Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Propuneti va rog :)

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit Propuneti va rog :)

Fac un site, bineinteles, de anunturi Am urmatoarele informatii pe care doresc sa le pun in meta si in link-uri, dar cum nu prea ma pricep la SEO, as vrea sa imi propuneti voi cateva cuvinte cheie.

Pt rubrica Imobiliare - Inchirieri am:
    Titlu: Imobiliare - Inchirieri
    Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri
    Meta Keywords: anunturi, imobiliare inchirieri, anunturi imobiliare inchirieri, anunturi gratuite imobiliare inchirieri
    Link: /Imobiliare-Inchirieri

Categoria Garsoniere din aceasta rubrica:
    Titlu: Garsoniere
    Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri garsoniere
    Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere
    Link: /Imobiliare-Inchirieri/Inchirieri-Garsoniere

Anunt din aceasta categorie:
    Titlu: Garsoniera Titan parc (aici nu prea depinde de mine oricum, fiecare isi pune ce titlu il taie capu' In schimb o sa limitez nr. de caractere)
    Meta Description: Anunt inchiriere garsoniera Titan parc... (aici o sa generez cumva continutul)
    Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere, ... (aici continui sa pun cuvinte cheie din body-ul anuntului care se repeta de cel putin 2 ori)
    Link: /Inchirieri-Garsoniere/Garsoniera-Titan-parc... (numele categoriei + titlul anuntului)

E ok modul in care generez cuvintele cheie, link-urile, description-ul? Oricum pentru rubrici si categorii le pun manual, asa ca as dori sa imi propuneti voi in caz ca nu e corect cum am gandit. Cuvantul "anunt" sau "anunturi" sa il pun si prin link-urile categoriilor sau al rubricilor? Ca il targetez si pe ala.

Multumesc mult!
    Ultima modificare făcută de Federals; 14th June 2009 la 10:51.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

In meta-urile title, descriere, kws, primul termen mentionat trebuie sa fie keyword-ul target-at. Astfel, daca tu vrei sa optimizezi pagina interna dupa keyword-ul "inchirieri garsoniere", acesta trebuie sa fie si primul termen in title, ar fi bine sa fie tot primul si in description si primul in keywords.

In cazul tau ar fi "Inchirieri garsoniere - Anunturi imobiliare", daca vrei neaparat sa apara si Anunturi imobiliare acolo.

Cea mai buna metoda de invatare in SEO e spionajul. Deci ia la puricat cele mai bine plasate site-uri si analizeaza-le structura (numarul de site-uri analizate trebuie sa fie suficient pentru ca unele pot sa fie deficitare la optimizarea on-page insa sa stea foarte bine la cea off-page si atunci nu obtii rezultate relevante).

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit

Mersi pt sfaturi!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •