Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: Tu esti anti-drog?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Per ansamblu cand am deschis topicul ma refeream strict la ceea ce numit noi droguri, nu la tutun, alcool sau sporturi extreme. La urma urmei si muzica este un drog, daca esti pasionat si simtit ceva din asta, dar nu la acest drog ma refeream.

Per ansamblu sunt anti-drog, dar nu am nimic cu cei care au o varsta inaintata si se drogheaza, din partea mea acestia pot sa faca ce vor cu viata lor, atata timp cat nu ii influenteaza pe altii. Eu am o problema reala cu cei care ii prostesc pe copii. La o varsta frageda, sa zicem pana in 16-17 ani, majoritatea adolescentilor sunt foarte influentabili si se lasa condusi de anturajul celor din jur. Aici e reala problema, sunt tineri care aleg sa se drogheze doar pentru a nu fi subestimati si luati in deras de altii. Eu personal vad acest lucru ca a fi o reala problema.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Per ansamblu cand am deschis topicul ma refeream strict la ceea ce numit noi droguri, nu la tutun, alcool sau sporturi extreme. La urma urmei si muzica este un drog, daca esti pasionat si simtit ceva din asta, dar nu la acest drog ma refeream.

Per ansamblu sunt anti-drog, dar nu am nimic cu cei care au o varsta inaintata si se drogheaza, din partea mea acestia pot sa faca ce vor cu viata lor, atata timp cat nu ii influenteaza pe altii. Eu am o problema reala cu cei care ii prostesc pe copii. La o varsta frageda, sa zicem pana in 16-17 ani, majoritatea adolescentilor sunt foarte influentabili si se lasa condusi de anturajul celor din jur. Aici e reala problema, sunt tineri care aleg sa se drogheze doar pentru a nu fi subestimati si luati in deras de altii. Eu personal vad acest lucru ca a fi o reala problema.
    Aveam un prieten bun din generala, cum s-a luat de droguri si prostii de genul i-am dat cu flit. Deci nu toti se lasa condusi de anturaj
    in progress...

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu sunt anti droguri usoare.
    Fiecare persoana e libera si responsabila de ceea ce face si de ceea ce baga in el. (inclusiv alte chestii... bautura, tutun, mancare proasta,...)
    Poti sa dai vina si pe anturaj si pe diferite situatii dar tot individul e "vinovat" daca accepta sau nu.
    Pe mine ma deranjeaza doar persoanele care nu mai gasesc altceva interesant de facut in viata sau nu reusesc sa zambeasca si sa se bucure fara sa fumeze ceva bun. Persoanele care cred ca starea de bine (sau mai bine) se atinge doar drogandu-se. La fel ma deranjeaza si persoanele care beau sa se imbete fara sa savureze bautura.
    Putem sa radem si sa ne simtim bine intr-un grup sau alaturi de niste persoane si fara adaos de chestii suplimentare.
    Nu am nimic impotriva celor care fumeaza de curiozitate sau sa se linisteasca. Nu stiu, poate e o stare. Poate e ca un pahar de vin bun baut intr-un anume moment. Poate pica bine.
    Cat despre prietena ta, daca ti-a cerut ajutorul si incearca sa renunte, acorda-i tot sprijinul si tu si toti care o mai cunosc si incearca sa o faci sa se bucure si de lucrurile care par simple din viata ei. Cred ca o cunosti foarte bine si ar trebui sa reusesti.
    In rest nu cred ca e de condamnat nimic la ea. Singura alege ce sa faca, daca se simte bine si totul i se pare normal o sa continue.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Citoiu Vezi Post
    Cat despre prietena ta, daca ti-a cerut ajutorul si incearca sa renunte, acorda-i tot sprijinul si tu si toti care o mai cunosc si incearca sa o faci sa se bucure si de lucrurile care par simple din viata ei. Cred ca o cunosti foarte bine si ar trebui sa reusesti.
    In rest nu cred ca e de condamnat nimic la ea. Singura alege ce sa faca, daca se simte bine si totul i se pare normal o sa continue.
    E vorba de fosta prietena, cu care nu mai am nimic in comun. Nu am vorbit deloc o bucata buna de timp ca mai apoi sa apeleze la mine pentru a avea grija de ea ca e drogata. Mi s-a parut total absurd si am discutat cu ea despre treburile astea a doua zi. I-am explicat ca nu trebuie sa gaseasca fericirea in droguri si ca trebuie sa se fereasca de unele persoane din jurul ei. Acum, daca a inteles ceva sau nu din treaba asta e problema ei, eu mi-am facut datoria pentru ca vreau sa o stiu pe un drum bun.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

Acele asa zise droguri legale au distrus multi oameni, au facut posibilia coruprea multor oameni care au fost pacaliti ca nu sunt periculoase si care acum au ajuns dependenti

toriana este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt contra lor, mai ales cand ma gandesc cate vieti au distrus. Am o cunostinta care a murit la 20 de ani din cauza unei supradoze. Din pacate n-or sa fie niciodata retrase, sunt prea multi bani in joc.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Voi despre ce droguri vorbiti aici? Alcool? Tutun? Coca cola? Jocuri video? Cocaina? Etnobotanice? Marijuana? Ecstasy? Heroina? Mi se pare cam ciudat sa vorbesti despre toate la un loc pentru ca nu prea au legatura si trebuiesc tratate separat, iar cea mai mare problema cu drogurile e exact asta, ca sunt tratate ca tabu si nu se face nici un fel de educatie in privinta lor. Majoritatea lumii de exemplu stie despre cocaina ca ar fi narcotic, sau despre Alcool ca ar fi mai putin periculos decat Marijuana. Daca lipseste informarea, cazi usor prada anturajului mai ales la varste mai fragede.
    Aflati despre ele ca sa stiti cum sa va protejati.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Omule de marketing, unde esti?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th February 2012, 18:23
  2. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:31
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9