E greu de inteles cum serviciile sunt prost platite, nu ? Atata timp cat adversingul este atat de prost platit, cat stabilitatea in motorul de cautare principal este atat de fragila, adevarul este ca sunt putini pe aici care pot sa sustina un proiect si off line fara probleme, chiar daca acesta s-a bazat la inceput doar pe online.
Preturile pentru writing, alte servicii uneori sunt umflate si calitatea lor este jalnica. Nu am avut prea multe experiente, decat doua, pe vremea cand ei spun ca: " Nu am fost profesionist", acum sunt sau cred ei asta... Ma rog.
Momentan Colaborez de mai bine de 2-3 luni cu un singur writer, preturile sunt bune, chiar foarte bune as zice si articolele au o calitate buna (am avut noroc, cred...) Dar in schimb, am avut succesul de a testa alte servicii, uneori de editari, etc.. Si de fiecare data am ajuns la concluzia ca nu s-a meritat sa platesc pentru acel servciu, dar am platit pentru ca asa a fost intelegerea.
Scurt pe doi, Romanul mai are de invatat multe despre servicii, trebuie sa inteleaga ca cel ce are banul conduce, sa inteleaga ca cel ce plateste are dreptul sa critice munca pe care o face, sa o aprope sau sa o dezaprobe, dar din pacate cum noi suntem pe ideea ca seful nostru, prietenul nostru.... Niciodata nu va fii mai bine.

Răspunde cu citat