Citat Postat în original de Netul Vezi Post
Cu gandirea asta, ar insemna sa dau la toti scripturi de pe gratis, doar pt ca le am deja? Daca le am, am muncit eu pentru ele si e dreptul meu sa imi evaluez munca.
Citeste mai sus. Mi-a zis ca vrea un script ca al meu (pe care il am deja) la care sa mai adaug functionalitati (admin + adaugare subtitrari de catre vizitatori).
Faptul ca i-ai vandut acelasi script, mie nu mi se pare o problema. Fie ca era open source, saus cris de tine, scriptul ajuta la functionalitatea site-ului, si il poti modifica custom dupa cerintele clientului. Ce mi se pare mie "aiurea" e sa iei bani de la un "concurent" si sa te deranjeze reprosurile. Faptul ca i-ai "spus" dinainte ca doresti sa faci site de subtitrari, tot nu e corect din partea ta, sa faci acelasi site si sa-ti concurezi clientul. era mi simplu, sa-l refuzi politicos pentru acest motiv. Urmeaza sa-mi dezvolt si eu un asemena site, pe acelasi script, acesi nisa, aceasi clientii..... si nu e corect din partea mea, sa-ti iau bani pt un asemenea proiect.

E chiar atat de buna nisa de subtritrari de preferati "balaceala" asta ?