Fac un site, bineinteles, de anunturiAm urmatoarele informatii pe care doresc sa le pun in meta si in link-uri, dar cum nu prea ma pricep la SEO, as vrea sa imi propuneti voi cateva cuvinte cheie.
Pt rubrica Imobiliare - Inchirieri am:
Titlu: Imobiliare - Inchirieri
Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri
Meta Keywords: anunturi, imobiliare inchirieri, anunturi imobiliare inchirieri, anunturi gratuite imobiliare inchirieri
Link: /Imobiliare-Inchirieri
Categoria Garsoniere din aceasta rubrica:
Titlu: Garsoniere
Meta Description: Anunturi imobiliare - inchirieri garsoniere
Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere
Link: /Imobiliare-Inchirieri/Inchirieri-Garsoniere
Anunt din aceasta categorie:
Titlu: Garsoniera Titan parc (aici nu prea depinde de mine oricum, fiecare isi pune ce titlu il taie capu'In schimb o sa limitez nr. de caractere)
Meta Description: Anunt inchiriere garsoniera Titan parc... (aici o sa generez cumva continutul)
Meta Keywords: anunturi, anunturi imobiliare, anunturi inchirieri, anunturi inchirieri garsoniere, anunturi gratuite inchirieri garsoniere, ... (aici continui sa pun cuvinte cheie din body-ul anuntului care se repeta de cel putin 2 ori)
Link: /Inchirieri-Garsoniere/Garsoniera-Titan-parc... (numele categoriei + titlul anuntului)
E ok modul in care generez cuvintele cheie, link-urile, description-ul? Oricum pentru rubrici si categorii le pun manual, asa ca as dori sa imi propuneti voi in caz ca nu e corect cum am gandit. Cuvantul "anunt" sau "anunturi" sa il pun si prin link-urile categoriilor sau al rubricilor? Ca il targetez si pe ala.
Multumesc mult!

Am urmatoarele informatii pe care doresc sa le pun in meta si in link-uri, dar cum nu prea ma pricep la SEO, as vrea sa imi propuneti voi cateva cuvinte cheie.
In schimb o sa limitez nr. de caractere)
Răspunde cu citat