@adstart nu asi folosi limbajul asta, desi esti poate bine intentionat, romanica nu se afla printre noi. Aproape ca nu te-am putut citii pana la capat.
Cred ca esti bine intentionat, doar ca nu prea stii sa si scrii asta.
@adstart nu asi folosi limbajul asta, desi esti poate bine intentionat, romanica nu se afla printre noi. Aproape ca nu te-am putut citii pana la capat.
Cred ca esti bine intentionat, doar ca nu prea stii sa si scrii asta.
ma intereseaza ceea ce spun nu cum spundaca as fi om politic poate m-ar interesa sa spun DOAR frumos (ca sa dau bine pe sticla) si nu sa schimb in bine ceva
dar hai ca incerc pe un limbaj frumos acum (stiu ca pot).
DA, sunt bine intentionat. Am si spus in postarile anterioare ca NU E O TRAGEDIE CE S-A INTAMPLAT@lovelife sunt sigur ca a inteles cu ce a gresit (desi eu il laud pentru ca a spus ce "la deranjat" indiferent daca a fost bine sau rau. ADVERTISERUL il poate lamuri cel mai bine) si si-a cerut scuze ulterior, iar Roxana sunt convins ca a inteles ca a exagerat si ca a inteles ideea. Sa gresesti e omeneste ... se mai intampla ... doar ca hai pe viitor sa ne gandim la rentabilitatea actiunilor noastre (din toate punctele de vedere) si nu la satisfactia de moment
Si eu chiar incurajez orice CRITICA CONSTRUCTIVA din parte advertiserilor si a afiliatilor pentru ca doar asa se invata si se pot schimba lucrurile in bine. Practic e un feedback.
iar cand am spus de "Romanica" m-am referit strict la faptul ca la noi in tara, asa se obisnuieste. EU ASTA VAD PESTE TOT IN TARA ASTA. Si cred ca vad bine. Cine are butoanele e Dumnezeu pe Pamant. Nici la interesu lui nu se gandeste macar ci doar la satisfactia de moment. Mentalitate pe care eu nu o suport, imi pare rau. Poate gresesc. Poate totusi NU![]()
Ultima modificare făcută de adstart; 3rd November 2013 la 21:48.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)