Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Repede va mai grabiti cu presupusul cand e vorba de scandal.

Deci:

nicu dragos (01.11.2010 23:17:50): Salut Gabriel, cand esti online da un semn. Am nevoie de un nou serviciu pentru un eventual site. E vorba de unul cu subtitrari. Scriptul am vazut ca il ai deja, mai trebuie sa stabilim ce si cum. Depinde daca ai timp etc.
    Asadar recunosti ca scriptul il avem deja (FACUT SI MUNCIT DE MINE DE LA ZERO, NU CA ALTII CARE IAU SCRIPTURI DE PE NET SI LE MODIFICA), iar tu vi si imi spui acum ca am copiat structura. Foarte frumos.

Legat de design, INTOTDEAUNA am recunoscut ca nu sunt designer (ti-am zis si tie, am zis si pe forumuri), nu am, imaginatie si fac cat pot. Sunt programator. Iar designul facut tie se baza in mare parte pe cel de pe Cinemagic (sectiunea subtitrari), facut de mine de la zero.

nicu dragos (02.11.2010 00:00:25): si ca design.. plm ceva cum ai tu: Subtitrari. Subtitrari filme. Subtitrari filme noi - Cinemagic.ro
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:16): insa na diferit sa nu semene
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:29): in sensu de sidebar , meniu and shit
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:30): da
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:34): exact
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:39): si daca poti face si pe tag-uri
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:57): cuvinte cheie sau ceva
    nicu dragos (02.11.2010 00:01:07): cum ai tu sistemu ala
    nicu dragos (02.11.2010 00:01:10): "cautari la moda"
    nicu dragos (02.11.2010 00:01:19): cele mai cautate subtitrari din ultimele zile: bla bla
    nicu dragos (02.11.2010 00:01:49): deci te-ai prins ...in mare nu? gen regielive si cinemagic al tau sectiunea respectiva
    Nu zic ca nu am si eu vina mea (am intarziat cateva zile si aspectul (ASPECTUL, nu structura, ca vad ca nu stii care e diferenta) avea unele asemanari, pe care le-am modificat)

Legat de eSubtitrari.com, TI-AM ZIS inca de la inceput ca si eu o sa fac site de subtitrari. Sau te pomenesti ca daca ti-am facut tie site de subtitrari nu am voie sa imi mai fac si eu? Mai ales ca ti-am zis ca fac si eu (daca vrei caut pe messenger si discutia asta). Plus ca la mine TOTUL se bazeaza pe datele de la Cinemagic (detalii filme, actori, distributia, biografii, poster etc).

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Dragos, ca sa fim corecti ar trebui sa spunem ca scriptul tau de pe subtitrarile.net nu e nici mai mult nici mai putin decat versiunea cheala a lui cinemagic.ro, cel putin asa pare. Deci tu nu ai primit nimic facut de la 0 (nu stiu ce ai platit si pt ce v-ati inteles), dar asta ai primit.
    E urat totusi ca cel pe care-l platesti sa-ti faca un job, apare peste o saptamana cu propria lui copie, care e si mai buna ... Foarte urat.
    Asa cum am zis mai sus, i-am zis ca o sa fac si eu asa ceva. Chiar i-am zis ca o sa aiba concurenta. I-am zis dinainte, NU dupa ce i-am terminat siteul. Si i-am zis ca vreu sa fac ceva care sa preia automat datele de pe Cinemagic.

Plus ca:
    - tu ai zona de administrare unde administrezi continutul siteului. EU NU AM zona de administrare pt ca toate detaliile / informatiile / filmele / subtitrarile sunt preluate de pe Cinemagic.ro (folosesc aceeasi baza de date)
    - faptul ca sunt programatori m-a facut sa imi dezvolt un asa zis CMS propriu, cu zona de administrare. Ce e script comun, bineinteles ca se poate folosi la orice client (ma refer la script), si aici programatorii de pe forum iti pot da mai multe detalii.
    - tie ti-am facut introducere de subtitrari si de catre useri (nu doar de tine in admin). Eu NU am asa ceva.
    - Baza pe care am folosit-o a fost cea de pe Cinemagic.ro, asa ca nu imi spune mie ca mi-am facut site cu structura facuta special tie. (vezi discutia de pe messenger cand imi ziceai ca "ai deja scriptul facut, vreau si eu eva de genul..."

Gabriel (02.11.2010 00:17:13): pai ar arata in general ca cinemagic.... sus si in stanga meniu, si subtitrarile puse cu posterul si titlul
    nicu dragos (02.11.2010 00:17:30): pai mai exact acelasi script doar ca editat putin la pagina de subtitrare
    Tot ce ti-am facut tie a fost sa folosesc baza scriptului de la Cinemagic (asa cum ai precizat si tu) la care sa ii adaug niste functionalitati in plus (cum ar fi zona de adminitrare si adaugare subtitrari de catre useri). Si acum o faci pe-a nesimtitul si imi zici ca structura e identica.

Eu zic ca te-ai grabit cu acuzele astea si tot tu o sa pierzi. De acum sa iti cauti pe altcineva sa iti faca scripturi (custom, cu zona de administrare proprie, nu CMS-uri luate de pe net si modificate, cum fac multi "programatori") cu banii pt care multi nu ti-ar face nici macar un site de prezentare. Am incheiat orice colaborare cu tine.
    Ultima modificare făcută de Netul; 5th December 2010 la 15:55.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Atunci da-i banii inapoi si gata daca tot ai folosit un script de al tau la care nu ai muncit mai nimic. Ca isi gaseste el un indian ieftin care sa faca treaba mai de calitate decat tine si care sa nu foloseasca scriptul si pt el.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 5th December 2010 la 15:58.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Baieti, eu nu vreau sa "ma bag" insa postarea conversatiilor de mess e ilegala (vezi DG/EU - violarea corespondentei electronice/distribuirea ei in afara cercului de persoane autorizate). Exceptie fac mesajele private care sunt stocate in comunitati. Netul intentia ta e onorabila, dar editeaza si tu discutia putin.
    Ultima modificare făcută de Emil; 5th December 2010 la 16:05.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Atunci da-i banii inapoi si gata daca tot ai folosit un script de al tau la care nu ai muncit nimic. Ca isi gaseste el un indian ieftin care sa faca treaba mai de calitate decat tine si care sa nu foloseasca scriptul si pt el.
    Cu gandirea asta, ar insemna sa dau la toti scripturi de pe gratis, doar pt ca le am deja? Daca le am, am muncit eu pentru ele si e dreptul meu sa imi evaluez munca.
    Citeste mai sus. Mi-a zis ca vrea un script ca al meu (pe care il am deja) la care sa mai adaug functionalitati (admin + adaugare subtitrari de catre vizitatori).

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

Dragos nu ma intelege gresit, nu am zis ca nu ai avea dreptate , doar ca eu am precizat cum il vedeam ca si om si ca astept si parerea lui.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Baieti, eu nu vreau sa "ma bag" insa postarea conversatiilor de mess e ilegala.
    M-a acuzat ca i-am furat structura facuta special pt el. Am demonstrat doar ca asta a dorit, sa folosesc un script deja facut (tot de mine), cu functii in plus. Nu am postat date personale etc...

Apropo, functiile alea in plus (fata de scriptul original facut pt Cinemagic) NU se regasesc pe eSubtitrari.com

Dragos:
    Legat de "asa sunt romanii:, mai bine taceai... Vrei sa iti reamintesc cand ai facut de ras Romania pe Forumul digitalpoint folosind munca altuia? Ar trebui sa iti fie rusine.

Eu trebuie sa plec (ca sa nu spuna unii ca nu vreau sa raspund).

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Netul, nu e vorba de date personale, inteleg insa argumentul tau. Conversatia dintre 2 persoane se presupune ca are loc tocmai pentru ca este privata. D-asta in multe cazuri inregistrarile abuzive nu servesc drept proba in instanta. Conversatia iti este adresata tie, deci are un caracter privat. O poti cel mult rezuma. Nu iti zic asta sa te superi pe mine sau ceva, dar nu e fair sa postezi public ceva privat. Exceptie fac in lege mesajele din comunitati, pentru ca exista reguli interne care guverneaza procesul de comunicare.

Si ca PS. suntem toti oameni educati si avem anumite pretentii. Asta cu spalatul hainelor in public trebuia sa fie precedata de o discutie intre voi.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Netul, nu e vorba de date personale, inteleg insa argumentul tau. Conversatia dintre 2 persoane se presupune ca are loc tocmai pentru ca este privata. D-asta in multe cazuri inregistrarile abuzive nu servesc drept proba in instanta. Conversatia iti este adresata tie, deci are un caracter privat. O poti cel mult rezuma. Nu iti zic asta sa te superi pe mine sau ceva, dar nu e fair sa postezi public ceva privat. Exceptie fac in lege mesajele din comunitati, pentru ca exista reguli interne care guverneaza procesul de comunicare.

Si ca PS. suntem toti oameni educati si avem anumite pretentii. Asta cu spalatul hainelor in public trebuia sa fie precedata de o discutie intre voi.
    Si daca spuneam ca Draqos a dorit sa folosesc scriptul meu si sa ii mai adaug functionalitati, ma credea cineva? Dupa ce vine cu acuzatii precum i-am facut lui un script custom si l-am refolosit?

Draqos:
    PLATFORMA MEA. E ca si cum as cumpara drepturile de revindere a unui script
    nicu dragos: doar eu il am
    Dragos, nu am stabilit nicaieri ca sa revinzi scriptul. Cum vine asta? Adica eu muncesc, fac un script, ti-l dau si tu il revinzi mai departe? Scriptul a fost facut pt tine, pt siteul tau. Daca vinzi siteul normal ca il poti vinde cu script. Dar e o mare diferenta cu ce zici tu.
    Ultima modificare făcută de Netul; 5th December 2010 la 16:29.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Tu cred ca nu intelegi cum e treaba cu scripturile si site-urile. Programatorul e doar o rotita din sistem, nu e cel care pune coada la pruna. Din momentul in care ai facut un script dedicat pentru un client, si l-ai vandut lui, drepturile sunt ale cumparatorului si face ce vrea cu el. Il poate revinde de 1500 ori mai scump si se poate lauda si tie cu asta pentru ca scriptul e AL LUI dupa vanzare.

Daca, in schimb, aveai un site prin care vindeai scripturi sub licenta dar fara drepturi de revindere, era alta chestie. Atunci insemna ca pot aparea duplicate sites cu acelasi script cum l-au luat mai multi clienti, si iti puteai face si tu asa ceva, pentru ca clientul intelegea din start ca s-ar putea sa mai existe site-uri de genul ala.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Nosfer, tu vrei sa zici ca programatorul nu are niciun drept asupra codului scris?
    Programatorul poate specifica tipul de licenta, daca poate fi copiat si redistribuit.
    Daca nu a precizat licenta putem presupune ca este GPL, caz in care cumparatorul poate face ce vrea cu scriptul dar nu il poate modifica.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •