Nu e vorba de frustrari e vorba de bun simt. Atata timp cat tu nu ai nici un maidan in aparatament nu ai dreptul sa ii critici pe cei care se declara deranjati de ei si pe buna dreptate sunt deranjanti. Tu poate stai intr-o zona in care nu sunt maidanezi (si le multumesti indirect celor care i-au omorat, lol) dar nu te gandesti cum in unele zone dimineata faci slalom printre rahati de caine, iar seara trebuie sa ciulesti urechile la orice tipat pentru ca se intampla regulat sa fie cate un copil incolit de "acesti caini inofensivi".
Cum spuneam locul cainilor nu este pe strada. In adaposturi sau eutanasiati si cu asta basta.
Nu sunt de acord nici cu chinuirea otravindu-i sau dandu-le cioburi insa cand mi se da ocazia nu am nici o retinere sa le car picioare in cap. Prefer un maidanez mort decat un om muscat.
Acum ca tot barai pe tema asta, cati maidanezi ai acasa? Impozitul care il donezi tu nu are relevanta in discutia noastra pentru ca oricum nu ajunge unde trebuie. Nu de alta dar imi dai impresia ca o arzi la modul protesantilor de aici adica penibil.
PS. Si eu sunt iubitor de caini, am un caine chiar dintr-o rasa controversata insa demonstrez faptul ca sunt iubitor de animale crescandu-l cum trebuie, asigurandu-i dresajul si asumandu-mi anumite responsabilitati. As fi mai iubitor de animale daca as incepe sa arunc cuvinte marete impotriva eutanasierii lor?
LE. Ia spune-mi cum ai proceda daca ai vedea un maidanez muscand din copilul tau? Eu recunosc ca atunci cand am fost pus intr-o situatie similara i-am carat picioare in cap pana a ramas lat.