Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 52

Subiect: Cat de important este sa declaram veniturile din adsense?

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    296
    Putere Rep
    20

Implicit

Multumesc pentru ratingul negativ Dl Slobodan pentru ca sunt corect. Foarte inteligent. A...si sunt copil ca tot ai adus vorba, si in naivitatea mea de 21 de ani, fara sa ma afecteze cu nimic statul, momentan, prefer sa nu il afectez nici eu
    Ultima modificare făcută de Alex Ochea; 6th June 2015 la 00:33.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Va recomand sa gasiti solutii inteligente ca sa dormiti linistiti.
    Adica sa investiti intr-un certificat de revolutionar sau dosar de handicap . Daca muncesti trebuie sa cotizezi la stat, in schimb daca freci menta primesti subventii de la buget. Ce poate fi mai minunat?

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Alex Ochea Vezi Post
    Multumesc pentru ratingul negativ Dl Slobodan pentru ca sunt corect. Foarte inteligent.
    De fapt eu trebuia sa iti multumesc primul pentru ca tu mi-ai dat negativ inainte sa iti dau eu. Sau cand primesti nu mai e asa distractiv ca atunci cand dai?

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Nu fi copchil, banii din impozite merg in buzunarele clientelei lor politice: politie, armata, invatamant si tot ce inseamna aparat bugetar este capusat de politic. In aceste sectoare risipa banului public e maxima.
    Sa vad daca o sa tina o asemena justificare in cazul in care unul care a decis sa nu-si plateasca impozitele se trezeste cu ANAF-ul pe cap si, apoi, in fata judecatorului sa se apere astfel.

Multi nu fac diferenta dintre a plati taxe si a fi un cetatean responsabil. Faptul ca se face risipa e si din cauza ca suntem niste adormiti, nu stim de proteste, ne multumim in a ne spune frustrarile doar pe FB si de a incheia orice discutie serioasa despre tara cu "Oricum e de rahat!", avem pretentia ca altii sa fie mai cu initiativa, sa "ne reprezinte" interesele, iar noi sa ramanem cu timpul liber pentru o gratareala, un dans de pinguin sau un concediu la bulgari. Mentalitate de pierdanti!

L.E. Era candva o dorinta a romanilor "Vrem o tara ca afara"...insa nimeni nu dorea sa ia in calcul ca in tari ca cele luate de noi modele se platesc taxe, uneori cu sfintenie (chiar daca cetateanului nu-i prea face placere sa le plateasca) si responsabilitatea individului nu se rezuma doar la a incredinta banii statului ci si la a se asigura ca aia de administreaza banii colectati ii administreaza corect, transparent si au in vedere doar bunastarea societatii.

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    296
    Putere Rep
    20

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu am dat eu. Te inseli. Din.punctul meu de vedere, nimic din aceste discutii nu ar trebui sa atraga ratinguri pozitive sau negative, pt ca nu atrag niciun + sau - dpdv al valorii aduse comunitatii

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Alex Ochea Vezi Post
    Daca ganditi asa si nu platiti impozite, sper macar sa nu aveti nicio pretentie de la tara asta,sau sa injurati pe X, pe Y..
    Putem sa avem toate pretentiile din lume si sa platim toate taxele, ca tot la fel va functiona tara, atat timp cat noi nu ne ridicam si nu strigam in cor JOS MAFIA, JOS CORUPTIA. Degeaba strig eu de unul singur, dar daca strigam 2 milioane, care crezi ca ar fi efectul?

Ce credeti ca s-ar intampla daca cateva milioane nu ar mai plati taxe?

Sunt de acord sa platesc taxe si sa fiu corect cu statul, cand si el o sa fie cu mine... iar cand legile si taxele sunt puse cu adevarate principii care sa aduca un plus intereselor mele, ale comunitatii si a oamenilor care platesc taxe. LUCRU CARE NU SE INTAMPLA si nu se va intampla pana nu le aratam ca STIM ca puterea e la NOI, noi suntem 22 de milioane, ei sunt cateva sute, uniti salvam toata Romania!

Exista acum o petitie online, respectiv Petitie: "CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi"- PetitieOnline.net, iar atat timp cat nu schimbam atitudinea si ne dam batuti de la inceput nu vom schimba niciodata nimic, trebuie doar sa ne unim si sa ne mobilizam si in catva ani se pot schimba multe in Romania, just WAKE UP!

In legatura cu castigurile din adsense, nu am sa le declar pana nu vad o schimbare in bine si o directie mai buna a banilor care ajung la stat!

In cel mai rau caz, daca ajunge la mine ANAF-UL voi da in judecata statul roman, incalca nu putine legi, iar cu un avocat bun se poate castiga, asta atat timp cat legile nu se vor schimba tot in mai rau, care sa fie doar in interesele lor si sa incalce pur si simplu drepturile umane, cum istoria a dovedit ca se poate, nu doar ca se va intampla din nou, ci chiar se intampla. Hitler sa stiti ca facut totul legal!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

7 out of 7 members found this post helpful.

Implicit

Decat sa va ganditi ca nu va convine sa platiti taxe, mai bine v-ati gandi la o metoda sa-i faceti pe aia care fura si risipesc sa n-o mai faca. In alte tari s-a putut.

Daca va intereseaza ce a facut statul pentru voi, va zic (informativ, nu ca as fi statist): aveti o scoala facuta gratis (peste 8 ani de scoala, unii mult mai mult), aveti incredere sa iesiti pe strada la orice ora, aveti incredere ca puteti merge de la Constanta la Sighet fara sa va atace indienii, ati beneficiat de un sistem de sanatate (prost, asa cum e) gratuit, ati beneficiat de alocatii (mici, dar le-ati avut), unii chiar si de corn si lapte in fiecare zi de scoala, aveti un sistem care in cazul unei nedreptati va ajuta sa va rezolvati problema, aveti bunici si poate parinti care dupa o viata de munca au ce pune pe masa (o pensie mica, dar cel putin exista).

Si sunt sigur ca sunt multe care mi-au scapat. Da, nu e corect, s-a furat si se fura mult, dar "instigarea" la neplata taxelor nu taie din furtul politicienilor, ci din pensia celor care au muncit sa aveti voi o tara in care sa traiti. Nu e cea mai buna tara, dar cu siguranta nu e cea mai proasta. Daca v-ati fi nascut in "partea nasoala" a lumii, sunt convions ca sansele voastre de supravietuire pana la varsta asta ar fi fost minime spre deloc. Da, in 2015.

In concluzie - platiti-va taxele, iar daca sunt nedrepte, lucrati cumva sa le indreptati. Cacatul ala de vorba "oricum n-o sa se schimbe nimic" e o ramasita comunista, lucrurile se schimba daca vor suficient de multi oameni. Vreti ca in schimbul taxelor sa aveti strada asfaltata? Strangeti semnaturi, insistati zilnic la primarie pana se rezolva. Eu am vazut cu ochii mei ca se poate. E doar un exemplu, cereti ce credeti ca vi se cuvine, judecat cat mai obiectiv.

Extra: daca exista o posibilitate legala sa evitati taxele, faceti-o linistiti. Toti vor s-o faca, probabil toti o fac. Oricum 24% din tot ce cheltuiti se duce la stat.

Ca fapt divers asa, nu stiu daca e posibil sau aberez - eu as pune TVA 33% si as scoate orice fel de alte taxe pentru persoanele fizice. Cred ca ar fi suficient la buget si am dormi linistiti ca putem incasa oricat si de oriunde, cat mai mult, fara sa ne batem capul cu formulare

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@Dan, ti-am dat un vot pentru idee dar sa stii ca impartirea taxelor de la Napoleon ni se trage. El a stipulat clar ca pentru orice cheltuiala bugetara trebuie identificata si platita o taxa pentru acoperirea acelei cheltuieli.
    Stiu eu un stat unde se plateste asa:
    3% pe venit si simultan 15% pe profit iar la finele anului inca 15% pe dividende.
    Atat si nimic mai mult. Cea mai tare treaba este ca nu se platesc taxe salariale decat daca salariul depaseste de 5 ori minimul pe economie. Doar atunci iti opreste tie ca angajat 15%
    Oricum , e un sistem mult mai suplu.
    Poate ca primarii si ministrii care se plimba pe la conferinte ar putea sa nu se mai imbuibe ca niste porci pe-acolo si sa studieze ce-i bune pe-acolo pe unde se duc si sa se intoarca sa implementeze la noi acasa.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Toate veniturile sunt inregistrate undeva, intr-o baza de date.
    Acum citiva ani i-au pus retroactiv sa plateasca pt drepturi de autor niste taxe si penalitati care erau trecute in lege dar cei care au avut venituri din drepturi de autor nu s-au grabit sa le achite. Urmarea a fost ca penalitatile depaseau cu mult taxele. O ruda a scris acum 10 ani o carte si a avut o suma mica drepturi de autor. Cand a aplicat anaf legea i-a trimis scrisoare cu penalitatile, care erau de aprox 10 ori mai mari decat castigul de pe urma cartii.
    Ca exemplu puteti intreba un agent de la fisc sa va calculeze penalitatile la o taxa de 100 lei pe care o datorati statului pt 5 sau 10 ani si veti vedea rezultatul.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

"In this world nothing can be said to be certain, except death and taxes." - Benjamin Franklin

Eu vă încurajez să nu vă faceți de lucru cu impozitele la stat, ei într-un final tot găsesc o soluție să le recupereze (eu am pățit-o personal cu amenzile de circulație, cand mi-ai intrat poprire pe conturi de 4,000 lei). În plus, e mai bine să poți pune capul liniștit pe pernă noaptea.

Referitor la ideile de genul ”ce a făcut statul pentru mine?”, asta-i cea mai greșită mentalitate pe care o avem noi, românii. Dacă fiecare dintre noi ar plăti toate taxele datorate și dacă nu am încerca să ”fentăm” întotdeauna sistemul, nici taxele nu ar mai fi atât de mari.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Doar la mine au scazut veniturile din google adsense?
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 5th February 2015, 00:11
  2. Impozit pe veniturile adsense.
    De simionandrei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th May 2014, 17:25
  3. De ce au loc fluctuatii la veniturile din Adsense
    De Sandu Stefan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th October 2011, 10:10
  4. Veniturile Adsense in euro