Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Si in viitor tot backlinkurile vor conta mai mult. Google bot NU POATE aprecia continutul nostru. Eventual poate spune daca e copiat sau nu. Dar cand vine vorba de comparatia intre 2 siteuri cu continut original, imi puteti spune cum poate un bot sa aprecieze continutul mai bun? Sau Google o sa-si angajeze persoane care sa verifice fiecare site in parte si fiecare articol, pentru a le clasifica manual? (glumesc, bineinteles).
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Krumel. Mesterul cu 80% la fel, isi va schimba parerea dupa modificarile din 2012.Cred ca proportia se schimba in 20% seo vechi si 80% chestii noi.

.....

Daca valoarea linkurilor se schimba (vechime, anchor text, site-wide, do-follow, no-follow, in continut,.... ), milioane de site-uri sunt de-indexate, content-ul este "evaluat", .... cei 80% nu mai sunt de actualitate. Iar eu cred ca urmeaza o mare "BULA" SEO in 2012.
    Nu cred ca isi schimba parerea, omul respectiv se adapteaza si adopta tot ce e nou. Dar ca idee, ce am zis anterior cred ca e adevarat.

Legat de continutul de calitate, e destul de simplu: nu se refera doar la text. Daca ai video-uri utile, daca ai imagini relevante, daca ai un continut structurat cum trebuie si care ajuta oamenii, daca ai o reputatie buna crescuta prin recomandarile oamenilor.. atunci poti spune ca acel continut e de calitate.

SEO a fost mai tot timpul impartit pe 2 directii: pentru useri si pentru motoarele de cautare. Acum ei se concentreaza pe useri, asta nu inseamna ca nu trebuie sa tii cont si de motoarele de cautare.

Cu cat esti mai apreciat (prin ratinguri, prin bookmarking-uri, prin referiri facute [citations], prin linking, prin sharing) cu atat mai mult acel continut poate fi definit ca fiind de calitate.

Problema e ca aceste aprecieri trebuie sa vina de la oameni si n-ar trebui sa fie artificiale. E naturalul de care ziceai tu.

Pe.com lucrul asta e posibil ptr ca oamenii sint obisnuiti sa aprecieze continutul. Pe .ro oamenii abia invata.

---
    Cred ca multi dintre SEOs vad lucrurile in mod gresit si sint speriati inutil.

Atata timp cat oamenii au unde sa caute o sa existe continut optimizat si deci SEO. Atata timp ca exista sansa unei speculari si ocoliri a reglulilor oamenii o vor face. Atata timp ca una din forma de apreciere a unui continut e linking-ul, vom face linking. Atata timp cat SEO evolueaza oamenii se vor adapta.

Acum nu motoarele de cautare sau SEOs spun ce e continutul de calitate, ci userii. Ceea ce e si normal. Iar lucrul asta e pozitiv ptr ca impinge firmele la a fi creative ptr a-si atrage clientela.

Asta e modelul american.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st April 2012 la 17:49.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Clawdel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    28

Implicit

Un subiect interesant; am citit cu atentie mesajele postate si am observat o constanta: e mult mai usor sa gasesti o scuza decat sa te apuci sa muncesti (chiar si mai putin de 8 ore pe zi recomandate la inceput).

Totul se reduce la mindset! Internetul iti ofera tot felul de oportunitati insa daca nu actionezi nu cred ca merita sa iti dai cu parerea.

Recunosc ca nu am nivelul de cunostinte SEO ca a multor persoane de pe forum (de asta sunt aici, sa mai invat) insa am reusit, fara sa prea stiu ce fac, sa castig bani dintr-un site doar o cu investitie in domeniu (hostat la un prieten). Am mai cumparat un plug-in de care aveam nevoie ce m-a costat 2 sticle de vin la un restaurant bun.

Si daca nu esti dispus sa inveti cum e mersul online, tot timpul poti face vanzari door-to-door

Ar fi cineva dispus sa vand asa in offline? Eu nu cunosc oameni care sunt dispusi.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Wow... V-am citit pe toti, cuvant cu cuvant... Lung thread, dar foarte interesant... A reusit sa va (ne) segmenteze in "muncitori" si "lenesi" in "adaptabili" si "neadaptabili" in "optimisti" si "pesimisti"... E de ajusn sa citesti tot si ai inteles exact care, cum si unde se "califica"... Revenind la discutie...

Sunt unul dintre "batranii" de pe seopedia si am apucat si vremurile cand schimbul de bannere insemna ca esti un seo foarte tare, se pare ca am apucat si vremea lui panda... Multe s-au schimbat de atunci si probabil, daca vom avea aceeasi discutie peste 5 ani vom vedea ca si mai multe se vor fi schimbat... Ceea ce e NORMAL... Este cineva de aici care se astepta la altceva?!

Pe de alta parte, si aici ajung la esenta primului post din acest topic, un singur lucru nu sa schimbat: muncesti serios/sustinut => faci banii care iti asigura TIE confortul, indiferent ce inseamna asta pt tine. O freci la misto in online cu impresii de guru, ajungi sa postezi ca "romania e de cacao, nu se castiga, etc ..."

