Si in acest post si in cel anterior ai avut o atitudine infantila. Forumul acesta nu este un loc in care sa-ti versi frustrarile, daca nu te poti abtine incearca sa te descarci in alte moduri si nu printr-o atitudine care denota lipsa de educatie si bun simt.
Problema nu este ca esti sau nu iubitor de animale ci in atitudine. In primul rand violenta si barbaria sunt niste variante pe care ar trebui sa le excludem in orice circumstante, nu doar in acest caz. Sunt niste solutii luate de cei slabi si needucati care nu-si pot pune mintea la contributie in gasirea unei solutii normale pentru o societate.
Imi plac intr-adevar animalele, dar cum am zis si mai sus nu are legatura pentru ca situatia prezentata este si pentru mine la fel cum este si pentru voi un pericol. Dar spre deosebire de voi care nu ati facut altceva decat sa va plangeti si sa veniti cu tot felul de idei inteligente precum lanturi, bate, cioburi ori otrava in mancare solutii care va caracterizeaza nivelul si pe voi ca oameni, am cautat si am gasit solutii viabile.
Am depus in primul rand plangeri la primarie care credeti sau nu, a luat o parte din caini. Pentru ca restul cainilor erau si ei un pericol, i-am dus la adaposturi.
Pentru adaposturi am indreptat cei 2% din impozitul meu si al cunostintelor pentru a se putea intretine iar pe langa asta ofer donatii regulate care chiar daca nu sunt de ordinul zecilor de milioane, conteaza. In acest moment in zona mea mai este un singur caine pe care il intretine o vecina fara sa-si dea seama de greseala pe care o face. Cu toate astea a avut destula minte incat sa-l sterilizeze.
Lucrurile se pot trata omeneste fara riscul de a fi amendat ori inchis, trebuie doar sa gandesti.