Same as kleampa. Dupa primul semestru am renuntat. Acum incerc sa intru la facultate la Berlin.
Nu stiu cum mai e acum, ca au am terminat in '98. In mare, se zice ca facultatea de CSIE ar fi cea mai grea din ASE, cu multa matematica, cibernetica si altele. Dintre sectiile din CSIE se zice ca Statistica ar fi cea mai usoara.
P.S. eu nu am lucrat deloc in domeniul respectiv in toti acesti ani, si nici nu intentionez, nu ca nu mi-ar fi placut statistica, insa informatica mi-a placut mai mult
Mi se pare o situatie prea des intalnita... dovada ca nu se gandesc inainte la ce vor sa faca in viata ( cum este si cazul meu ). Totusi o reprofilare pe SEO mi se pare o mana cereasca... deoarece am senzatia ca ocupatia asta destupa creierasul mult mai bine decat alte ocupatii!
Ma gandesc din ce in ce mai des la o serie de siteuri sau chiar bloguri care sa dezvolte fel si fel de subiecte ce nu sunt bine dezvoltate pe internet ( chiar am discutat cu o persoana care a facut psihologie dar sunt mult prea ocupat acum - anumite pagini wikipedia ar sta in drum la ce ma gandesc eu dar... w nu este interactiva, w nu raspunde la intrebari! ). Cei care au facultati si nu au chef sa practice din varii motive cred ca pot imbina SEO cu ideea asta... doar din prisma continutului unic si de calitate pot avea avantaje mari in raport cu persoanele care nu stiu cu ce se mananca domeniile respective. Si uite asa motiv de invatare SEO ( optimizarea propriului site ) iar facultatea facuta aiurea capata un sens in plus... ( evident ca ajung sa faca si bani pe cont propriu! ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Nu am făcut nicio facultate, n-am știut niciodată răspunsul real la întrebarea ce vreau să mă fac când o să fiu mare, nici după 20 de ani, până când am descoperit internetul și am rămas fermecat.![]()
Automatica
Am terminat facultatea de Informatica.
Nu am mai lucrat de aproape 3 ani in domeniu, deci este ca si cum nu as fi facut nimic.
Stiinte Economice - Marketing - Transilvania Brasov
ce pot sa zic ... desi nu am profesat si clar nu voi profesa ... nu ma ajuta in mod special ... dar mi-a deschis un pic ochii ... chiar degeaba sa zicem ca nu am facut-o
Dupa am dat la un master in Tehnologia Informatiei dar era asa o mare balarie si o pierdere de timp incat am renuntat.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)