Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: O intrebare

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Punct Vezi Post
    Daca nu am avut parte de ororile acelor vremuri (conform lui tata) nu inseamna ca nu imi pot da cu parerea. De aia ai luptat tu (daca ai facut-o) ca eu acum, la cei 23 de ani ai mei sa imi pot da cu parerea liber.
    Exact.
    Si Gigel vrea sa vina sa mazgaleasca peretii din casa lu' tac'tu cu sloganuri electorale, dar al naibii tac-tu asta ca nu vrea sa-l lase, desi a luptat la revolutie pentru dreptul la libera exprimare.
    E forumul lor (e proprietatea lor, s-a castigat/recastigat la revolutie si un alt drept fundamental: respectarea proprietatii) si astfel ca ei stabilesc regulile. NU ai decat sa iti faci propriul tau forum (sa fie proprietatea ta) si sa iti exprimi acolo opiniile politice si nu cred ca iti va limita cineva acest drept, ceea ce intr-un regim totalitar nu prea ar fi posibil.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 7th December 2009 la 14:55.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu sunt de acord cu Krumel, o sa apara flame-uri gen:
    Eu sunt pro Basescu/Geoana, a/nu a facut ...
    Esti PROST, Basescu/Geoana a furat/jefuit/ucis etc..
    Nu au rost asemenea discutii dupa parerea mea aici, exista alte locuri.(comunitatea e si asa mica, nu ar trebui sa apara controverse intre utilizatori datorita optiunilor politice, si asa apar destule cand e vorba de buy/sell/trade)
    Hmm..ar merge o lada de bere

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Topicuri cu fotbal sau politică ne pot dezbina.
    Ăsta, cred eu, e marele risc.
    Pentru asta sunt şi eu de acord cu Krumel
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Tot ceea ce s-a discutat in acest thread se numeste politica.. Nu va avea niciun rezultat pentru ca fiecare va ramane cu aceeasi parere pe care o avea si inaintea acestui thread.
    In concluzie e inutil. Mai bine faceati un thread cu retet de clatite, macar ne alegeam cu ceva
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Lucrurile sunt cu 2 taisuri aici. Ii dau dreptate lui krumel pentru ca intradevar politica (si fotbalul) sunt subiecte care adeseori sunt tratate cu multa inversunare si poate aparea ura. Dealtfel s-a vazut pe Twitter zilele astea la cat patos s-a ajuns in discutiile politice (si apoi certuri, unfollow/block, etc.)

Pe de alta parte mi-ar fi suras si mie sa fie aria bar/lobby mai libera si sa avem chiar discutii despre politica. Eu sunt de parere ca o astfel de arie ajuta membrii unei comunitati sa se cunoasca si altfel, nu doar prin domeniu prin care se intersecteaza (SEO-ul aici).

Dar daca nu se poate nu se poate Oricum ar fi fost un subiect care ar fi murit in 1-2 zile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Exact.
    Si Gigel vrea sa vina sa mazgaleasca peretii din casa lu' tac'tu cu sloganuri electorale, dar al naibii tac-tu asta ca nu vrea sa-l lase, desi a luptat la revolutie pentru dreptul la libera exprimare.
    E forumul lor (e proprietatea lor, s-a castigat/recastigat la revolutie si un alt drept fundamental: respectarea proprietatii) si astfel ca ei stabilesc regulile. NU ai decat sa iti faci propriul tau forum (sa fie proprietatea ta) si sa iti exprimi acolo opiniile politice si nu cred ca iti va limita cineva acest drept, ceea ce intr-un regim totalitar nu prea ar fi posibil.
    Exact, dar in casa aia stau numai eu cu TATA, in casa SeoPedia locuiesc mai multe persoane. Si ma tem sa nu ramana doar ei pe forum... defapt asta era si ideea pentru care am deschis topicul, sa faca ceva pentru locuitorii acestei case, sa ne lase sa discutam ceva ce noua ne place ca si noi facem un bine ca suntem aici... nu foarte mult, stii ce? Tinem casa in viata si nu devine un loc muribund
    Nu o lua chiar asa de personal amice, povesteam si noi... ho
    I don't know much...

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Draga @Punct,

Din punctul ăsta de vedere ai perfectă dreptate.
    Intru pe Seopedia de cel putin zece ori pe zi să văd ce mai e nou, ce mai pot învăţa, pe cine mai pot ajuta.
    Unde subiectul nu mă interesează trec mai departe.
    Unde subiectul mă depăşeşte îmi pun un semn de întrebare.

Vreau să mai deschid un thread, nu doar de dragul posturilor, şi-mi iau câte una peste botic (vezi threadul deschis de mine azi cu "Dmoz").

Încerc să nu deschid threaduri noi pe subiecte deja existente. Uită-te la precedentele mele trei posturi. Le-am pus pe threaduri existente. Parca le-aş fi aruncat într-o gaura neagră. Nimeni nu zice nimic. Dacă aş fi deschis un thread nou probabil aş fi fost huiduit că nu am folosit threaduri existente.

Am avut un review (unul singur!) si n-am obtinut nici un feed back.
    Mi-e teamă sa-l mai deschid o dată. Poate la anu'

În rest, zi de zi, mai aflu că cineva vrea să cumpere ceva, altcineva vrea să vândă ceva, altul raportează un spam etc.

Am spus, de câte ori am avut ocazia, că este bine ca acest forum să aibe spiritul Brain storming-ului.
    În acest caz orice acţiune trebuie să fie constructivă, fara critici.

Şi ar mai fi multe de spus.

Voi ce parere aveti ?
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

macar aici sa nu mai auzim de prostanac si marinar ... chiar daca si eu am intentia uneori de a comenta subiecte de genul;
    si asa e o comunitate cu circuit inchis si cred ca asta a fost si scopul principal acela de a duce la un nivel superior discutiile in domeniu.
    o mica intrebare (daca tot "o intrebare" este titlul): unde sunt: tudi, aurel dragut, FireEyes si altii ?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    o mica intrebare (daca tot "o intrebare" este titlul): unde sunt: tudi, aurel dragut, FireEyes si altii ?
    Au lucruri mai importante de facut..... . In general userii de calitate au renuntat in a mai posta pe forum, unii doar mai citesc cate ceva uneori(daca mai ai ce citi).

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Au lucruri mai importante de facut..... . In general userii de calitate au renuntat in a mai posta pe forum, unii doar mai citesc cate ceva uneori(daca mai ai ce citi).
    nu cred ca e vorba de timp, hai sa fim serios iti poti face 30 de min pe zi sau la o sapt sa scrii ceva, daca ai vrea ...
    insa problema cred ca e alta ... nu prea mai e nimic de spus (teoretic vorbind) ... as putea sa iti dau un exemplu:

gandeste-te la un pahar gradat, acest pahar sa ii spunem seopedia ... la inceput era aproape gol ... cu timpul tot a crescut a crescut pana cand ajunge la o saturatie, un prag maxim ... iar cei care stiu acum lucruri noi, cred ca le/se folosesc in scopuri personale, iar mai apoi, cand acele "lucruri noi" devin invechite sau mai corect sunt inlocuite cu altele, mai noi, sunt aruncate pe piata la mase ... asta e teoria mea.

un exemplu concret ti-l pot da cu shoemoney care a povestit cum isi targeta traficul din adwords prin keyword-uri complexe; spre ex: in loc de ringtones, un cuvant pe care paria toata lumea si costa sa zicem 0.90 $ clik-ul, el paria pe "lady gaga bad romance ringtone".

o seara faina.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare Ip-uri
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2009, 14:33
  2. Intrebare.
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2009, 00:28
  3. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 21:23
  4. Intrebare
    De bogdancr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2008, 14:02
  5. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2007, 19:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •