 19:20.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

spray-uri cu piper
    Si asta ar merge foarte bine si e si mai ieftin

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Am si eu o intrebare, a incercat cineva vreodata spray cu piper de tot ziceti de el?? Din cate stiu e total inofensiv la caini...
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Cainii au un miros foarte sensibil, clar va avea efect spreiul cu piper, eu am simtit pe pielea mea cand eram la facultate la camin, a dat cineva pe hol si nu a mai putut nimeni sta acolo vreo 2 ore

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Am si eu o intrebare, a incercat cineva vreodata spray cu piper de tot ziceti de el?? Din cate stiu e total inofensiv la caini...
    pe dracu inofensiv. i-am dat eu la unu si ii venea sa-si dea cu capul de asfalt. au simtul mirosului mult mai dezvoltat ca omul si piperul e iritant maxim. combinatia asta e destul de urata pentru caini

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Am vazut mai demult la TV o asemenea faza nazista. Unu' cu carnati in care bagase bolduri si omorase o haita de vreo 30-40 de caini. Partea nasoala e ca l-a saltat Politia iar toate institutiile astea de protectie a animalelor mai ca nu cereau procurorilor pedeapsa capitala
    Il sustin pe Gupi. Unul din avantajele telefonului nokia 5011 era faptul ca se desfacea in doua bucati mari, in caz de lipsa pietre si pietricele. Asta pana sa-mi iau permis, cand am continuat vanatoarea cu instrumentul numit Dacia 1310, motor 1400 cmc, stopuri si becuri relativ ieftine, desi rar se spargeau la impact cu animalul.

Ideea e simpla: au fost prea multe cazuri de atacturi violente. ONG-urile si alti pacifisti... pauza la astfel de faze doar au papagal ca sa stie pe cine sa arunce vina. Cert e ca nu te ajuta cand inevitabilul se inampla, nici macar cu transportul la spital. Bani pentru chirurgie estetica? De ceeeee, tu nu ai stiut sa te comporti cu cainii...

Sfatul meu, pt care multi altii iti vor multumi: sticla pisata cu mamaliga si aroma de carne (untura?) sau direct, de la magazine specializate, otrava pt caini. Le lasi elegant direct din masina in zonele cu latratori, cu atentie mare ca alti copii sa nu ajunga la ele. Desi banuiesc ca in perioada asta intre 18 si 7 dimineata cand pleaca la gradinita, e foarte probabil ca fiarele sa pape tot-tot.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Parca topicul era despre cum sa ne protejam de caini nu despre cum sa-i omoram. Eu sa-l vad pe unul de asta ca face asa ceva (ce a zis 1nesco mai), mare bataie ce-si ia de ar fi preferat sa fie muscat de cativa caini deodata.
    Nu, nu sunt unul dintre cei care nu e de acord cu eutanasia cainilor, insa e o diferenta intre eutanasie si ucidere cu sange rece.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 2 din 12 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •