Se pare ca nu a citit nimeni postul acela si inca unul catre care avea link
A fost un bug care a fost rezolvat in wp 3.3, deci acum puteti sa folositi permalink-urile cum vreti fara vreo problema.
Se pare ca nu a citit nimeni postul acela si inca unul catre care avea link
A fost un bug care a fost rezolvat in wp 3.3, deci acum puteti sa folositi permalink-urile cum vreti fara vreo problema.
Da Alex, daca ai versiunea 3.3 si nu ai o versiune mai veche pe care nu o poti updata din alte motive, si chiar daca bug-ul s-a rezolvat id-ul in url creste viteza.Eu m-am interesat de asta pentru un site in enleza cu 2.000 de posturi cand wp a inceput sa se miste ciudat, si am incercat sa caut toate motivele, pentru un site in romana cu host in romania la ce viteze sunt nici la 1mie de posturi nu se simte asa mult, dar la un site international si care se vrea a fii cu mult continut e important sa ai in vedere anumite aspecte.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Interesanta chestia cu id-ul articolului in url. Nefiind programator credeam ca orice caracter in plus adaugat in url va creste timpul de accesare. Am un site ce are in jur de 1500 de articole ce au permalinks fara id in structura.
Exista vreo solutie technica pentru ca numai articolelor care se adauga de acum incolo intr-o anumita categorie, sa le apara id-ul in url ? Am vazut ca cei de la Google news solicita id-ul articolului in url, respectiv minim 3 cifre in url. Am aplicat acum ceva vreme fara sa fiu acceptat. Se pare ca am sarit peste chestia asta.
Display a three-digit number. The URL for each article must contain a unique number consisting of at least three digits. For example, we can't crawl an article with this URL: http://www.google.com/news/article23.html. We can, however, crawl an article with this URL: http://www.google.com/news/article234.html. Keep in mind that if the only number in the article consists of an isolated four-digit number that starts with 199 or 200, we won't be able to crawl it.
Site-ul fiind unul mai vechi nu as vrea sa scric intreaga structura existenta (respectiv cu 1500 de redirecturi articol <-> articol).
Exista vreo solutie tehnica pentru asta, astfel incat doar ce adaug de acum incolo in categoria news sa primeasca id-ul in url ?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
WordPress › Advanced Permalinks « WordPress PluginsIf you change the permalink setting then all your old posts will be moved, and you will suffer a major loss of page rank (not to mention a lot of 404s). With Advanced Permalinks you can define a specific permalink structure for all your old posts and then create a new permalink structure for new ones. All your old posts will carry on living at the same URL as before, but all new posts will be created using your new structure.
N-am testat, am vazut acum ca e compatibil pana la WP 2.9.2 dar are totusi 2 voturi la It works.
Multumesc Andrei Luca ! Pluginul merge pe jumatate, in sensul ca nu am putut seta id-ul respectiv doar pe o anumita categorie, astfel incat pluginul adauga id-ul la toate categoriile.
Interesant a faptul ca poate fi setat intervalul pentru care sa apara id-ul in url. In felul asta toate posturile vechi isi pastreaza neschimbat url-ul.
Daca are cineva o solutie pentru ca in loc de /%category%/%postname%-%post_id%.html sa pot pune /%categoria-pe-care-o-vreau%/%postname%-%post_id%.html , please share.
PS. Dupa ce mi-am batut capul cu implementarea am aflat ca daca ai sitemap special de news, nu mai e nevoie ce cifrele din url.![]()
Ultima modificare făcută de Nichita; 7th April 2012 la 17:26. Motiv: Update !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
pe bloguri cu cateva mii de posturi ( 3000-6000 ) se simte bine diferenta de accesare.
@Maldinii un punct de reputatie in plus de la mine de la 40 la 41![]()
wordpress 3.2.1
Nichita, poti sa pui la toate articolele id in url (in ideea de uniformitate) si instalezi SLRedirectPlugIn (e ceva de genu intrii pe blog si daca intalneste 404 cauta articolul dupa titlu si te redirecteaza catre el fara sa schimbe adresa)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)