Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Cat de important este sa declaram veniturile din adsense?

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit Cat de important este sa declaram veniturile din adsense?

Ca si persoana fizica stiu ca toate veniturile obtinute trebuie declarate si platit un impozit pe profit de 16%. Cat de important este sa faci lucrul asta pentru banii obtinuti din adsense? Am observat ca acum au introdus facturile pentru persoane fizice(banuiesc ca pe baza acestora putem completa cu usurinta declaratia 200).
    Ce se poate intampla daca nu ii declari? Cine va veni sa te controleze cati bani ai facut tu ca persoana fizica din adsense? Cum vor putea ei demonstra ca tu ai facut suma de N(la patrat euro) cand platile venit de la Google sunt Western Union?

Multumesc.
    PS: ma bate gandul sa intru in legalitate cu aceste venituri dar nici nu vreau sa ma apuc sa le dau bani doar de dragul de a le da fara ca ei sa ma favorizeze in vre-un fel.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

pentru venituri din strainatate este formularul 201. pe langa impozit pe venit mai platesti si CAS 10.5% si CASS (baza de calcul pentru CASS plafonată la de 5 ori câştigul salarial mediu brut)

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu e de gluma cu ANAF. Te poti trezi peste 2-3 ani cand google raporteaza situatiile, cu recalculare taxe datorate si CEL MAI IMPORTANT CU PENALITATI CARE DEPASESC CU MULT CUANTUMUL TAXELOR DATORATE.
    Consulta un contabil sau un consultant fiscal si ai sa intelegi exact cum stau lucrurile si la ce riscuri te expui daca nu faci totul corect.
    Nu conteaza cum vin banii, google are evidenta si o pastreaza mult timp.

adrian_gpj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    20

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Sa nu intelegi ca am ceva cu A FI CORECT.
    Chiar militez pentru acest lucru, dar cu singura conditie : cand noi suntem corecti cu ei sa fie si ei corecti cu noi.
    Atat timp cat EI nu fac niste planuri de viitor stabile si predictibile, ci in schimb vin cu legi si ordonante populiste, care mai mult te da peste cap, DE CE AS FI CORECT CU EI.

Acum un sfat la subiect: daca veniturile lunare din adsense nu depasesc 1000 euro , stai relax ca nu se sesizeaza nici p_lea (la cata lehamite au majoritatea bugetarilor) ; daca sari peste aici ar trebui totusi sa intrebi, dar informativ
    Caz concret: rulaj anual intr-un cont la o banca de peste 2 miliarde(lei vechi) , reptat in ultimii 7 ani ,nimeni nu a intreabt nimic. Nu mai retin sigur dar cred ca daca rulajul lunar al contului depaseste o anumnita suma este raportat de catre banca la fisc. (intereseazate cat este acel plafon, revin si eu daca am informatia mai repede)

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    296
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de adrian_gpj Vezi Post
    Sa nu intelegi ca am ceva cu A FI CORECT.
    Chiar militez pentru acest lucru, dar cu singura conditie : cand noi suntem corecti cu ei sa fie si ei corecti cu noi.
    Atat timp cat EI nu fac niste planuri de viitor stabile si predictibile, ci in schimb vin cu legi si ordonante populiste, care mai mult te da peste cap, DE CE AS FI CORECT CU EI.

Acum un sfat la subiect: daca veniturile lunare din adsense nu depasesc 1000 euro , stai relax ca nu se sesizeaza nici p_lea (la cata lehamite au majoritatea bugetarilor) ; daca sari peste aici ar trebui totusi sa intrebi, dar informativ
    Caz concret: rulaj anual intr-un cont la o banca de peste 2 miliarde(lei vechi) , reptat in ultimii 7 ani ,nimeni nu a intreabt nimic. Nu mai retin sigur dar cred ca daca rulajul lunar al contului depaseste o anumnita suma este raportat de catre banca la fisc. (intereseazate cat este acel plafon, revin si eu daca am informatia mai repede)
    Hmmm...daca ei nu sunt corecti cu tine, nu ai ce le face...Daca tu nu esti corect cu ei, iti pot face multe daca intrii in vizor..

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Sunt raportate la fisc doar tranzactiile ce depasesc 5000 de euro, pentru restul relax...

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

7 out of 11 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Nu e de gluma cu ANAF.
    Toate impozitele sunt o gluma proasta, o taxa de protectie pe care o platesti mafiei institutionalizate numita stat. Nu doar ca nu aduc niciun beneficiu societatii dar perpetueaza un sistem incorect care descurajaza munca si premiaza lenea. Statul ar trebui sa munceasca pentru bani (sa aiba propriile companii, sa dezvolte propriile afaceri, etc.), la fel ca toata lumea ( asa cum e in alte tari, unde nu exista impozit pe venit), nu sa perceapa taxe de protectie. Parerea mea!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Toate impozitele sunt o gluma proasta, o taxa de protectie pe care o platesti mafiei institutionalizate numita stat. Nu doar ca nu aduc niciun beneficiu societatii dar perpetueaza un sistem incorect care descurajaza munca si premiaza lenea. Statul ar trebui sa munceasca pentru bani (sa aiba propriile companii, sa dezvolte propriile afaceri, etc.), la fel ca toata lumea ( asa cum e in alte tari, unde nu exista impozit pe venit), nu sa perceapa taxe de protectie. Parerea mea!
    Zi-mi te rog si mie niste tari dinastea, din ce citisem eu prin Franta, Germania si altele ar fi chiar mai mari decat la noi aceste taxe si impozite.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am fost cu Work&Travel in America, am lucrat acolo, am platit taxe ca tot omul, dar cand m-am intors mi-am recuperat toate acele taxe INTEGRAL. Americanii au un sistem interesant de taxe, nu au TVA, au taxele puse ciudat. Nu am studiat, dar în general ei înapoiază din taxe, aveam un prieten căsătorit acolo și mi-a zis că trebuie să i se returneze de vreo 2-3 ori taxele pe care le-a plătit pentru că soția lui a făcut un copil.....

Chiar nu mă interesează formele de taxare atâta timp cât banii sunt folosiți și nu transferați în afacerile altora. Adică noi să plătim taxele unui stat care încurajează hoția? Păi ei bagă la pârnaie oameni dar parcă 5% din prejudiciu adus de diverse procese îl are statul recuperat. Păi fă fir ar prioritate recuperarea prejudiciului că nu mă încălzește cu nimic că face X sau Y închisoare dacă banii furați nu ajung unde trebuie.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Zi-mi te rog si mie niste tari dinastea, din ce citisem eu prin Franta, Germania si altele ar fi chiar mai mari decat la noi aceste taxe si impozite.
    In mai toate tarile arabe din Golf statul nu isi jecmaneste cetatenii cu asa-numitul impozit pe venit. Ba chiar ii plateste pentru simpla calitate de cetatean. Eu nu am pretentia sa ma plateasca statul, vreau doar sa ma lase in pace .

Alte tari in care nu se plateste impozit pe venit de la persoanele fizice sunt: Bahamas, Monaco, Cipru, Bermude, Cayman si altele. In restul lumii impozitul pe venit a fost introdus doar acum cateva decenii.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Doar la mine au scazut veniturile din google adsense?
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 5th February 2015, 00:11
  2. Impozit pe veniturile adsense.
    De simionandrei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th May 2014, 17:25
  3. De ce au loc fluctuatii la veniturile din Adsense
    De Sandu Stefan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th October 2011, 10:10
  4. Veniturile Adsense in euro