Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: galerie foto

Afișare hibrid

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

pai am zis si mai sus.
    eu fac o tema de la 0 si imi trebuiau 2 galerii, una prin care doar sa afisez niste poze si la click pe poza, se face poza mare si atat.
    si o alta galerie , prin care la click pe poza se face mare si probabil o sa aibe un watermarke ceva, si cu posibilitatea de cumparare.
    de aceea ziceam ca e mai complicat(asa vad eu lucrurile) sa modific un plugin, decat sa ma folosesc de functiile din wp sa o fac eu. Si ma gandeam sa pun 2 categorii, poze de vazut, si poze de cumparat, si fiecare categorie sa contina niste posturi (care de fapt sunt numele albumurilor, adica poze de la nunta, poze cu animale, etc) si pt fiecare post i se ataseaza mai multe poze. cam asa vad eu lucrurile. daca credeti ca aveti o solutie mai usoara, v-as ramane dator sa-mi spuneti
    10x

m-ar ajuta daca-mi puteti spune care este functia cu care pot adauga imagini pentru un post (ca default, cand se instaleaza tema vreau sa apara cateva imagini)
    Ultima modificare făcută de fabby; 26th April 2013 la 09:41.
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Job FOTO
    De stanccone în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th April 2012, 13:34
  2. Vand csscow.com - Galerie CSS
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th April 2012, 21:54
  3. Plugin galerie foto wordpress
    De Edica în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th July 2011, 12:18
  4. Indexarea unui site cu elemente Flash (meniu, casete de text, galerie foto)
    De lucian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th October 2007, 16:04
  5. SPAM: foto-top.net
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th December 2006, 00:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •