Krokodil ... drogul facut in Rusia care face ravagii, ieftin, adictiv si puternic, se zice ca e mai puternic decat heroina, cu rezultate distrugatoare pentru consumatori.
Daca autoritatile nu fac nimic, raspandirea astuia o sa schimbe perceptia oamenilor despre cat de cool esti daca te droghezi.
Diabolic cel ce l-a creat spre larg consum"With heroin withdrawal, the main symptoms last for five to 10 days. After that there is still a big danger of relapse but the physical pain will be gone. With krokodil, the pain can last up to a month, and it's unbearable. They have to be injected with extremely strong tranquilisers just to keep them from passing out from the pain."
Krokodil – its medical name is desomorphine – is a favourite. Synthesised from codeine, it slowly rots the body over a period of around two years. Nikolai Kartashov, the deputy head of the Federal Drugs Control Service, told the Russian press that in 2010 krokodil accounted for between 60 and 70 per cent of drug busts. The same agency reports 40,000 drug-related deaths each year.Krokodil: The drug that eats junkies - Europe - World - The IndependentKrokodil: The drug that eats junkies
A home-made heroin substitute is having a horrific effect on thousands of Russia's drug addicts
--- Later Edit ---
Noi suntem foarte influentabili, indiferent de varsta si usor de manipulat, nu e vorba doar de droguri, e vorba de politica, de muzica, insasi valorile noastre ca societate, aproape tot, simplul fapt ca socializam ne spune ca suntem supusi influentelor externe de tot felul, e aproape insesizabila influenta asta lenta a societatii, totul imbraca diferite forme atragatoare si nu e tocmai asa, democratia ascunde multe capcane. Democratie are o latura la fel de utopica ca si anarhia, aceea ca omul stie sa-si poarte de grija si singur, e liber, nu are nevoie de nimeni, ceea ce e fals, are nevoie de un stat drept care sa-l respecte, un stat implicat, puternic, de instituriile lui care sa-l educe si formeze si pazeaza pana la batranete ca pe ceva de pret, ca parte a sa, esecul cetatenilor e esecul statului, si un stat nu poate avea liniste atat timp cat cetatenii sai cad in ghearele, drogurilor, coruptiei, infractionalitatii, asta e statul de dorit
Trebuie sa fim solidari si cu cei mai slabi, sa-i ajutam, pe acelasi principiu cu aia de pe Facebook, multi nu stiu, trebuie informati ca sunt inselati, prostiti, nu sa radem de ei ca sunt prosti.
Ultima modificare făcută de 100R; 14th November 2011 la 03:29.
Deci oficial imi vine sa-mi bag .... cand am vazut alea 2 video-uri ... ALLAH DAMN IT ! F.ck ... gizas christ ... n-am cuvinte ... CUM NAIBA SA AJUNGI ASA ... DAMNNNN
Ok ... deleting from mind.
Revenind .. faptu ca stai in camin si ai 100 in preajma ta care se drogheaza nu inseamna ca trebe si tu sa o faci. Poti sa ai o personalitate puternica si sa nu o faci.
Daca ai anturaju nasol si ai si personalitate slaba .. da ... te apuci ... dar la fel cum se poate intampla in camin se poate intampla si in cluburi/baruri/betii pe la nu stiu cine acasa si asa mai departe![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Foarte multi ajung la dependenta din cauza curiozitatii si bineinteles, a anturajului ce te impinge sa continui ca e "coool", etc.![]()
Nimic interesant...
Statul nu face mare lucru, ar trebui non stop campanii pe mass media , impotriva fumatului, drogurilor, pentru condus cu grija, viteza redusa, alimentatie sanatoasa si multe altele.
Si impotriva fumatului, ar trebui desfasurate zi si noapte controale in spatiile unde nu e voie dar se fumeaza inca fara probleme.
Teoretic, statul nu isi merita banii din impozite, asa cum nu esti platit ca nu iti faci treaba ca angajat asa si statul, nu isi face treaba, nu merita banii.
Exemple de videoclipuri ce ar trebui rulate peste tot daca nu suntem capabili sa facem asa ceva, atunci traduse si transmise, obligatoriu de toate televiziunile, o viata daca e salvata e un castig.
Ultima modificare făcută de 100R; 14th November 2011 la 17:07.
Back din concediu.
Ca idee, notiunea de drog e relativa. Pan' la urma si berea si vinul dau dependenta + kilaresc oameni (in trafic) mult mai usor decat fumatorii. Da' neste oameni intelijanti au zis ca sunt aliment asa ca au pus poze macabre doar pe tutun.
In alta ordine de idei, fie ca e o chimicala sau un sport extrem (parapanta, aruncat pe coarda elastica, raliuri autorizate cu peste 200 la ora...) orice moarte tre sa aiba un nume.
Concluzie: nu sunt antidrog.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E simplu cand te gandesti doar la propria persoana, zic la general, dar daca te gandesti la cei dragi, rude apropiate, (copii cei care au), prieteni buni care intr-un moment mai nefericit pot aluneca pe calea asta eu zic ca lucrurile se schimba.
Eu consider ca nu trebuie sa fim ignoranti pentru ca de asta intreaga societate scapa de sub control, valorile "binelui" sunt inlocuite cu tot felul de chestii negative. Probabil multi nici nu stiu de riscurile unor substante, cum am zis odata si in alt post, chiar daca fiecare dintre noi poate face foarte putin, tot e mai bine decat nimic pentru a schimba lucrurile si pentru a trai intr-o societate mai buna pentru noi si urmasii nostri.
Sa vad si eu cine poate pune "alcoolul poate ucide" pe o sticla de sampanie de 1 sau 1000 lei sau inscriptia "arma alba" (in franta am inteles ca e in legislatie) "fierotania asta poate ucide" pe o masina de 10.000 euroi.
Nu prea ai ce face. Americanii, cat sunt ei de evoluati si plini de resurse, nici acum nu au rezolvat problema legata de droguri de orice tip
Cineva a fost destept si a gasit finantare pt campaniile anti-tutun si... cam atat.
Mi se spunea 1nesco
Nu or fi rezolvat problema dar nici resemnarea nu e buna, situatia putea, poate scapa de sub control si mai mult fara ca anumite institutii sa se implice. Traficantii de abia asteapta, o piata mai mare de desfacere mai multi bani, mai multa putere de a corupe guvernantii.
Iar cand puterea traficantilor e mare se ajunge si aici, ca sa ramanem pe subiectul forumului.
Blogger decapitat in Mexic de traficanti, nu e primul, altii au fost omorati si atarnati de un pod cu mesaj prin care ii atentiona pe toti cei ce folosesc retelele sociale pentru a-i denunta.
http://www.sinembargo.mx/09-11-2011/70958
Ultima modificare făcută de 100R; 14th November 2011 la 19:28.
Ete na, resemnare.
Fiecare ajuta acolo unde crede ca poate mai bine. Unii ajuta somalezii, altii combat drogurile, altii lupta impotriva mancarii fast-food, altii de salvarea balenelor, urla pt interzicerea avorturilor sau stoparea poluarii si a stratului de ozonMulte campanii, nu ai cum sa-i ajuti pe toti.
De asta in fiecare zi auzi/vezi "salveaza", "doneaza", "ajuta" pt ca oamenii cu ideea mareata au ramas la stadiul de visatori si au terminat bugetele.
Asa ca personal ma ocup de salvarea pisicilor.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)