Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Afișare hibrid

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Din moment ce nu ati purtat o discutie serioasa inainte si nu ati specificat niste termeni, tind sa-i dau dreptate lui Netul, desi e cam imoral ce-a facut.

Sunt de parere ca daca angajez un programator sa-mi faca un script 100% dupa cerintele mele, atunci am drepturi asupra lui, dar daca ii zic ca vreau scriptul pe care deja il foloseste la un site, atunci nu-l pot obliga pe el sa nu mai foloseasca scriptul respectiv.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Din moment ce nu ati purtat o discutie serioasa inainte si nu ati specificat niste termeni, tind sa-i dau dreptate lui Netul, desi e cam imoral ce-a facut.

Sunt de parere ca daca angajez un programator sa-mi faca un script 100% dupa cerintele mele, atunci am drepturi asupra lui, dar daca ii zic ca vreau scriptul pe care deja il foloseste la un site, atunci nu-l pot obliga pe el sa nu mai foloseasca scriptul respectiv.
    Nu cred ca alte comentarii isi mai au rostul; ce am bolduit este suficient.
    As mai adauga ca, in general, se pune intrebarea "daca mi se cere un site cu functionalitate asemenatoare, ar fi o problema daca as folosi scriptul ?" Ca pana la urma, daca a fost in stare sa il faca odata, chiar daca ar ramane fara ce a lucrat pana acum, ar putea sa-l refaca. Si ? Nu tot la gara aia cobori ?
    Luand exemplul implementarii unei plati online, daca ii faci clientului un modul functional, asta inseamna ca nimeni nu mai poate folosi acel procesator de plati online pentru ca modulul respectiv ar fi asemanator ca si functionalitate?
    Come on man, cu toata bunavointa, nu pot spune ca sunt de acord cu ideea lui Dragos. Pentru celelalte parti ale circului, mi-am expus punctul de vedere.

PS & off: mai tarziu, dati o tura pe la ghete si vedeti ce si cum

Citat Postat în original de Netul
    Eu i-am facut si zona de administrare si upload de catre vizitatori
    De asa ceva am si eu nevoie in completarea unui formular de contact. 3 fields, attach images to email, stored on server too. Cand ai timp, lasa-mi un PM aici sau pe SP. Merci
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •