Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Afișare hibrid

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    45

Implicit

@Duku602: Nu-mi trebuie banii inapoi, deoarece serviciul a fost prestat, mai mult m-ar satisface recunoasterea vinei, respectiv stergerea sau editare in intregime a site-ului esubtitrari.com.

Inca o chestie si am cam terminat cu explicatul, deoarece eu am expus o problema grava aparuta la firma DataServer.ro.

Gabriel:
    M-a acuzat ca i-am furat structura facuta special pt el. Am demonstrat doar ca asta a dorit, sa folosesc un script deja facut (tot de mine), cu functii in plus. Nu am postat date personale etc...

Apropo, functiile alea in plus (fata de scriptul original facut pt Cinemagic) NU se regasesc pe eSubtitrari.com
    Doua liniute:
    - Mi-ai demonstrat, editand in cel mai scurt timp tot ce se putea edita intr-un interval scurt.
    - Adica eu sunt orb? Sau ceilalti utilizatori nu observa faptul ca cele doua site-uri sunt identice?

Apropo, nu ti se pare ilogic sa colaboram de atata timp si acum dintr-o data sa postez chestia asta? Daca stiam ca nu am dreptate si nu am fost corect 100% nu faceam problema publica si o discutam doar cu tine, cum se face omeneste. Insa ce m-a enervat a fost nesimtirea si faptul ca nu esti corect, minti in continuare si iti sustii prostia.

Imi plac thread-urile de genul asta? Da un search pe google sau pe forum sa vezi cate neintelegeri am avut eu cu cineva, sau de cate ori am deschis eu un astfel de thread cu plangeri, neintelegeri etc. Nici acum nu am vrut sa deschid deoarece am zis ca n-are rost sa-mi prind mintea pentru un asemenea site, insa am fost indemnat sa o fac deoarece pe viitor sa se evite probleme de genul asta cu firma Dataserver.ro
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th December 2010 la 23:24.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •