Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Afișare hibrid

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Ok, am fost plecat si am ramas in urma cu cititul (Ultimele 3 pagini). Ce vreau sa spun este in primul rand este ca eu ti-am precizat de 3 sau 4 ori ca vreau ca scriptul aparut pe site-ul meu sa nu mai apara si pe altele, mai ales facilitatile. Ai raspuns ceva de genul: "Nici o problema, stai linistit, daca voi avea cereri asemanatoare in viitor ma voi incadra in cerintele clientului respectiv" - Nu am selectata optiunea de arhiva permanenta in clientul Y!M si daca as avea bifata optiunea, nu as publica conversatia intr-un mod public, aici.

2. Legal, chiar nu am cum sa demonstrez comunitatii sau cuiva ca scriptul (in starea care mi-ai predat-o mie) se transfera cu drepturi depline, deoarece nu a existat nici un act, sau document. Ci doar incredere.

3. Niciodata nu mi-ai spus ca iti vei crea un site de subtitrari ca sa fim concurenti. Singura daca cand ai precizat de concurenta ai spus ca si tu ai sectiunea de subtitrari (cinemagic.ro/subtitrari) insa ca nu te axezi pe ea, deoarece la tine conteaza filmele din baza de date (descrierile, biografiile actorilor samd).

4. De ce ai modificat elementele grafice ale site-ului la cateva minute dupa aparitia thread-ului ?

5. Ultimele reply-uri ale catorva utilizatori, de asemenea indrumati de tine (stiu ei cine, deoarece stiu si eu.. nu-l cunosc pe Gabriel de ieri, stiu ce amici forumisti are) imi evidentiaza faptul ca defapt: am deschis thread-ul asta deoarece imi e frica de concurenta, mai ales din partea ta. Asa e, au si ai dreptate ....

6. Cu privire la conversatiile private, Emil are dreptate, insa pe mine nu ma deranjeaza cu nimic deoarece ai avut timp sa selectezi cate 2-3 fraze care nu se refereau la: unicitate, functionalitate, exemple etc.

Asadar, cum am fost eu corect pana acum si sunt in continuare. De ce ai mintit la afirmatia cu unicitatea ? De ce ai mintit la afirmatia cu "stiam ca o sa-ti faci chiar tu un site identic, insa fara admin panel" ? Tot ce stiam este ca ai si tu o sectiune intr-un portal, care aduce in discutie nisa asta.

7. Eu zic ca intr-o discutie ca asta nu are rost sa "ne masuram sculele". (Este o expresie care se refera la connections - relatii). Ca pui pe X sa fie in favoarea ta, sa-ti sustina afirmatiile cand eu nici macar nu am apucat sa raspund la ele.

.....

@Marian: EU i-am specificat ce vreau si anume facilitatiile puse in aceeasi structura si design-ul sa existe doar pe acest site, el a fost deacord cu treaba asta si cum am scris mai sus a spus sa stau linistit deoarece nu se va intampla sa existe un site identic. Exista, la cateva zile dupa lansarea scriptului: esubtitrari.com

@Tazonne: E ok, am inteles plus ca vorba lui @Nic, corect si inteligent este ca prima daca sa asculti amandoua partile pentru a-ti face o concluzie.

nicu dragos (02.11.2010 00:00:25): si ca design.. plm ceva cum ai tu: Subtitrari. Subtitrari filme. Subtitrari filme noi - Cinemagic.ro
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:16): insa na diferit sa nu semene
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:29): in sensu de sidebar , meniu and shit
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:30): da
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:34): exact
    nicu dragos (02.11.2010 00:00:39): si daca poti face si pe tag-uri
    De ce ai taiat din conversatie? Aaa da, era neimportant.

------------------------

Netul: Plus ca la mine TOTUL se bazeaza pe datele de la Cinemagic (detalii filme, actori, distributia, biografii, poster etc).
    - Dar nici nu ma intereseaza pe ce se bazeaza ca si informatii, eu n-am scris niciodata ca mi-ai furat baza de date. Cand am spus ca ai facut un site identic ca al meu, m-am referit la factori externi precum: DESIGN (palete culori, meniu identic, elemente grafice - iconite identice, CSS-ul etc.), asezarea in pagina - structura (nu e stanga e dreapta) si facilitati. A, da.. sa mai pomenesc de elemente precum meta-uri, h-uri si tot ce tine de on-page?

@Goree: Cine a spus ca dovezile aduse de el sunt si cele adevarate? Ti-a aratat vreo chestie oficiala cu privire la asta? Sau doar a tastat cateva randuri pe forum, iar culoarea verde din rang il face mai credibil decat m-ar face pe mine postura asta? Din discutiile tale pe forum am vazut ca ai experienta in fiscalitate si chestii juridice, ar trebui sa stii foarte bine faptul ca nu te poti baza pe o afirmatie neoficiala niciodata, right? E ok, ti-ai dat cu parerea si respect asta. Ce nu inteleg acum este faptul ca tot eu trebuie sa dau explicatii ce si cum, pe cand eu am fost un simplu client care o comandat un serviciu, l-o platit si am fost tras in tapa cu o clona (inca).

Netul: Dragos, nu am stabilit nicaieri ca sa revinzi scriptul. Cum vine asta? Adica eu muncesc, fac un script, ti-l dau si tu il revinzi mai departe? Scriptul a fost facut pt tine, pt siteul tau. Daca vinzi siteul normal ca il poti vinde cu script. Dar e o mare diferenta cu ce zici tu.
    E alba sau e neagra? Vreau sa inteleg si eu odata. Ma mai mir ca nu inteleg utilizatorii nimic.

@Gin: Imi cer scuze ca am dat arama lui Gabriel (respectiv DataServer.ro) pe fata, nu am respect in mine. Ce treaba are relatia ta cu Netul, cu cea de fata? E ca si cum mi-ai spune:
    - Mi-am cumparat un Mercedes, dupa 7 ani m-a lasat discul de ambreaj. E aiurea rau masina.
    - Si eu am tot un Mercedes, insa in 12 ani nu am avut nici o problema cu el, cum poti sa aduci asemenea afirmatii cand Mercedes e produs de 50 ani, pe vremea cand tu nici macar nu aveai carnet.

@Eradu: Nu sunt de ieri implicat in comandarea de servicii, mai ales a celor care se bazeaza pe PHP, MYSQL etc. (deoarece nu ma pricep la programare).. asadar ce te face sa crezi ca nu au fost lucrurile destul de clare si in situatia de fata?

@Alex: Conditiile au fost clar specificate dinainte, repet. Plus ca niciodata nu am stiut de viitoarea existenta a vreunui site identic, ci doar a sectiunii portalului cinemagic.ro
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th December 2010 la 23:02.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •