Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu toti. Nu poti spune "seriozitatea angajatului roman", pentru ca si eu ma numar printre ei si nu e ok sa ma bagi in aceeasi oala cu alti zeci de mii de trantori. Da, multi sunt lenesi si trantori, dar cu un salariu competitiv gasesti oameni buni care sa lucreze. Cu salariu de 800 ron programator bineinteles ca o sa gasesti doar baieti care stiu sa "programeze" in dreamweaver si sa instaleze wordpress si joomla.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    Problema revine la seriozitatea angajatului roman. Fie ca e la stat, la patron, sau ce forma vrei tu, este pus geana sa te fure, sa te traga in piept, sa traga chiulul.
    sa stii ca si printre straini sunt oameni de genul asta. Nu sunt doar romani, din contra in afara angajatii romani sunt foarte apreciati, nu includem in aceasta categorie puscariabilii si romii care nu vor sa munceasca, din astia au toate natiile.
    Eu ca roman ma simt jignit de afirmatia ta. Eu sunt romana si nu fur, nu trag in piept si nu incerc sa trag chiulul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu am idee ce e "afara". Te simti jignit? Cand o fi cazul sa ai angajati, de la sofer si femeie de servici pana la programator, ca sa vezi diferentele, atunci sa imi spui daca te mai jignesc afirmatiile mele. Sau poate te-ai saturat sa faci politie si sa stai cu biciul in mana. Exemple? Soferii cumparau de la angajatii lukoil bonuri ca sa si deconteze banii, cea care facea curat am revazut-o la sectie, chemata de politie sa mi recuperez niste nimicuri ce le furase ( si de la mine ), programatorul lucra part time pentru altcineva, dar in timpul programului platit de noi, un angajat la suport, statea la agatat pe nu stiu ce site de matrimoniale, e si asta o forma de furt, ca nu avea juma de salariu. Si tot asa.

Sigur ca folosesc un termen general, nu inseamna ca sunt toti la fel, dar cu cine discut toti se plang. Si vad reactii. Nu stiu cine naiba le a bagat in cap la toti ca se fac banii usor si repede.

Stau in zona de case, nu boieresti, sunt in jur destui care crapa de foame. Crezi ca a sunat cineva ca vrea sa munceasca pentru o farfurie de ciorba? Nu, toti suna ca vor de pomana. Sunt 5 masini afara, nu vrea nimeni sa le spele. In iarna au carat ai mei trei zile zapada afara, nu a interesat pe nimeni din vecini. A venit dupa 2 zile, sa ii dau niste bani sa si ia tigari.
    Ultima modificare făcută de RoxanaN; 2nd April 2012 la 23:54.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Da am angajati, sunt si lichele si oameni super, si am fost si in afara si am vazut, sa vezi strainii ce puturosi sunt si ce fite au
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu am idee ce e "afara".
    Daca nu stii cum e afara, de ce faci generalizarea? Poate in toata lumea e asa.

Te simti jignit? Cand o fi cazul sa ai angajati, de la sofer si femeie de servici pana la programator, ca sa vezi diferentele, atunci sa imi spui daca te mai jignesc afirmatiile mele. Sau poate te-ai saturat sa faci politie si sa stai cu biciul in mana. Exemple? Soferii cumparau de la angajatii lukoil bonuri ca sa si deconteze banii, cea care facea curat am revazut-o la sectie, chemata de politie sa mi recuperez niste nimicuri ce le furase ( si de la mine ), programatorul lucra part time pentru altcineva, dar in timpul programului platit de noi, un angajat la suport, statea la agatat pe nu stiu ce site de matrimoniale, e si asta o forma de furt, ca nu avea juma de salariu. Si tot asa.

Sigur ca folosesc un termen general, nu inseamna ca sunt toti la fel, dar cu cine discut toti se plang. Si vad reactii. Nu stiu cine naiba le a bagat in cap la toti ca se fac banii usor si repede.

Stau in zona de case, nu boieresti, sunt in jur destui care crapa de foame. Crezi ca a sunat cineva ca vrea sa munceasca pentru o farfurie de ciorba? Nu, toti suna ca vor de pomana. Sunt 5 masini afara, nu vrea nimeni sa le spele. In iarna au carat ai mei trei zile zapada afara, nu a interesat pe nimeni din vecini. A venit dupa 2 zile, sa ii dau niste bani sa si ia tigari.
    Spuneam mai sus ca poate in toata lumea e asa, pentru ca s-ar putea sa fie si o alta problema: un management prost fie in ce priveste gestionarea task-urilor, fie pur si simplu o proasta recrutare. Ala sta pe matrimoniale pentru ca si-a dat seama ca poate sta. Programatorul lucreaza si pentru altul, pentru ca si-a dat seama ca se poate si asa. Io-s ferm convins ca el nu s-a angajat cu gandul ca isi va lua inca un job part-time. Ci i s-a ivit oportunitatea si s-a gandit ca de ce nu? Daca tot se poate.

Dar intre noi fie vorba, cata vreme isi face treaba, pe mine nu m-ar deranja sa stea nici pe fb, nici sa lucreze altceva nici nimic. Bine, mai poate fi o problema prin faptul ca ati angajat un om pe un post unde nu ai de fapt de munca pentru el.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    o sa gasesti doar baieti care stiu sa "programeze" in dreamweaver
    Dreamweaver e un ide... un tool... deci nu vad care e problema ca programeaza in dreamweaver ... E mai bun ala ca programeaza in notepad?! sau eclipse?!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Dreamweaver e un ide... un tool... deci nu vad care e problema ca programeaza in dreamweaver ... E mai bun ala ca programeaza in notepad?! sau eclipse?!
    Dreamweaver e destul de bun pentru un programator cms, chair nu pricep afirmatia ta Cristi. Iar ca sa instalezi un joomla sau un wordpress e si asta o munca. Iar un salariu de 800 ron pt un junior, nu e nici o rusine. Prefer pe cineva care vrea sa invete decat un "talent" nedescoperit, care are pretentii de mii de euro, dar nu stie sa faca un clasament in 3 linii de cod!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Cei care folosesc dreamweaver sa faca psd -> html sau folosesc doar interfata vizuala, dar ei se numesc pe ei "programatori". La ei ma refeream. Ca sunt destui.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ca sa incheiem putin offtopicurile, eu zic altceva. Ceva ce ar merge, fie ca vorbim de facut bani, fie ca vorbim de SEO:

Poate ii vine cuiva o idee.
    Trust, but verify.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Dreamweaver e destul de bun pentru un programator cms, chair nu pricep afirmatia ta Cristi. Iar ca sa instalezi un joomla sau un wordpress e si asta o munca. Iar un salariu de 800 ron pt un junior, nu e nici o rusine. Prefer pe cineva care vrea sa invete decat un "talent" nedescoperit, care are pretentii de mii de euro, dar nu stie sa faca un clasament in 3 linii de cod!
    Programatorul fara dreamweaver e ca pestele fara bicicleta.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •