Pentru ca eu ma ocup cu medicna naturista, era si normal sa pun bancuri cu medici

- Domnule doctor , cum sa fac sa traiesc 100 de ani?
-Renunta la fumat, la bauturi si la femei!
-Si o sa traiesc 100 de ani?
-Nu dar asa o sa ti se para!

-Ce parere aveti domnule doctor, prostia este molipsitoare?
-Pana in prezent, stiinta nu a dat un raspuns precis, dar in orice caz , feriti-va de aglomeratii..

-Mi-ati spus domnule doctor sa merg la Techirghiol. Am fost in fiecare vara , insa nimic nu s-a prins .
-Cum asa?
-Dupa ce faceam dus, se ducea tot namolul…

-Domnule doctor, am fost in statiunea recomandata, insa baile nu au avut nici un efect.tim-am tot dus la baI
-Nu se poate domnul meu, baile au intotdeuna un efect: ele ne spala…!

Un tip intra intr-o farmacie unde era multa lume care astepta la rand.
-Nu va suparatI, va rog sa ma lasati sa intru in fata, ca am pe cineva la pat.
Oamenii , cumsecade, ii fac locsI ajunge in fata spunandu-i farmacistei:
-Ma grabesc foarte tare, ca am pe cineva la pat. Va rog sa-mi dati trei prezervative.

Nu m-am simtit prea bine, m-am dus la doctor sI mi-a recomandat sa incetez cu chefurile , ii spuse Costica sotiei.
-La ce doctor ai fost?
-La Dr. Ionescu de deasupra noastra..

|naintea unei operatii estetice faciale, chirurgul ii spune sotului:
-O sa vedetI ca peste patru ore vetI avea cu totul alta femeie!
-Lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure, insa va rog cea mai mare discretie ca sa nu afle nevasta-mea..

Dumneata ai o nevroza, ar trebui sa fii mai vesel , sa fredonezi mai des melodii de muzica usoara, sa spui bancuri , sa zambesti tot timpul.
-Am incercat , domnule doctor, dar m-au dat afara de la serviciu…
-Dar unde lucrezi?
-La morga spitalului…
-De astazi inainte poti sa bei cate o bere pe zi, esti vindecat complet, spuse doctorul.
-Dar noaptea cate pot sa beu , domnule doctor?
Costica, dragul meu ginere, stiu ca esti foarte bolnav, stiu ca ma iubesti, dar nu inteleg de ce nu-i lasi si pe ceilaltI sa te ingrijeasca?
-Nu pot , mama soacra! doctorul mi-a spus ca boala mea este foarte molipsitoare…
-Alo, domnule doctor, feetita mea mi-a inghitit stiloul!
-Trimit imediat salvarea! Ce masuri atI luat pana acum?
- A, nu prea multe. Euam scris cu pixul , iar iei I-am dat sa manance sugativa!
-Domnule , zise chirurgul catre un pacient, ai avut mare noroc ca ai venit la timp sI operatia de apendicita a reusit pe deplin.
-Ce apendicita , ce operatie, domnule doctor?.Eu sunt administratorul spitalului sI am venit sa va aduc transferul la sectia DECEDATI
-Ca sa te vindeci , trebuie sa renunti total la bautura. numai asa iti poti lungi zilele.
-Aveti dreptate, domnule doctor. De cand m-am internat in spital, de 72 de ore nu am baut nici o picatura de vin sI cred ca a avut deja efect. Mi s-au parut cele mai lungi zile din viata mea.
-Domnule doctor, mi-ati spus ca in timpul operatiei nu voi simti nimic, dar la un moment dat am avut impresia ca cineva m-a pocnit cu un par in cap sI dupa aceea nu am mai simtit nimic.-Nu va facetI probleme! Asa s-a sI intamplat, deoarece anestezistul terminase anestezicul ...
-Dupa ce v-am consultat cu atentie, pot sa va spun ca nu-mi dau seama de ce afectiune suferiti, zise doctorul dermatolog.
-Si daca va spun eu ce am , impartim pe din doua onorariul!
-Pentru a scapa de aceasta stare de care va plangeti, doamna, va recomand sa va casatoritI cat mai repede!
-Vai ce ma bucur! N-ati vrea sa va casatoritI cu mine, domnule doctor?
-|mi pare foarte rau stimata doamna , insa eu niciodata nu am urmat sfaturile pe care le-am dat altora.
-Aveti o nevroza foarte grava, size medicul. Cum va petreceti timpul liber?
-|n fiecare zi stau acasa mai tot timpul.
-De ce nu va gasiti o femeie sa iesiti cu ea in oras, sa va distrati? Nu v-ar placea?
-Ba da , sigur ca mi-ar placea!
-Atunci de ce nu o faceti?
-Nu pot, Nu m-ar lasa nevasta-mea!
O mare amatoare de consultatii gratuite, il intraba odata pe un doctor:
-Ce faceti cand sunteti gripat?
-Ce sa fac; fac si eu ce face toata lumea, stranut, tusesc si-mi curge nasul!
-Domnule doctor , va datorez viata!
-Sa nu exageram! Trebuie sa-mi achitati numai costul consultatiei.
La ginecolog:
-Domnule doctor, am fost la dumneavoastra azi dimineata si m-ati consultat. Nu cumva mi-am uitat aici chilotii?
-Poftiti doamna , cautati-i!
-Nu-i gasesc, dar mai inainte sa vin la dumneavoastra , am fost la avocat. Maduc sa-i caut si acolo.
-Domnule doctor, azi ma simt mult mai bine si am decis sa intrerup tratamentul. Cat am de plata?
-Nu v-as recomanda acest lucru, doamna. |nca nu suntet suficient de sanatos ca sa putet suporta un astfel de soc..!
L-am vizitat pe Costica la spital. Sa stii ca va mai ramane o vreme….
-De unde stii ?l-ai vazut pe doctor, ai vorbit cu el?
-Nu, dar am vazut-o pe sora… Ma bate gandul sa ma internez si eu …
-Alo, pot vorbi cu doctorul Ionescu?
-Nu putetI, size fetita medicului, tata e la spital , efectueaza o apendictomie.
-O apendictomie?Dar tu stii ce inseamna asta?
-Sigur ca da. Cam un milion de lei …in bani vechi, daca vreti va spun si in lei noi.
-Domnule doctor ,pot sa beau putin vin? intreba pacientul.
-Desigur, raspunse doctorul. O lingurita dimineata si una seara. dar inainte de a bea, scuturati bine lingurita…
-SuntetI sigur , domnule doctor, ca ma voi vindeca dintr-un singur flacon?
-NegresitNimeni nu a mai venit vreodata sa-I prescriu pe al doilea…
La doctor:
-Regret ca nu pot pune un diagnostic. Cred ca de vina ete alcoolul, il atentioneaza elegant medicul pe un pacient.
-Nu va faceti probleme, domnule doctor!Am sa vin alta data cand o sa fiti treaz…