Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Ce studiati / ati studiat la facultate ?

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit Ce studiati / ati studiat la facultate ?

Ca tot e moda cu Poll-uri, intrebari sa ne cunoastem mai bine.

Sunt curios ce studiati la facultate sau ce facultate ati terminat . Oare ce profil are un webmaster, ma astept sa gasesc informatica, matematica , cine stie .

Eu unul sunt student la facultatea de limbi straine .

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Dupa primul semestru am renuntat. Era bataie de joc in sesiune, desi fiecare era programat pt examen la o anume ora era o harababura generala de dimineata pana seara. Am rezistat prima zi vreo 2 ore in picioare ca sa pot intra la examen si dupa aia nu m-am mai dus.

Tsmihai este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am terminat ASE, Economie si Comunicare in Afaceri. Nu m-am spetit invatand, insa nici nu pot spune ca erau lucruri extrem de interesante. Recomand facaultatea celor care nu vor prea multe batai de cap

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu am reusit sa termin cu chiu cu vai fac de Informatica. Nu mi-a folosit si probabil nu-mi va folosi absolut nimic din tot ce am "invatat" in facultate

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am terminat Fac de Horticultura. Voiam la chimie dar se dadea examen si exact ca un idiot m-am luat dupa parerea celor din jur. Contrar oricaror asteptari personale a ajuns sa-mi placa... chiar foarte mult. Acum sunt la master tot pe domeniu horticol dar slabe sanse sa profesez deoarece SEO si programarea web sunt mult prea adictive.
    Ma gandesc serios la un master pe info undeva la o fac de bascalie ( gen: Universitatea Spiru Haret :: USH ) deoarece incet incet singurul lucru care o sa ma limiteze in obtinerea unui job de programator bine platit vor fi studiile. Mai sunt si alte idei, in loc de studii in bataie de joc mi-ar placea o facultate seriosa in Irlanda-Dublin ( chiar 2 ) dar momentan pot doar sa vizez la asta... si o sa mai vizez cel putin 1.5 ani timp in care imi termin masterul si sper sa obtin niste surse de venit pasive din online. ( N-am cum sa fac 2 fac grele altfel... ).
    Mi se pare foarte placuta ideea de a ne cunoste mai bine, o sa incerc sa speculez asta:
    1. Ce ar fi sa extindem discutia si pe ce ati vrea sa faceti?!?
    2. Presupun ca nu toti oamenii de pe siteul asta au facut sau fac o facultate ( vezi cazul lui Kleampa ). Daca nu te deranjeaza Prometeu mi s-ar parea frumos sa ii invitam si pe ei sa-si dea cu parerea. Vor sa faca o facultate sau nici nu vor sa auda de asa ceva??? ( indiferent de raspuns... de ce? ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Mi se pare foarte placuta ideea de a ne cunoste mai bine, o sa incerc sa speculez asta:
    1. Ce ar fi sa extindem discutia si pe ce ati vrea sa faceti?!?
    2. Presupun ca nu toti oamenii de pe siteul asta au facut sau fac o facultate ( vezi cazul lui Kleampa ). Daca nu te deranjeaza Prometeu mi s-ar parea frumos sa ii invitam si pe ei sa-si dea cu parerea. Vor sa faca o facultate sau nici nu vor sa auda de asa ceva??? ( indiferent de raspuns... de ce? ).

Bineinteles ,sunt de acord . Pe moment m-am gandit la facultate, de curiozitate si poate in ideea ca de obicei, oamenii ajung cu slujbe care nu prea au legatura cu ce au studiat si in acelasi timp sa dovedim ca SEO este pentru toti .

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    si poate in ideea ca de obicei, oamenii ajung cu slujbe care nu prea au legatura cu ce au studiat si in acelasi timp sa dovedim ca SEO este pentru toti .
    Mi se pare o situatie prea des intalnita... dovada ca nu se gandesc inainte la ce vor sa faca in viata ( cum este si cazul meu ). Totusi o reprofilare pe SEO mi se pare o mana cereasca... deoarece am senzatia ca ocupatia asta destupa creierasul mult mai bine decat alte ocupatii!
    Ma gandesc din ce in ce mai des la o serie de siteuri sau chiar bloguri care sa dezvolte fel si fel de subiecte ce nu sunt bine dezvoltate pe internet ( chiar am discutat cu o persoana care a facut psihologie dar sunt mult prea ocupat acum - anumite pagini wikipedia ar sta in drum la ce ma gandesc eu dar... w nu este interactiva, w nu raspunde la intrebari! ). Cei care au facultati si nu au chef sa practice din varii motive cred ca pot imbina SEO cu ideea asta... doar din prisma continutului unic si de calitate pot avea avantaje mari in raport cu persoanele care nu stiu cu ce se mananca domeniile respective. Si uite asa motiv de invatare SEO ( optimizarea propriului site ) iar facultatea facuta aiurea capata un sens in plus... ( evident ca ajung sa faca si bani pe cont propriu! ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Inginerie petrol si gaze. Proaspat angajat in domeniu..
    Probabil voi termina si management.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    37

Implicit

ASE - Comert

Liceu: Calculatoare - software si hardware
    Ultima modificare făcută de Hobart; 7th December 2010 la 01:02. Motiv: si liceul
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

ASE Comert, REI si RUG (business administration).
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange 3 way forum facultate
    De Popescu Marian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2008, 12:01
  2. Seo la facultate
    De costy81gl în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th January 2008, 20:06
  3. studiati-ma!
    De cri5ti în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th July 2006, 18:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •