Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 37

Subiect: Tu esti anti-drog?

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

@MaXz Statul poate sa stea si in C** si in CAP ca tot nu o sa se intample nimic, e vorba de anturaj, daca omul o sa vrea sa o faca o va face in continuare, daca nu vrea nu o sa o faca, eu nu am incercat niciodata si nici nu am sa fac asta. Dar de exemplu cum ai zis tu cu biletele la juma de pret, eu sunt fumator, poate sa imi puna si un craniu din care curge sange la propriu din el ca eu tot o sa fumez! Deci nu vad o solutie, sunt mai mult ca sigur, ca daca nu ar mai exista nici un fel de publicitate contra lor, atunci nu ar mai exista nici rata asta crescuta a drogatilor, ORICE PUBLICITATE este BUNA.

Cel mai important e omul, daca e influentabil si are un anturaj care se drogheaza o va face si el, daca nu e influentabil si are si el o tara de personalitate si putin cap nu o va face.

@Promoteu

Si ele sunt asa zise droguri, dar nu sunt asa nocive precum drogurile, asta pentru ca nu sunt asa toxice precum adevaratele droguri, nu apar nici fumatul, chiar incerc sa fac lumea sa nu se apuce de fumat sau sa se lase.

Ceea ce lipseste in toate cazurile in primul rand si in primul rand este educatia primita in primii ani de viata de la parinti. Daca iti educi copilul sa nu fie influentabil, atunci el nu se va apuca de chestii de genul, nu zice nimeni neaparat sa nu incerce (este in firea noastra (nu pune mana pe flacara ca frige, scart tot va pune)), dar trebuie sa stie sa se opreasca.

Gata ma duc sa ma droghez :-j, mai are cineva niste paracetamol sa il trag pe nas ca nu mai pot de raceala!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

Deci oficial imi vine sa-mi bag .... cand am vazut alea 2 video-uri ... ALLAH DAMN IT ! F.ck ... gizas christ ... n-am cuvinte ... CUM NAIBA SA AJUNGI ASA ... DAMNNNN
    Ok ... deleting from mind.

Revenind .. faptu ca stai in camin si ai 100 in preajma ta care se drogheaza nu inseamna ca trebe si tu sa o faci. Poti sa ai o personalitate puternica si sa nu o faci.
    Daca ai anturaju nasol si ai si personalitate slaba .. da ... te apuci ... dar la fel cum se poate intampla in camin se poate intampla si in cluburi/baruri/betii pe la nu stiu cine acasa si asa mai departe
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    23rd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

Foarte multi ajung la dependenta din cauza curiozitatii si bineinteles, a anturajului ce te impinge sa continui ca e "coool", etc.
    Nimic interesant...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Statul nu face mare lucru, ar trebui non stop campanii pe mass media , impotriva fumatului, drogurilor, pentru condus cu grija, viteza redusa, alimentatie sanatoasa si multe altele.
    Si impotriva fumatului, ar trebui desfasurate zi si noapte controale in spatiile unde nu e voie dar se fumeaza inca fara probleme.

Teoretic, statul nu isi merita banii din impozite, asa cum nu esti platit ca nu iti faci treaba ca angajat asa si statul, nu isi face treaba, nu merita banii.

Exemple de videoclipuri ce ar trebui rulate peste tot daca nu suntem capabili sa facem asa ceva, atunci traduse si transmise, obligatoriu de toate televiziunile, o viata daca e salvata e un castig.

