Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Un nou logo pentru Romania

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit Un nou logo pentru Romania

Romania - The Carpathian Garden asa se numeste noul "brand" de tara; dupa fasul cu "Land of choice" avem un brand care este de fapt un logo de 900 000 de euro - http://www.impactnews.ro/fullimg/39184 - lansat la Shanghai.

Un bun prieten de al meu a lansat un concurs, pe un nou site de crowd sourcing, unde vrea sa vada ce fel de logo se poate face cu $1000 - http://bit.ly/d3v5CI - cred ca designerii romani sunt cei mai asteptati

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Da bine, aia cu 900 000 de euro ai lor fac tot felul de studii de impact cica... fiecare element sa reprezinte ceva conform studiilor respective. Fata de tipii care ar face cu 1000$ , aparent versiunea lor ar fi mai reprezentativa pt Romania (pt ca ceilalti practic vad logo-ul reprezentativ doar in mintea lor. Bine... asta ar putea fi in anumite cazuri chiar mai buna ).

Oricum, eu sunt curios ce-o sa iasa Si sunt sigur ca vor iesi unele logo-uri mai bune.

In rest... nu inteleg de ce-am avea nevoie de un brand de tara sau de mai stiu eu ce... eu, strain sa fiu m-as duce in Africa daca se lauda aia ca e bine la ei? Nu m-as duce.... dar m-as duce daca mi-ar recomanda un prieten in schimb.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Prieteni, inainte de a continua orice discutie pe tema asta, va rog eu sa faceti diferenta dintre un brand de tara si un logo.
    Cei 800 si ceva de mii de euro s-au dus pe brandul de tara si strategia de promovare a acestuia, nu pe un logo amarat!!!! Nu mai puneti botul la tot ce scrie in presa romaneasca, ei nu sunt in stare/nu vor sa faca diferenta intre o marca inregistrata si un nume domeniu web.

No_name, sunt convins ca prietenul tau poate face un logo doar cu un hamburger la stomac si un plin de baterie la laptop. Si ce daca? Ce demonstreaza cu asta? Daca ar fi bun, ar desena logo-uri pentru Apple, Microsoft, Google, etc. Daca ai vrut page views pt siteul prietenului tau, ai obtinut!

Nu iau apararea nimanui, dar cred ca discutiile politice nu-si au rostul pe forumul asta, haideti sa nu-l stricam.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 2nd August 2010 la 14:24.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Ma tem ca subiectul asta o sa degenereze...as vrea sa nu ajungem sa discutam politica pe forumul asta.

Stim bine ce se intampla cand romanii incep sa discute despre fotbal, politica, cancan si altele.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

E clar ca nu a dat pe un amarat de logo aproape 1 milion euro
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

zatarrz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

televiziunile de stiri au precizat ca logo-ul a costat 95.000 de euro, restul fiind studii si etc.
    Anunturi gratuite produse apple

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Implicit

Tin sa va aduc aminte ca facem parte din UE. tin sa va aduc aminte ca n-am avut din ce plati salariile. tin sa va aduc aminte ca acum un an Spania a incercat sa vanda actiuni de stat (Ceva in genul proiectului parcului de distractii dracula) si a dat kix.

E clar, noi ne-am rezolvat problema salariilor dar Spania tot in maro e. Nu putea castiga licitatia decat o firma din Spania pentru ca si Spania tot din uniune face parte. Nustiu de ce va pasa de banii pe care i-am luat "imprumut" ca oricum ii dadeam inapoi prin alte metode chiar daca nu ne plateam ratele.

Daca nu cumparam logo, cumparam niste ceasuri sau clopote la cine stie ce biserica.

Cat despre faptul ca logoul pare copiat e doar o dovada ca si spaniolii sunt redusi.Probabil designerul e prietenul vre-unuei odrasle de ministru or somethin'.

Sa speram ca prinde logo-ul pentru ca sincer, reclama cu pestii in copac si politistii pe zebre mi-a placut.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Mai baieti, ce treaba are cu SEO frunza sau salarile bugetarilor???

vre-ti sa faceti optimizare seo dupa "salarile bugetarilot"

daca nu va invit pe softpedia sa comentati politica cat vreti dar nu aici.

Stricam si forumul asta? Ca la construit ceva, chiar si un logo nu suntem buni dar la stricat suntem primi.

Hai sa ne limitam la SEO, afaceri online, si sa ne vedem de LOGO-urile noastre nu de cele ale lui Udrea.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai e bar/lobby.... chiar daca are tangeta cu politica, are si cu partea online... (logo, promovarea brandului)...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ma tem ca subiectul asta o sa degenereze...as vrea sa nu ajungem sa discutam politica pe forumul asta.

Stim bine ce se intampla cand romanii incep sa discute despre fotbal, politica, cancan si altele.
    Subscriu.

Cat despre topic, sunt un impatimit al design-ul si cu siguranta mai sunt si designeri pe aici pe forum care poate ar fi interesati sa participe tinand cont ca este vorba si de $1000. Mai mult decat atat as dorim sa ramanem la design si nu la polemizarea unor subiecte care nu le vad rostul, cel putin nu aici si nu acum.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link building pentru Romania
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th January 2009, 11:33
  2. Campanie adsense pentru Mercedes (in romania)
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2008, 15:00
  3. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 18:52
  4. EFT pentru ROmania ?
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th April 2007, 23:02
  5. E-books Pentru Usa Si Canada Vandute Din Romania
    De dary5ro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th March 2006, 23:03

Permisiuni postare