electronica aplicata..dar cu greu![]()
electronica aplicata..dar cu greu![]()
:)
Stiinte Politice - licentiat
Psihologie (doar 2 ani si m-am apucat de alte treburi)
Din pasiune, fotograf
automatica , dupa 2 ani am renuntat
electromecanica dupa 1 an am renuntat
Acum la spiru ca sa nu fie bataie de cap, management primul an
Facultatile tehnice nu se inteleg bine cu munca in acelasi timp
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Electrotehnica.
In primul an am avut restanta la Informatica (parca asa se numea materia). Nu intelegeam nimic, toceam pe rupte dar nu pricepeam nik. Parca invatam chineza. Nu aveam calculator, doar colegii de prin camine aveau niste HC-uri, si ii priveam cu mare admiratie ca ii vedeam ce bine se descurca la programe. Moaaama, ce destepti mi se pareau
Primele PC-uri au aparut cand eram prin ultimul an, dar nu aveam voie sa lucram la ele, ca le murdaream (probabil).
In primul an cand m-am angajat, am avut pe mana si primul PC 386. N-aveam mare lucru de facut la servici, asa ca seful m-a pus sa invat la calculator. Nu exista documentatie, carti, numai helpuri in engleza, engleza pe care n-o stiam. Dar copacel, copacel, cu un ditamai dictionarul langa mine, am invatat si engleza, si ceva programare (cand am dat de primul limbaj de programare pe calc, m-au napadit toate if-urile si else-urile din primul an si a inceput sa mi se lumineze creierul
Am facut dupa un an si un curs de 2 saptamani de Autocad si Autolisp, si dupa ce s-a terminat cursul, a venit inginerul sef la mine, cu un vraf de desene - planse cat casa si mi-a zis sa le trec pe calc. Mi-a fost rusine sa-i zic ca stai nene, abia am invatat sa fac line si circle, asa ca am mancat ore suplimentare si autocad pe paine.
Eh, si restul a venit pe parcurs.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
calculatoare, ingineria sistemelor web, în curs.
totuși, cred că cea mai bună facultate, e aia a vieții.
Cum zice irlandezul, universitatea este pubul, acolo unde lumea reală și experiența vorbesc :-)
The Web Systems Engineering Blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)