Ultima modificare făcută de 100R; 14th November 2011 la 18:07.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Back din concediu.
    Ca idee, notiunea de drog e relativa. Pan' la urma si berea si vinul dau dependenta + kilaresc oameni (in trafic) mult mai usor decat fumatorii. Da' neste oameni intelijanti au zis ca sunt aliment asa ca au pus poze macabre doar pe tutun.
    In alta ordine de idei, fie ca e o chimicala sau un sport extrem (parapanta, aruncat pe coarda elastica, raliuri autorizate cu peste 200 la ora...) orice moarte tre sa aiba un nume.
    Concluzie: nu sunt antidrog.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

E simplu cand te gandesti doar la propria persoana, zic la general, dar daca te gandesti la cei dragi, rude apropiate, (copii cei care au), prieteni buni care intr-un moment mai nefericit pot aluneca pe calea asta eu zic ca lucrurile se schimba.
    Eu consider ca nu trebuie sa fim ignoranti pentru ca de asta intreaga societate scapa de sub control, valorile "binelui" sunt inlocuite cu tot felul de chestii negative. Probabil multi nici nu stiu de riscurile unor substante, cum am zis odata si in alt post, chiar daca fiecare dintre noi poate face foarte putin, tot e mai bine decat nimic pentru a schimba lucrurile si pentru a trai intr-o societate mai buna pentru noi si urmasii nostri.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Sa vad si eu cine poate pune "alcoolul poate ucide" pe o sticla de sampanie de 1 sau 1000 lei sau inscriptia "arma alba" (in franta am inteles ca e in legislatie) "fierotania asta poate ucide" pe o masina de 10.000 euroi.
    Nu prea ai ce face. Americanii, cat sunt ei de evoluati si plini de resurse, nici acum nu au rezolvat problema legata de droguri de orice tip
    Cineva a fost destept si a gasit finantare pt campaniile anti-tutun si... cam atat.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu or fi rezolvat problema dar nici resemnarea nu e buna, situatia putea, poate scapa de sub control si mai mult fara ca anumite institutii sa se implice. Traficantii de abia asteapta, o piata mai mare de desfacere mai multi bani, mai multa putere de a corupe guvernantii.

Iar cand puterea traficantilor e mare se ajunge si aici, ca sa ramanem pe subiectul forumului.

Blogger decapitat in Mexic de traficanti, nu e primul, altii au fost omorati si atarnati de un pod cu mesaj prin care ii atentiona pe toti cei ce folosesc retelele sociale pentru a-i denunta.

http://www.sinembargo.mx/09-11-2011/70958
    Ultima modificare făcută de 100R; 14th November 2011 la 20:28.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Ete na, resemnare.

Fiecare ajuta acolo unde crede ca poate mai bine. Unii ajuta somalezii, altii combat drogurile, altii lupta impotriva mancarii fast-food, altii de salvarea balenelor, urla pt interzicerea avorturilor sau stoparea poluarii si a stratului de ozon Multe campanii, nu ai cum sa-i ajuti pe toti.

De asta in fiecare zi auzi/vezi "salveaza", "doneaza", "ajuta" pt ca oamenii cu ideea mareata au ramas la stadiul de visatori si au terminat bugetele.

Asa ca personal ma ocup de salvarea pisicilor.
    Mi se spunea 1nesco

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ce fel de droguri ?

Alcoolul, cafeaua, tigari si ele sunt droguri, doar ca legale.
    Toate creaza dependenta .
    Chestia cu anturajul mi se pare valabila doar la copii. Pe la facultate am avut de a face cu prieteni care se drogau, nu m-a influentat cu nimic, singura chestie a fost sa iau doar un fum de "tigara" si am zis, eh, ok , dar asta pt ca eram curios de gust. Cat despre prafuri sau pastile, no f... way...

Da, sunt de acord ca minorii sa fie educati, sa fie urmariti, sa se faca tot posibilul sa nu consume droguri, ca sunt prostuti , asa esti cand esti <18 ani , am fost si eu, dar o data ce esti major, chiar nu ma intereseaza , ai minte, ti-ai facut-o cu mana ta.
    Personal, ma deranjeaza mai mult problema fumatului pasiv decat problema drogurilor.
    Am 16 ani, cunosc persoane care se drogheaza, fumeaza etc, dar nu m-am atins de droguri in viata mea...
    in progress...

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Omule de marketing, unde esti?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th February 2012, 18:23
  2. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:31
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9