Repede va mai grabiti cu presupusul cand e vorba de scandal.
Deci:
Asadar recunosti ca scriptul il avem deja (FACUT SI MUNCIT DE MINE DE LA ZERO, NU CA ALTII CARE IAU SCRIPTURI DE PE NET SI LE MODIFICA), iar tu vi si imi spui acum ca am copiat structura. Foarte frumos.Citat:
nicu dragos (01.11.2010 23:17:50): Salut Gabriel, cand esti online da un semn. Am nevoie de un nou serviciu pentru un eventual site. E vorba de unul cu subtitrari. Scriptul am vazut ca il ai deja, mai trebuie sa stabilim ce si cum. Depinde daca ai timp etc.
Legat de design, INTOTDEAUNA am recunoscut ca nu sunt designer (ti-am zis si tie, am zis si pe forumuri), nu am, imaginatie si fac cat pot. Sunt programator. Iar designul facut tie se baza in mare parte pe cel de pe Cinemagic (sectiunea subtitrari), facut de mine de la zero.
Nu zic ca nu am si eu vina mea (am intarziat cateva zile si aspectul (ASPECTUL, nu structura, ca vad ca nu stii care e diferenta) avea unele asemanari, pe care le-am modificat)Citat:
nicu dragos (02.11.2010 00:00:25): si ca design.. plm ceva cum ai tu: Subtitrari. Subtitrari filme. Subtitrari filme noi - Cinemagic.ro
nicu dragos (02.11.2010 00:00:16): insa na diferit sa nu semene
nicu dragos (02.11.2010 00:00:29): in sensu de sidebar , meniu and shit
nicu dragos (02.11.2010 00:00:30): da
nicu dragos (02.11.2010 00:00:34): exact
nicu dragos (02.11.2010 00:00:39): si daca poti face si pe tag-uri
nicu dragos (02.11.2010 00:00:57): cuvinte cheie sau ceva
nicu dragos (02.11.2010 00:01:07): cum ai tu sistemu ala
nicu dragos (02.11.2010 00:01:10): "cautari la moda"
nicu dragos (02.11.2010 00:01:19): cele mai cautate subtitrari din ultimele zile: bla bla
nicu dragos (02.11.2010 00:01:49): deci te-ai prins ...in mare nu? gen regielive si cinemagic al tau sectiunea respectiva
Legat de eSubtitrari.com, TI-AM ZIS inca de la inceput ca si eu o sa fac site de subtitrari. Sau te pomenesti ca daca ti-am facut tie site de subtitrari nu am voie sa imi mai fac si eu? Mai ales ca ti-am zis ca fac si eu (daca vrei caut pe messenger si discutia asta). Plus ca la mine TOTUL se bazeaza pe datele de la Cinemagic (detalii filme, actori, distributia, biografii, poster etc).
Asa cum am zis mai sus, i-am zis ca o sa fac si eu asa ceva. Chiar i-am zis ca o sa aiba concurenta. I-am zis dinainte, NU dupa ce i-am terminat siteul. Si i-am zis ca vreu sa fac ceva care sa preia automat datele de pe Cinemagic.
Plus ca:
- tu ai zona de administrare unde administrezi continutul siteului. EU NU AM zona de administrare pt ca toate detaliile / informatiile / filmele / subtitrarile sunt preluate de pe Cinemagic.ro (folosesc aceeasi baza de date)
- faptul ca sunt programatori m-a facut sa imi dezvolt un asa zis CMS propriu, cu zona de administrare. Ce e script comun, bineinteles ca se poate folosi la orice client (ma refer la script), si aici programatorii de pe forum iti pot da mai multe detalii.
- tie ti-am facut introducere de subtitrari si de catre useri (nu doar de tine in admin). Eu NU am asa ceva.
- Baza pe care am folosit-o a fost cea de pe Cinemagic.ro, asa ca nu imi spune mie ca mi-am facut site cu structura facuta special tie. (vezi discutia de pe messenger cand imi ziceai ca "ai deja scriptul facut, vreau si eu eva de genul..."
Tot ce ti-am facut tie a fost sa folosesc baza scriptului de la Cinemagic (asa cum ai precizat si tu) la care sa ii adaug niste functionalitati in plus (cum ar fi zona de adminitrare si adaugare subtitrari de catre useri). Si acum o faci pe-a nesimtitul si imi zici ca structura e identica.Citat:
Gabriel (02.11.2010 00:17:13): pai ar arata in general ca cinemagic.... sus si in stanga meniu, si subtitrarile puse cu posterul si titlul
nicu dragos (02.11.2010 00:17:30): pai mai exact acelasi script doar ca editat putin la pagina de subtitrare
Eu zic ca te-ai grabit cu acuzele astea si tot tu o sa pierzi. De acum sa iti cauti pe altcineva sa iti faca scripturi (custom, cu zona de administrare proprie, nu CMS-uri luate de pe net si modificate, cum fac multi "programatori") cu banii pt care multi nu ti-ar face nici macar un site de prezentare. Am incheiat orice colaborare cu tine.