29th August 2017, 21:43
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
densho
Salutare am cautat in phpmyadmin si am gasit 1 match in PROCESSLIST atasez imaginea mai jos
wordpress malware.jpg
Ce pot face in continuare ?
Degeaba modifici ceva in db daca nu gasesti sursa problemei. Primul pas normal ar fi sa ne spui site-ul si sa postezi aici codul intreg din index.php (daca exista acest fisier in public_html)
30th August 2017, 14:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Multumesc tuturor celor care mi-ati trimis pm cu informatii.
Am rezolvat problema intre timp, stergand vreo 3 plugin-uri, (Kimli flash embed, Order categories, askimet) temele si facand reinstall la wordpress din dashboard, preventiv am schimbat parolele inclusiv la baza de date.
Sursa problemei nu am depistat-o:
- index.php era neatins, la fel wp-config si alte fisiere.
- nici un user nou nu era adaugat
- in baza de date (nu information_schema) nu gasea nimic cand dadeam search in phpmyadmin dupa keyword-urile respective
- referitor la "match-ul" gasit in baza de date "information_schema", am descoperit ulterior ca daca dadeam search indiferent pe orice keyword acesta aparea in PROCCESSLIST, deci malware/ul nu era ascuns acolo.
- problema s-a extins si persista indiferent de tema pe care o selectam deci am presupus in cele din urma ca trebuia sa fie in core-ul wordpress.
- banuiesc ca malware-ul se ascundea in wp-include sau wp-admin, din moment ce acum e totul ok dupa reinstall
- am cautat informatii online si am observat ca mai existau ceva sesizari in luna august pe aceeasi problema, insa nu apareau solutii
(Waiting for trk.vidible.tv...
Waiting for evtvpaid.bfmio.com...
Waiting for t.lkqd.net
Uploading(50%...)
- monitorizez in continuare site-ul pentru ca problema sa nu reapara.