Tin sa mentionez ca lucrez cu Wordpress de ani buni de acum. Consider ca nu mai sunt un newbie, ca ii stiu (cam) toate chichitele si ca pot anticipa cam orice surpriza imi poate face. Ei bine, astazi am intampinat o mare, mare problema, pe care, cu rusine va spun ca nu sunt in stare sa o rezolv singur.
Cum am descoperit? Am cumparat un plugin de pop-up de pe CodeCanyon. Il instalez, il configurez (toate bune pana aici), intru sa il testez cu Mozilla (merge brici!), intru sa il testez cu Chrome... MALICIOUS URL BLOCKED! Un screenshot poate fi vizualizat aici.
Gandindu-ma ca o fi de la plugin (desi am mai cumparat zeci de plugin-uri de pe CodeCanyon si n-am avut nici cea mai mica problema) ii scanez fisierele, tot cu avast. Nimic. Mai fac o incercare! Merg in Dashboard, dezactivez pluginul, eroarea persista.
Gandindu-ma ca o fi de la alt plugin, le dezactivez pe toate. Intru din nou pe Chrome, imi accesez blogul, aceeasi eroare.
Gandindu-ma, in ultima instanta, ca o fi de la tema, o schimb. Aceeasi eroare...
Imi scanez site-ul de virusi: Nimic aici, nimic aici, nimic nici aici...
Acum, am si eu o intrebare si o mica rugaminte:
1. Aveti idee ce ar putea cauza aceasta problema?
2. Puteti sa-mi lasati un reply de genul "sistem de operare + browser + antivirus ="? (Ex.: Windows 7 + Mozilla Firefox + Avast = OK sau Windows 7 + Google Chrome + Avast = Infectat!)
Vreau sa vad daca problema apare numai la combinatia asta, sau daca se intalneste si in cadrul altor antivirusi.
Multumesc anticipat!

Răspunde cu citat

EPACK