Rezultate 1 la 10 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Afișare hibrid

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Intrebarea corecta dpmdv este "de ce sa mai lucrez cu acel advertiser"? 2Parale n-are produse in stoc. Niciodata! Asta pentru ca nu vinde nimic altceva decat conversii
    Man, aici ai dreptate, dar nu in totalitate. Pe majoritatea niselor cu exceptia fashion-ului si it-ului, nu prea ai alternative, deci nu prea poti alege ce sa promovezi. Iar daca eu am un site pe una din nisele: bijuterii, asigurari, cosmetice, financiar, joburi, optica, telecom, flori, pharma, etc iar magazinul ce are campanie pe aceasta nisa este neserios, atunci eu ce fac? Am doua variante: ori imi iau la revedere de la 2 parale ramanand cu un gust amar, ori continui sa-mi iau teapa in continuare nevand alte alternative.

Aici cred ca 2parale ar putea lua niste masuri pentru a reduce toate aceste neplaceri, una din ele ar fi reglementarea timpului in care un advertiser poate aproba/plati un comision. Au fost advertiseri ce aveau comisioane in asteptare vechi de 4 luni de zile, asa ceva nu e normal.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 5th October 2011 la 13:14.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Aici cred ca 2parale ar putea lua niste masuri pentru a reduce toate aceste neplaceri, una din ele ar fi reglementarea timpului in care un advertiser poate aproba/plati un comision. Au fost advertiseri ce aveau comisioane in asteptare vechi de 4 luni de zile, asa ceva nu e normal.
    In curand pe ecrane

Also, pentru a combate problema linkurilor expirate, puneti linkuri curate in paginile voastre si folositi Link2.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    In curand pe ecrane

Also, pentru a combate problema linkurilor expirate, puneti linkuri curate in paginile voastre si folositi Link2.
    Foarte buna treaba. Link2 stie sa se ocupe si de "campaign_unique=XXXXXXXX"+redirect ?, daca da atunci e mai mult decat perfect.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    - timp maxim de aprobare a comisionelor, dupa 20 zile de exemplu sa se aprobe automat.
    Din cate stiu, toate contractele noi vor avea o astfel de clauza. Se va lucra si la actualizarea contractelor vechi.

LE: Perioada va fi mai mare de 20 de zile, pentru ca legea comertului la distanta prevede ca in termen de 10 zile clientul se poate razgandi. Apoi mai e perioada de pregatire a comenzii, de finalizare a ei, transport etc, plus perioada in care advertiserul trebuie sa aprobe comisionul. Toate acestea se aduna, insa in curand nu veti mai vedea comisioane neprocesate cu lunile.

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Foarte buna treaba. Link2 stie sa se ocupe si de "campaign_unique=XXXXXXXX"+redirect ?, daca da atunci e mai mult decat perfect.
    Stie, nu-ti face griji. Si oricum nu converteste decat linkurile din campaniile active in care esti aprobat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27