Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
Stiu ca imi vor sari multi in cap in momentul asta dar in ritmul acesta probabil forumul se va plafona la un moment dat. Daca nu e deja plafonat.
O sa incerc doua argumente contra:
1. In doar cele cateva luni de cand sunt membru cand am avut probleme de fiecare data s-a gasit cineva care sa ma ajute ( asta atunci cand n-au fost mai multi! ).
2. Daca as fi un membru foarte experimentat poate ca nu as avea ce sa invat de la cei neexperimentati... cu exceptia noutatilor/stirilor SEO.

Conform principiului: "unde dai si unde crapa" ma gandesc de cateva zile deja sa initializez un thread in care sa se discute nebunia SERP din ultima perioada cu exemple concrete de siteuri care au scazut dar si care au crescut si cu cat mai multe speculatii posibile.
Poate ca este un long shot dar alta ideea mai buna nu am si personal imi permit sa bat campii ( speculatii la liber ) deoarece nu am o reputatie SEO care sa aiba de suferit. Oricum o sa aiba cine sa demonteze ideile complet aberante si premiza este aceea ca poate o pleznim intr-un fel sau altul. Am mentionat si siteuri care au crescut deoarece printr-o logica inversata poate ne dam seama ce s-a intamplat cu celelalte si oricum avem sanse mai mari sa intelegem fenomenul.

Ii dam drumul???
( daca da promit sa particip cu cel putin un site in zilele urmatoare; nu cred ca are importanta .ro sau .com sau altele deoarece se pare ca fenomenul se intampla peste tot ).