deci eu nu am negat nimic din ce ati zis voi, doar va intrebam legat de solutii.
la fel si legat de categorii, nu am negat, am intrebat cum pot face in situatia asta.
deci eu nu am negat nimic din ce ati zis voi, doar va intrebam legat de solutii.
la fel si legat de categorii, nu am negat, am intrebat cum pot face in situatia asta.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Pune si tu un link demo sau macar o poza cu homepage-ul si gasim si solutie![]()
din pacate nu pot pune tema online.
dar nici nu cred ca e nevoie, sa-ti zic de ce:
in meniu, va fi linkul: portfolio, iar la hover, vor aparea subcategoriile pentru categoria portfolio.
si aici vine intrebarea, daca zici ca nu se poate sa-l pui pe om sa adauyge categoriile, cum sa se faca automat sa se adauge ?
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Asa ai incercat: https://www.google.com/search?q=how+...ordpress+theme ?
Cred ca daca citesti primele 5 rezultate, intrebarile tale isi vor gasi raspunsurile si nu numai.
pana la urma, daca e sa cauti pe net (acum depinde timpul de cautare) gasesti orice pe net. care mai e rolul forumului?
astept in continuare raspunsul daca stie cineva.
Pentru a afisa toate categoriile (automat) in meniu poti sa folosesti codul:
Daca vrei sa faci din wp-admin asta, mergi la Apparence -> Menu si adaugi categoriile / paginile creeate care vrei sa iti apara in meniul site-ului.Cod PHP:<?php $categories = get_the_category(); foreach($categories as $category) { echo $category->name . ' '; } ?>
Pentru ultima optiune, ai urmatorul cod:
Codul asta in adaugi in fisierul function.php. Nu uita sa editezi in cod your_theme_name cu numele temei tale.
Codul asta ill adaugi in header.php (in header de la tema)Cod PHP:register_nav_menus( array(
'primary' => __( 'Primary Navigation', 'your_theme_name' ),
'secondary' => __('Secondary Navigation', 'your_theme_name')
) );
Daca mai ai intrebari, pm sau posteaza aici.Cod PHP:<?php wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-header', 'theme_location' => 'primary' ) ); ?>
Eu de obicei folosesc wp_nav_menu(array('menu'=>'header')) și adaug un meniu cu numele "header" în Appearance > Menus, imho e mai bine așa, mai ales când ai două meniuri.
Am un blog personal nou.
Am citit topicul tau cap-coada.
Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple.
Lucreaza la tema, ajuta-te de oricate pluginuri doresti si le poti adauga la download odata cu tema. Referitor la continut, categorii, meniuri samd, cred ca te referi la acel fisier de tip .xml care se numeste Dummy Content si care poate fi importat de catre utilizator pentru a avea tema in formatul propus de autor(cu categorii, articole, continut pe homepage samd).
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&...55534169,d.Yms
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
multumesc de raspunsuri.
am facut din functions.php sa mi se adauge meniurile automat, doar ca ele tb sa corespunda cu niste pages care ar trebui sa existe sau sa fie create.
atunci cand ii dau tema, ii spun si ce posturi sa creeze si pt ce sunt ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)