Da danielicb vor fi si aceste 2, trebuie doar sa latesc template-ul ca sa incapa si vor aparea si aceste 2.
Da danielicb vor fi si aceste 2, trebuie doar sa latesc template-ul ca sa incapa si vor aparea si aceste 2.
Iti zic de ele pentru ca mi se pare important ca la sfarsit sa vezi ce ancore, tipuri de linkuri, media PR-ului ai adus catre site.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Am inteles. Alte idei ?
Ca mi-a venit acum in minte - Ar fi interesant daca as pune ceva de genul: x% link-uri catre site cu ancora: Y (unde X sa semnifice procentajul de link-uri din totalul de link-uri aduse catre site care au o anumita ancora ?)
Ultima modificare făcută de palex1988; 20th November 2012 la 17:22.
salut,
Reactivez acest post. Aplicatia prezentata este gata si functioneaza perfect. Rapoartele care se pot exporta si vizualiza online contin: url director, url categorie, titlu folosit, data submiterii si Pagerank-ul directorului. M-am straduit sa adaug si tipul link-ului, insa aceasta optiune vreau sa fie prezenta la urmatoarele update-uri ale aplicatiei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)