Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: O intrebare

Afișare hibrid

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    40
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

macar aici sa nu mai auzim de prostanac si marinar ... chiar daca si eu am intentia uneori de a comenta subiecte de genul;
    si asa e o comunitate cu circuit inchis si cred ca asta a fost si scopul principal acela de a duce la un nivel superior discutiile in domeniu.
    o mica intrebare (daca tot "o intrebare" este titlul): unde sunt: tudi, aurel dragut, FireEyes si altii ?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    o mica intrebare (daca tot "o intrebare" este titlul): unde sunt: tudi, aurel dragut, FireEyes si altii ?
    Au lucruri mai importante de facut..... . In general userii de calitate au renuntat in a mai posta pe forum, unii doar mai citesc cate ceva uneori(daca mai ai ce citi).

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    40
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Au lucruri mai importante de facut..... . In general userii de calitate au renuntat in a mai posta pe forum, unii doar mai citesc cate ceva uneori(daca mai ai ce citi).
    nu cred ca e vorba de timp, hai sa fim serios iti poti face 30 de min pe zi sau la o sapt sa scrii ceva, daca ai vrea ...
    insa problema cred ca e alta ... nu prea mai e nimic de spus (teoretic vorbind) ... as putea sa iti dau un exemplu:

gandeste-te la un pahar gradat, acest pahar sa ii spunem seopedia ... la inceput era aproape gol ... cu timpul tot a crescut a crescut pana cand ajunge la o saturatie, un prag maxim ... iar cei care stiu acum lucruri noi, cred ca le/se folosesc in scopuri personale, iar mai apoi, cand acele "lucruri noi" devin invechite sau mai corect sunt inlocuite cu altele, mai noi, sunt aruncate pe piata la mase ... asta e teoria mea.

un exemplu concret ti-l pot da cu shoemoney care a povestit cum isi targeta traficul din adwords prin keyword-uri complexe; spre ex: in loc de ringtones, un cuvant pe care paria toata lumea si costa sa zicem 0.90 $ clik-ul, el paria pe "lady gaga bad romance ringtone".

o seara faina.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare Ip-uri
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2009, 14:33
  2. Intrebare.
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2009, 00:28
  3. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 21:23
  4. Intrebare
    De bogdancr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2008, 14:02
  5. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2007, 19:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •