Mai sa fie. Nu stiam ca un script de subtitrari poate fi atat de unicat.
Sa inteleg ca, daca un client vrea un script de subtitrari, eu sa nu ii mai fac? Pagina de Top Subtitrari ti se pare un lucru atat de original incat sa nu mai existe nicaieri? Cand dai click pe un actor sa nu iti arate filmele acelui actor? (Apropo, vezi ca la mine e altfel, cand dai click pe actor te duce la biografia de pe Cinemagic)
Cand mi-ai zis de script, automat ai zis sa il iau de la mine si sa il modific la care sa adaug niste functionalitati de la alt site, nu mai spun care. Asadar scriptul tau se bazeaza 90% pe scriptul meu, pe care l-ai vrut si tu, deci iese din discutie ca ti-as fi facut tie ceva custom, de la zero, special pt tine. Ce ti-am facut tie sunt lucruri elementare pe care trebuie sa le aiba un site cu subtitrari.
Citat:
4. De ce ai modificat elementele grafice ale site-ului la cateva minute dupa aparitia thread-ului ?
Legat de partea de design, am recunoscut, a fost si vina mea. Puteai sa ma atentionezi frumos, nu sa deschizi topicuri tot felul de acuzatii. Nici nu apucasem sa discutam pe messenger bine ca topicul era deja creat.
PS: Baza scriptului / platforma scriptului inseamna parta de codare (PHP si MySQL), care am luat-o de la mine (cu stiinta ta), platforma nu inseamna un meniu asemanator sau aranjarea in pagina.
Apropo de asezare, tot tu mi-ai zis ca vrei ca la Cinemagic: adica posterele filmelor ca la Subtitrari. Subtitrari filme. Subtitrari filme noi - Cinemagic.ro . Si acum zici ca mi-am facut si eu asemanator.
Citat:
Nosfer: Atunci da-i banii inapoi si gata daca tot ai folosit un script de al tau la care nu ai muncit mai nimic. Ca isi gaseste el un indian ieftin care sa faca treaba mai de calitate decat tine si care sa nu foloseasca scriptul si pt el.
Tu nu ai citit de la inceput? Dragost a zis ca EU deja am un script si vrea si el ceva asemanator. Sau pt ca il aveam, trebuia sa i-l dau pe gratis? Sa nu mai adaug ca scriptul de subtitrari e doar o mica marte din scriptul de pe cinemagic, a trebuit sa il extrag de acolo doar cu ce aveam nevoie, sa ii fac o zona de admin doar pt el, sa ii fac functionalitati de upload de catre oricine, cu aprobare din admin etc.... Dar nu asta e problema. Tu insinuezi ca am folosit un script al meu. CORECT. Citeste primul meu post in care am aratat ca Dragos a zis ca vrea si el scriptul meu, la care i-am adaugat niste faciitati.
Citat:
l-o platit si am fost tras in tapa cu o clona (inca)
Tu ai vrut o clona bazata pe partea de subtitrari de la Cinemagic. Vrei sa mai pun odata discutia cu care a inceput acest script?
Citat:
nicu dragos (01.11.2010 23:17:50): Salut Gabriel, cand esti online da un semn. Am nevoie de un nou serviciu pentru un eventual site. E vorba de unul cu subtitrari. Scriptul am vazut ca il ai deja, mai trebuie sa stabilim ce si cum. Depinde daca ai timp etc.
Cum naiba vine asta? Eu fac scriptul de la zero pentru mine. Tu vii dupa un timp si imi zici ca vrei si tu ceva asemanator, care sa se bazeze pe scriptul meu, si tot tu faci scandal ca te-ai ales cu o clona? Hai ca deja esti penibil.
Daca eu nu aveam script de subtitrari si iti faceam tie de la zero, intelegeam nemultumirea ta. Dar atat timp cat tu ai venit si ai dat ca exemplu scriptul meu, pe care il vrei si tu, ai tupeu sa deschizi topicuri de genul "Culmea nesimtirii pentru DataServer".
Citat:
Pe scurt scriptul l-a facut la comanda in functie de ideile si indicatiile pe care i le-am oferit eu,
Ai tupeu. Imi zici ca vrei script ca al meu si acum o invarti ca mi-ai dat tu ideile. Ce idei? Partea de administrare? Asta fac la toti clientii, sa isi administreze singuri continutul siteulu. Ce idee? Upload de subtitrari? Asta au toate siteurile de subtitrari. Ce idee? Cele normale la un astfel de script?
Vezi ca "ideile tale unice" nu le-am pus pe eSubtitrari.
Citat:
Postat în original de
Dragos Nicu
5. Ultimele reply-uri ale catorva utilizatori, de asemenea indrumati de tine (stiu ei cine, deoarece stiu si eu.. nu-l cunosc pe Gabriel de ieri, stiu ce amici forumisti are)
De ce esti nesimtiti, si ii jignesti si pe ceilalti? Vrei sa zici ca eu le-am zis sa posteze sa imi ia apararea cineva?
Citat:
Postat în original de
Dragos Nicu
dar poate eu ti-am renovat 2 camere in apartamentul ala..
Poftim? Cred ca glumesti. Tu iti renovezi 2 apartamente cu 100 euro? Spune-mi unde stai, ca ma mut si eu acolo.
Rog un moderator sa schimbe titlul topicului. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Citat:
Postat în original de
emil
Cu tot respectul pentru toate partile implicate va spun ca nu mai inteleg nimic
Deci, a fost facut pentru el, pentru siteul lui? Ca atunci e clara problema. Sau era un script pe care il aveai deja?
Am mai scris de 3 ori:
Citat:
nicu dragos (01.11.2010 23:17:50): Salut Gabriel, cand esti online da un semn. Am nevoie de un nou serviciu pentru un eventual site. E vorba de unul cu subtitrari. Scriptul am vazut ca il ai deja, mai trebuie sa stabilim ce si cum. Depinde daca ai timp etc.
Scriptul il aveam deja. A trebuit sa extrag partea de script care are legatura cu Cinemagic.ro (care e mult mai complex) si sa i le implementez lui Dragos. La care sa ii fac optiune de upload de catre vizitatori, zona de administrare unde gestioneaza subtitrarile, adauga filme, poster, actori.