pai nu stiu, sa vedem. tu ce parere ai?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Modul (serios) cum a evoluat topicul ma face sa imi cer scuze fata de Krm pentru ironiile de mai sus. Numarul mare de posturi pe care le avea ma indreptatea sa cred ca stie aceste lucruri (Nu era nevoie neaparat sa vada vreun filmulet cu d-l respectiv).
eu chiar am o problema mare cu concurenta care imi urmareste orice pas, si ce link-uri imi pun eu isi pun si ei, chiar a recurs la o mizerie sa plateasca pe cineva sa scoata link-ul spre mine din articol.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Marius nu e nevoie sa iti ceri scuze, am gresit, am platit! o sa ramana dovada topicul![]()
Ultima modificare făcută de Krm; 7th November 2010 la 00:30.
Toate drumurile duc la Targoviste
Cand e evorba de jucatori grei... de regula "lucrurile se transforma".
Chit ca nici pana acum nu am inteles ce aduce in plus instalarea Silverlight, de cateva luni la toti clientii si prietenii am recomandat instalarea fisierelor/codurilor pentru google, yahoo si bing webmaster tools.
Cateva rapoarte in plus nu strica.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 7th November 2010 la 00:57. Motiv: ma las de cafea = mananc litere
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Links to your site: Total links : 261,696 - Google Webmaster tools (Actualizat, nu se stie inca frecventa, daca include nofollow sau link-uri expirate [301, 404 etc])
Inbound Links: 3.554 - Blekko (?)
Inlinks (13,949) - Yahoo! Site Explorer (Actualizat destul de ok, arata si IBL-uri expirate)
Total Links followed, nofollowed & 301'ing pages 22,989 - Open Site Explorer (Se spune ca au crawlerul lor, nu stiu prea multe detalii)
Ok, acum care din datele astea sint relevante?![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)