Salutare, va cer si eu ajutorul intrucat ma confrunt cu o problema de tip malware in cazul unui site de-al meu care ruleaza worpress.
Problema apare daca rulez o tema mai noua gen responsive, cu tema originala veche de peste 3 ani, problema aceasta nu se manifesta.
Am incercat mai multe teme si in cazul unor problema se manifest iar in cazul altora nu sau cel putin nu reusesc eu sa-mi dau seama
Momentan folosesc o tema free numita ColorMag downloadata direct din rechizitoriul wordpress pe care vreau sa o pastrez daca reusesc sa-i dau de cap problemei in cauza.
Scanat cu sucuricheck si alte asemenea servicii online, site-ul nu prezinta nici o vulnerabilitate, insa aceasta exista.
Vulnerabilitatea se manifesta in felul urmator:
Odata incarcat site-ul, fav iconul clipeste periodic ca si cum ai da refresh la pagina iar in bara de jos apar periodic urmatoarele :
Waiting for trk.vidible.tv...
Waiting for evtvpaid.bfmio.com...
Uploading(50%...)
Waiting for
In partea de sus a browserului aparre mesajul : this website is trying to load scripts from unauthenticated sources
Va rog daca puteti sa-mi oferiti ceva solutii, in cazul in care ati avut de-a face cu asa ceva, sau daca cineva doreste sa arunce o privire pe site-ul in cauza.