Caut si eu o tema wordpress (gratuita) care sa imi afiseze articolele (vor avea maxim 2 randuri acestea) ca pe o lista. Am vazut pe undeva, dar nu mai stiu unde. Va multumesc mult.
Caut si eu o tema wordpress (gratuita) care sa imi afiseze articolele (vor avea maxim 2 randuri acestea) ca pe o lista. Am vazut pe undeva, dar nu mai stiu unde. Va multumesc mult.
Poti modifica orice tema sa-ti arate doar titlul articolelor, daca la asta te referi. Modifica index.php sau pagina unde iti afiseaza postarile pe index si lasa doar titlul articolelor, scoate the_content() si ce mai este acolo.
Signatura lipsa
Salut. Nu doresc sa imi afiseze doar titlul. Uite un exemplu:
ceva de genul How To: Create a Digg style Social Voting site with WordPress - WPLift ai nevoie ?
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
Digg Theme Wordpress Theme | Free Wordpress Themes - free, dar ai grija ca stii tu, unele teme free pot avea pb (encode base64, chestii de astea)
Nominate Just another Pro Theme Design Themes site - not free
Acuma, daca se merita sau nu o tema platita, tu stii. Dar clar ai ceva beneficii in plus la o tema premium fata de una free
Signatura lipsa
Da, dar el a cerut tema free. Asta e, temele free vin si ele cu conditii.
Signatura lipsa
O tema de genul acesta, mai free de atat, nu stiu daca ai sa gasesti. Linkuri in footer sunt peste tot, toata lumea isi lasa amprenta.
Uite Casual Wordpress Theme de la Obox, e destul de premium pentru o tema free(parerea mea) si seamana cu ceea ce cauti tu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)