Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Afișare hibrid

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@tom
    @ Krumel, nu cred ca seo se face de 10 ani la intensitate. Acum 3-5 ani, primeai "naturale" gramada, erau site-uri putine si normal ca primeai "natural". De 2 ani e jale, nu mai poti lansa un blog, fara sa fii spamat de mii de comentarii zilnic. Ai un form de contact, e jale. Primesc sute de oferte de servicii SEO lunar, toti fac seo astazi. Iar cum seo e interzis prin "constitutia" google, nu trebuie decat sa schimbe "constitutia" care nu mai reflecta realitatea de astazi.

E 2012. De cativa ani spamul nu mai e o problema

@ roby. nu sunt pesimist. Dar gandeste asa, ai 1 proiect online, bun, de ani de zile. Primeste penalizare, ce faci? daca nu tu ai facut seo, agentia respectiva, trebuie sa returneze banii platiti, + despagubiri pentru falimentul proiectului online!

Un proiect bun nu primeste penalizare, fara suparare. Acum ca unii inventeaza artificii si metode rapide neagreate de google, e strict problema lor. Cati au aplicat regulile din ghidul complet de optimzare prezentat pe forum si au fost penalizati?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.835
    Putere Rep
    39

Implicit

Acum 6 ani nu stia nimeni ce-i ala seo , sem etc.. atat stiam sa facem schimb de linkuri, sa incriem in cat mai multe directoare, topuri de site-uri fara numar si schimb de bannere era puterea, cu cat mai mare banerul si mai stralucitor cu atat mai bine , concurenta era 0, eram mare de aveam acum 6 ani cunostintele de acum...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    45

Implicit

offtopic: Ca tot a fost adusa vorba despre campania aia geniala cu romanii sunt frumosi etc. Ce ar fi daca am invata pe toata lumea cum sa faci bani ?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

tot offtopic
    @Dragos....s-ar putea sa ai surprize. Stii tu vorba aia: "when the logic ends, Romania begins"!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

@ Krumel. Mesterul cu 80% la fel, isi va schimba parerea dupa modificarile din 2012.Cred ca proportia se schimba in 20% seo vechi si 80% chestii noi.
    HaHa. Regulile incluse in algoritm, ca sa nu le zic legi, nu mai sunt de actualitate. Rezultatele nu sunt corecte, iar discutiile pe care le aveam acum 1-3 luni cu baietii la birou, devin pe zi ce trece noile reguli google.

Un sigur exemplu. Am adaugat unui client, paginile de content, iar dupa ce le-am aranjat on-page, am avut surpriza sa realizez, "dupa parerea mea", ca site-ul are cel mai bun content din nisa. Dar pacat de el, nu rankeaza in top 100, avand content de calitate. E corect? Stiu, trebuie linkuri naturale! De la cine?

Sunt nise unde am 5-7 site-uri in prima pagina. E corect? NU

Iar una dintre noile modificari, este exact incercarea de a aduce site-uri fara linkuri in prima pagina, pe baza contentului. Cum defineste google calitatea contentului, e un mare mister pentru mine.

Daca valoarea linkurilor se schimba (vechime, anchor text, site-wide, do-follow, no-follow, in continut,.... ), milioane de site-uri sunt de-indexate, content-ul este "evaluat", .... cei 80% nu mai sunt de actualitate. Iar eu cred ca urmeaza o mare "BULA" SEO in 2012.

@ imagini, "muncind serios" nu cred ca se poate realiza din scaunul de acasa, pe premiza: ma trezesc cand vreau, fac ce vreau, nu am program, nu am sef, nu ....nu tai factura, nu fac contract.... Iar asta implicit inseamna bani de "guma". Dar pentru ca inca se cauta ieftin, exista clienti pentru toti!

Mai grav este ca numarul site-urilor "distruse" dpdv seo, este in crestere.

Eu unul daca asa face seo ca business, m-as speciliza in recuperare din penalizari, e un serviciu mai "banos"

@ Cristi G. Cat timp florile = produse, google le va oferii pe baza de comision (affiliates). E rau pt user? NU, e chiar bine,castiga timp, iar timpul e pretios. Momentan iti ofera geo, pe cautari "flowers + oras", urmeaza sa-ti afiseze products, si order.

Nu se prabuseste google, atata timp cat ofera userului ceea ce cauta!

@ 1nesco. Spamul e o problema pt un client sau user normal, nu pt un webmaster.

Daca un site fara linkuri de 1 an primeste penalizare, nu cred ca aplica metode rapide Definitia unui proiect bun, e destul de ampla, cat si strategia de optimizare a unui proiect online, asa ca merita alt topic.

Dan a plecat de la premiza veniturilor generate din serviciile seo, proaste sau bune, iar eu am plecat de la premiza ca trebuie facuta diferenta intre "decenta veniturilor" si "viitorul" lor. Nu vreau sa fiu off-topic, sau sa supar pe cineva (decat pe cei cu care sunt certat deja )

Acum 1 an jumate, am renuntat la departamentul de sales (web design, graphic design ...), care mergea bine, pentru a infiinta un departament de seo. Costuri mai mici, clienti mai multi, termen lung. Acum consider ca am gresit! Nu pt ca m-am apucat de seo, cat ca am renuntat la sales.

Costuri mai mici, dar clienti mai putini. Cei care iau decizii, nu cauta pe net, ori au departament (unde oamenii de marketing, buni poate in off-line, nu pricep prea bine online) ori merg pe recomandari. Cu sales in schimb, ajungi direct la ei.

Ma refer la clienti buni, companii, nu la < 100k/ an in sales.

Termen lung, da, pana acum 1 luna, cand modificarile noi se pare ca anuleaza definitia de termen lung in seo. In schimb un departament de sales e oricand o solutie pe termen lung.

Nu am nimic cu seo, cine stie, poate sunt un pic subiectiv, dar eu consider ca cei care nu fac seo, nu trebuie "ingropati" in pag 5, fie ca sunt potentiali clienti de adwords. Adwords fac fix cei din pag 1 pe nise competitive, pentru ca au inteles ca loc 1 e loc 4 defapt, astfel incat cei din pag 5, nu exista online, iar asta ii face sa renunte la bugete, strategii, si proiecte pe termen lung. Problema asta google trebuie sa o repare cumva.

Cred ca discutia asta era mai misto la o bere
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st April 2012 la 16:27.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Google nu are cum sa stie ca un site nou are continut mai de calitate decat toate de pe pagina 1. E ca si cum ai deschide un magazin de IT cu cele mai bune preturi, suport de top, etc, dar fara publicitate. Eu de la cine cumpar? Tot de le emag, logic. Nu am auzit de magazinul celalalt, tot la emag raman. Asa si cu google.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Krumel. Mesterul cu 80% la fel, isi va schimba parerea dupa modificarile din 2012.Cred ca proportia se schimba in 20% seo vechi si 80% chestii noi.

.....

Daca valoarea linkurilor se schimba (vechime, anchor text, site-wide, do-follow, no-follow, in continut,.... ), milioane de site-uri sunt de-indexate, content-ul este "evaluat", .... cei 80% nu mai sunt de actualitate. Iar eu cred ca urmeaza o mare "BULA" SEO in 2012.
    Nu cred ca isi schimba parerea, omul respectiv se adapteaza si adopta tot ce e nou. Dar ca idee, ce am zis anterior cred ca e adevarat.

Legat de continutul de calitate, e destul de simplu: nu se refera doar la text. Daca ai video-uri utile, daca ai imagini relevante, daca ai un continut structurat cum trebuie si care ajuta oamenii, daca ai o reputatie buna crescuta prin recomandarile oamenilor.. atunci poti spune ca acel continut e de calitate.

SEO a fost mai tot timpul impartit pe 2 directii: pentru useri si pentru motoarele de cautare. Acum ei se concentreaza pe useri, asta nu inseamna ca nu trebuie sa tii cont si de motoarele de cautare.

Cu cat esti mai apreciat (prin ratinguri, prin bookmarking-uri, prin referiri facute [citations], prin linking, prin sharing) cu atat mai mult acel continut poate fi definit ca fiind de calitate.

Problema e ca aceste aprecieri trebuie sa vina de la oameni si n-ar trebui sa fie artificiale. E naturalul de care ziceai tu.

Pe.com lucrul asta e posibil ptr ca oamenii sint obisnuiti sa aprecieze continutul. Pe .ro oamenii abia invata.

---
    Cred ca multi dintre SEOs vad lucrurile in mod gresit si sint speriati inutil.

Atata timp cat oamenii au unde sa caute o sa existe continut optimizat si deci SEO. Atata timp ca exista sansa unei speculari si ocoliri a reglulilor oamenii o vor face. Atata timp ca una din forma de apreciere a unui continut e linking-ul, vom face linking. Atata timp cat SEO evolueaza oamenii se vor adapta.

Acum nu motoarele de cautare sau SEOs spun ce e continutul de calitate, ci userii. Ceea ce e si normal. Iar lucrul asta e pozitiv ptr ca impinge firmele la a fi creative ptr a-si atrage clientela.

Asta e modelul american.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st April 2012 la 17:49.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu am nimic cu seo, cine stie, poate sunt un pic subiectiv, dar eu consider ca cei care nu fac seo, nu trebuie "ingropati" in pag 5, fie ca sunt potentiali clienti de adwords. Adwords fac fix cei din pag 1 pe nise competitive, pentru ca au inteles ca loc 1 e loc 4 defapt, astfel incat cei din pag 5, nu exista online, iar asta ii face sa renunte la bugete, strategii, si proiecte pe termen lung. Problema asta google trebuie sa o repare cumva.
    Ba da
    Dar seo trebuie vazut in sensul de publicitate.
    Pe un model similar, pot spune ca nu toate magazinele online care nu au buget de reclame la tv radio, autoturisme... nu ar trebui sa fie necunoscute.
    In final fiecare isi alege metodele de a-si face publicitate, cele mai dezagreabile (dupa mine) fiind cei care iti infunda cutia postala (snail mail) cu pliante si fluturasi.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Esti prea pesimist. Chiar daca se va intampla ce zici tu si la flowers google ar afisa produsul + add to cart....Tot sunt destule nise unde asa ceva nu se va intampla pentru ca nu se poate. Si chiar ma indoiesc eu ca in urmatorii 2-3 ani se va intampla ce zici tu. Daca mergem dupa scenariul asta, peste 5 ani 50% din cei care presteaza munca fizica vor fi inlocuiti de robotei.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

"site-ul are cel mai bun content din nisa. Dar pacat de el, nu rankeaza in top 100, avand content de calitate. E corect? Stiu, trebuie linkuri naturale! De la cine? "
    Asta e marea intrebare si problema in acelasi timp, cum naiba a vrut google sa ai continut original si bun, in felul asta obtinand linkuri naturale, cand site-ul nici nu este gasit Google is a genius!
    Cum defineste google calitatea contentului, e un mare mister pentru mine.
    Acest mister este un mister si pentru google, desi sunt sigur ca ei se gandesc ca au cel mai bun sistem pentru a evalua continutul, insa isi vor lua o noua teapa.
    Cred ca discutia asta era mai misto la o bere
    Si eu sunt de acor cu asta!

Acum parerea mea, ca doar asta si facem aici, ne dam cu parerea: Google o sa insiste in continuare pe rankarea in top a site-urile cu autoritate si cu linkuri, va filtra din milioanele de site-uri cu linkuri artificiale, insa va gasi si o modalitate, aditionala, de a promova continutul nou in google.

Astfel, folosind cativa factori, vor decide daca continutul nou, chiar daca nu are linkuri, este mai bun decat continutul site-urilor deja existente deja pe prima si a doua pagina, probabil cele de pe locurile 5 - 20. Daca continutul nou obtine feedback pozitiv, atunci este propulsat in SERP-ul clasic.

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •