Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Din cate stiu, referitor la afiliere, se percep CAS 10,5% (daca nu esti angajat), CASS 5,5% si 16% impozit. Asadar, 32% se duc la stat daca nu esti angajat, sau 21,5% daca ai angajare. Daca iti desfasori activitatea pe societate vei plati din cate retin 3% impozit pe profit, sau 16% pe venit. Este mai ok 3% pe profit pentru ca deduci cheltuielile pe continut si promovare si daca reinvestesti tot nu mai platesti nimic. In schimb, iti trebuie cel putin un angajat (2 ore pe zi minim) la care ii platesti cas si cass nu stiu la ce valoare, plus contabil aprox 200 ron lunar.

La un rulaj mare (gen 3000 ron lunar) cred ca se merita.
nu se mai plateste impozit pe profit decat de la o anumita cifra de afaceri (nu mai retin exact cat cred ca peste 65000 euro), ce zici tu de 3% este impozitul pe venit care se plateste de cele mai multe srl-uri, deci poti avea 0 profit ca tot vei plati 3% din venitul total al firmei si apoi vin dividendele, deci un venit pentru tine ca persoana fizica pentru care vei plati 16% impozit pe venit, 10.5% CASS si 5.5 CAS si te-ai intors de unde ai plecat dar pentru venitul asta din dividende nu prea poti sa fentezi statul cu nedeclararea lui cum este cazul adsense (deocamdata)