Cum ti-ai dori sa fie serviciile de inscriere in directoare prestate de o firma din domeniu ? Ce rapoarte, optiuni (n titluri, n descrieri, rata de inscriere) astfel incat sa te satisfaca ?
Cum ti-ai dori sa fie serviciile de inscriere in directoare prestate de o firma din domeniu ? Ce rapoarte, optiuni (n titluri, n descrieri, rata de inscriere) astfel incat sa te satisfaca ?
Pe extern link-urile din directoare aduc cu ele si o penalizare deoarece este link building artificial. Cat crezi ca mai dureaza pana loveste si la noi? Iar atunci o sa fie tragic, pentru ca la noi SEO a fost inteles prost, orice pusti care are timpul necesar sa inscrie site-uri in directoare sau site-uri de anunturi se considera expert SEO.
In concluzie cred ca e prea tarziu pentru o astfel de firma.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 6th November 2012 la 10:53.
De unde ai ajuns tu la concluzia ca pe extern te penalizeaza pt inscrierea in directoare? Am foarte multe site-uri pe .com care au rezistat la pinguini fara pb, doar cu directoare web si comentarii pe bloguri.
Posibil sa te fi penalizat pt ca ai facut ceva gresit: aceeasi descriere, acelasi titlu, etc in toate directoarele, categorii gresite, samd. Dar nu generaliza
Ontopic:
url-ul directorului, PR-ul, data la care a fost inscris site-ul, title-ul, adresa de mail, url-ul site-ului, categoria in care a fost inscris... in plus ar fi important de vazut cate accepta, dar aici deja dureaza f mult, chiar cateva luni la unele directoare... desi ar fi fain ca o firma sa iti trimita apoi saptamanal sau lunar raport cu directoarle care au acceptat... mie mi-ar placea, nu sa stau sa ma uit in webmaster tools, etc.
Signatura lipsa
@tymbark google a penalizat / dezindexat o buna parte din directoarele de pe .com si ma gandesc ca nici cele ramase nu au viata lunga. Crezi ca link-urile din acele directoare penalizate fac bine site-ului tau?
@tymbark: ms de on topic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@LensFlare: e vorba de inscrierea in directoarele romanesti. Haideti fratilor, nu mai vine nimeni cu idei ?
Domeniu | PR | Ancora | Data inscriere | Tip Link | Aprobare | Pagina Linkului
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Multumesc pentru idei, vad ca nu se omoara prea multi sa dea cate un sfat. Am dezvoltat o aplicatie online care ii arata clientului ("in timp real", adica la sfarsitul zilei eu adaug pentru fiecare proiect ce am lucrat): directorul in care a fost inscris site-ul, categoria in care a fost inscris site-ul (cu url), data si pagerank-ul directorului. De asemenea, se poate exporta raportul in orice moment in format .xls si .cvs.
Incerc sa adaug conform ideilor utilizatorilor: Ancora, tip-ul de link (trebuie regandit template-ul)...cu aprobarea si pagina unde este link-ul ma gandesc iarasi la o aplicatie dar e cam greu pentru ca nu toate directoarele satisfac conditiile de care am nevoie. Am adaugat un proiect cu care puteti sa va jucati.
Un demo la aplicatie: Project Tracking - Urmareste procesul de inscriere in directoare online
user: userseopedia
pass: testseopedia
Va rog nu adaugati deocamdata proiecte, aplicatia e inca in versiunea beta si mai am de muncit la ea. Astept parerile si opiniile voastre in cazul in care testati aplicatia.
Super ideie cu aplicatia ,bravo, cam cand e gata?
Nu pot sa dau un termen (am de rezolvat cateva alte proiecte inainte), insa va tin la curent
Pune si Titlul (ancora) si Tipul linkului - dofollow, nofollow, redirect.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)