Am precizat si ieri in alt thread ca nu am facut facultate si probabil n-o sa fac. Consider ca pot sa invat mult mai usor singur, mai ales ca invat doar ce imi place si chiar am nevoie. De ce sa pierd timpul invatand foarte multe lucruri nefolositoare si de multe ori depasite ? Mie si liceul mi s-a parut total nefolositor si tocmai de aia l-am terminat cu greu si cu mult noroc.
Si o dovada ca facultatea nu te ajuta foarte mult in viata: Cand am deschis firma, la inceputul anului, am avut cam 50 de interviuri pentru angajare. Cam 20 dintre ei aveau facultate, multi pe profil limbi straine sau jurnalism, cu cambridge si multe alte diplome. Le-am spus din start ca nu ma intereseaza asta si ca le dau un test. La testul respectiv au trecut doar 7 dintre ei si nici unul nu are facultate sau alte diplome. Jobul era content writer in engleza.
Nu spun ca nu exista oameni care sa fi invatat ceva in facultate, spun doar ca o diploma nu-ti garanteaza un job, pentru ca e mai important sa stii ce-ti cere angajatorul decat o hartie.
Le poti combina chiar pe toate, desi nu stiu ce-ar iesijurnalism psihologic de afaceri in turismul istoric

jurnalism psihologic de afaceri in turismul istoric
Răspunde cu citat