Citat Postat în original de imagini Vezi Post
@crt
Simplu de spus, mai greu de facut. Caz concret: comand o serie de articole si mentionez clar conditiile (exemplu, exprimare corecta, fara greseli gramaticale etc). Mi s-au livrat articole intr-o romgleza de balta, cu o gramada de greseli. Care erau optiunile? Sa nu platesc? Imediat se infiinta un post cu "imagini este tepar", corect? Sa retrimit articolele spre corectura? Am facut si asta....rezultatul? Un dezastru diferit...dar tot dezastru.

Solutia cea mai la indemana a fost sa renunt. Cine a pierdut? Dupa mine si eu (timp si bani) si el un client de lunga durata.

Degeaba se stabilesc clar conditiile....cine e neserios, nu tine cont de nimic. Cine e tepar, la fel.

@relansat
Ce motive as avea sa te mint? Nu vreau sa te conving de ceva anume, am explicat ca sunt oameni si perspective, situatii si situatii.
Nu, imagini, era mai mult o curiozitate personala

Pai cum erau aiurea facute? Cu majoritatea oamenilor cu care am colaborat am facut articol de proba, pentru a nu se putea plange dupa aceea. Daca e multumit, ok, altfel imi plateste articolul de proba si SANATATE. E de la sine inteles ca, daca va fi multumit de articolul de proba, atunci va fi multumit si de restul muncii mele. In caz contrar, sigur e rau intentionat

Astfel, zic eu, se elimina si discutiile de dupa.

In caz ca omul care ma contracteaza are ceva de comentat, postez aici articolul de proba si unul dintre cele scrise sub forma de pachet pentru a vedea si ceilalti posibili clienti cine minte.