Eu fac acelasi job de ani buni, multe ore la calculator, m-am adaptat cat am putut, am invatat multe lucruri noi, si daca trag linie la sfarsit de luna observ ceva: mi se rupe de panda, am clienti noi zilnic si ghici ce, zilnic refuz proiecte mari pt ca nu fac fata, imi permit "mici luxuri" pe care marea majoritate nu si le pot permite. Unii de aici inteleg exact ce spun, altii isi vor spune ca bat campii...

Ideea e ca nici macar nu conteaza cate ore muncesti, ce muncesti, unde muncesti... tot ce conteaza e sa fii organizat/serios/cu chef de munca. Restul, vine de la sine...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

muncesti serios/sustinut => faci banii
    m-am adaptat cat am putut, am invatat multe lucruri noi,
    nici macar nu conteaza cate ore muncesti, ce muncesti, unde muncesti... tot ce conteaza e sa fii organizat/serios/cu chef de munca. Restul, vine de la sine...
    @toto ai expus perfect
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Toto, tu esti un guru, ca tot vorbeai de asa ceva. Imi place ce-ai spus, mai ales ce-a subliniat si lovelife. Eu nu stau 16 ore in fata laptopului, ajung sa-mi fuga ochii printre pixeli de la atatea ore. Muncii online ii dedic cam 5 - 8 ore. Nu mai adaug nimic pentru ca topic-ul nu e despre mine, cred ca parerea mea poate fi citita mai sus... in rest, felicitari si lui Dan pentru thread, am citit cu interes topic-ul.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Ei na, sunt un guru.. sa fim seriosi, sa pastram totusi proportiile... Nu trebuie sa fii guru ca sa iti faci treaba bine... Dupa cum spuneam, la asta se rezuma totul. Restul, gen bani, reputatie, notorietate, etc vin singure, pe parcurs...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Ei na, sunt un guru.. sa fim seriosi, sa pastram totusi proportiile... Nu trebuie sa fii guru ca sa iti faci treaba bine... Dupa cum spuneam, la asta se rezuma totul. Restul, gen bani, reputatie, notorietate, etc vin singure, pe parcurs...
    Stiu Toto, era o gluma "negluma". Sunt momente cand vreau o tara ca afara. Probabil ca multi care s-au "retras" in mediul online, au facut-o pentru ca posibilitatile din "viata reala" nu sunt posibilitati. Mie cel putin, daca imi spuneai acum 1 - 2 ani ca o sa ajung "pe net", iti spuneam ca vorbim dimineata cand esti mai fresh. La un moment dat eram pus pe programare, vroiam sa urmez un curs si am ramas cu gura cascata cand am vazut ca trebuie sa stii HTML, CSS, MYSQL pentru a te putea inscrie. Mi se pare de prost gust, adica eu platesc si tu imi ceri alte cunostinte? Pai daca stiu HTML si altele, fii sigur ca nu mai dau banii pe cursul tau. Nu e peste tot asa, stiu, dar am vrut sa va spun asta.

Mai vezi: Oportunitate unica, migreaza in X tara. Cerinte: 0dfs89789asasa.

Asta nu-i oportunitate. Daca-ti stiu 809d8f9sd, ma afirm si singur, mai ales daca stiu si la ce usa sa bat.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu am nimic cu seo, cine stie, poate sunt un pic subiectiv, dar eu consider ca cei care nu fac seo, nu trebuie "ingropati" in pag 5, fie ca sunt potentiali clienti de adwords. Adwords fac fix cei din pag 1 pe nise competitive, pentru ca au inteles ca loc 1 e loc 4 defapt, astfel incat cei din pag 5, nu exista online, iar asta ii face sa renunte la bugete, strategii, si proiecte pe termen lung. Problema asta google trebuie sa o repare cumva.
    Ba da
    Dar seo trebuie vazut in sensul de publicitate.
    Pe un model similar, pot spune ca nu toate magazinele online care nu au buget de reclame la tv radio, autoturisme... nu ar trebui sa fie necunoscute.
    In final fiecare isi alege metodele de a-si face publicitate, cele mai dezagreabile (dupa mine) fiind cei care iti infunda cutia postala (snail mail) cu pliante si fluturasi.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    33

Implicit

Problema revine la seriozitatea angajatului roman. Fie ca e la stat, la patron, sau ce forma vrei tu, este pus geana sa te fure, sa te traga in piept, sa traga chiulul. Incercand sa angajez cateva persoane toti aveau aceeasi reactie, ca am doar 23 de ani. Si totusi era anunt de angajare, nu ca vreau sa ma marit... Revenind, angajatii romani nu au sentimentul datoriei, nu inteleg ca trebuie sa isi faca nu bine, ci foarte bine si constincios indatoririle, pentru a beneficia in continuare de salariul respectiv, sau unul mai mare.

Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •