Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Propuneti va rog :)

Vizualizare arbore

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit Propuneti va rog :)

Fac un site, bineinteles, de anunturi Am urmatoarele informatii pe care doresc sa le pun in meta si in link-uri, dar cum nu prea ma pricep la SEO, as vrea sa imi propuneti voi cateva cuvinte cheie.

Pt rubrica Imobiliare - Inchirieri am:
    Titlu: Imobiliare - Inchirieri
    Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri
    Meta Keywords: anunturi, imobiliare inchirieri, anunturi imobiliare inchirieri, anunturi gratuite imobiliare inchirieri
    Link: /Imobiliare-Inchirieri

Categoria Garsoniere din aceasta rubrica:
    Titlu: Garsoniere
    Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri garsoniere
    Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere
    Link: /Imobiliare-Inchirieri/Inchirieri-Garsoniere

Anunt din aceasta categorie:
    Titlu: Garsoniera Titan parc (aici nu prea depinde de mine oricum, fiecare isi pune ce titlu il taie capu' In schimb o sa limitez nr. de caractere)
    Meta Description: Anunt inchiriere garsoniera Titan parc... (aici o sa generez cumva continutul)
    Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere, ... (aici continui sa pun cuvinte cheie din body-ul anuntului care se repeta de cel putin 2 ori)
    Link: /Inchirieri-Garsoniere/Garsoniera-Titan-parc... (numele categoriei + titlul anuntului)

E ok modul in care generez cuvintele cheie, link-urile, description-ul? Oricum pentru rubrici si categorii le pun manual, asa ca as dori sa imi propuneti voi in caz ca nu e corect cum am gandit. Cuvantul "anunt" sau "anunturi" sa il pun si prin link-urile categoriilor sau al rubricilor? Ca il targetez si pe ala.

Multumesc mult!
    Ultima modificare făcută de Federals; 14th June 2009 la 10:51.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •