Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: 2 lucruri utile despre WP si SEO

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Se pare ca nu a citit nimeni postul acela si inca unul catre care avea link

A fost un bug care a fost rezolvat in wp 3.3, deci acum puteti sa folositi permalink-urile cum vreti fara vreo problema.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post

A fost un bug care a fost rezolvat in wp 3.3, deci acum puteti sa folositi permalink-urile cum vreti fara vreo problema.
    Da Alex, daca ai versiunea 3.3 si nu ai o versiune mai veche pe care nu o poti updata din alte motive, si chiar daca bug-ul s-a rezolvat id-ul in url creste viteza.Eu m-am interesat de asta pentru un site in enleza cu 2.000 de posturi cand wp a inceput sa se miste ciudat, si am incercat sa caut toate motivele, pentru un site in romana cu host in romania la ce viteze sunt nici la 1mie de posturi nu se simte asa mult, dar la un site international si care se vrea a fii cu mult continut e important sa ai in vedere anumite aspecte.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post

Da. Ai dreptate. Stiam ca au anuntat de problema si vor sa o rezolve, dar am uitat ca anuntul a fost inainte de lansarea 3.3 credeam ca a venit dupa.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Interesanta chestia cu id-ul articolului in url. Nefiind programator credeam ca orice caracter in plus adaugat in url va creste timpul de accesare. Am un site ce are in jur de 1500 de articole ce au permalinks fara id in structura.

Exista vreo solutie technica pentru ca numai articolelor care se adauga de acum incolo intr-o anumita categorie, sa le apara id-ul in url ? Am vazut ca cei de la Google news solicita id-ul articolului in url, respectiv minim 3 cifre in url. Am aplicat acum ceva vreme fara sa fiu acceptat. Se pare ca am sarit peste chestia asta.

Display a three-digit number. The URL for each article must contain a unique number consisting of at least three digits. For example, we can't crawl an article with this URL: http://www.google.com/news/article23.html. We can, however, crawl an article with this URL: http://www.google.com/news/article234.html. Keep in mind that if the only number in the article consists of an isolated four-digit number that starts with 199 or 200, we won't be able to crawl it.

Site-ul fiind unul mai vechi nu as vrea sa scric intreaga structura existenta (respectiv cu 1500 de redirecturi articol <-> articol).

Exista vreo solutie tehnica pentru asta, astfel incat doar ce adaug de acum incolo in categoria news sa primeasca id-ul in url ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

If you change the permalink setting then all your old posts will be moved, and you will suffer a major loss of page rank (not to mention a lot of 404s). With Advanced Permalinks you can define a specific permalink structure for all your old posts and then create a new permalink structure for new ones. All your old posts will carry on living at the same URL as before, but all new posts will be created using your new structure.
    WordPress › Advanced Permalinks « WordPress Plugins

N-am testat, am vazut acum ca e compatibil pana la WP 2.9.2 dar are totusi 2 voturi la It works.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Multumesc Andrei Luca ! Pluginul merge pe jumatate, in sensul ca nu am putut seta id-ul respectiv doar pe o anumita categorie, astfel incat pluginul adauga id-ul la toate categoriile.

Interesant a faptul ca poate fi setat intervalul pentru care sa apara id-ul in url. In felul asta toate posturile vechi isi pastreaza neschimbat url-ul.

Daca are cineva o solutie pentru ca in loc de /%category%/%postname%-%post_id%.html sa pot pune /%categoria-pe-care-o-vreau%/%postname%-%post_id%.html , please share.

PS. Dupa ce mi-am batut capul cu implementarea am aflat ca daca ai sitemap special de news, nu mai e nevoie ce cifrele din url.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Nichita; 7th April 2012 la 17:26. Motiv: Update !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

pe bloguri cu cateva mii de posturi ( 3000-6000 ) se simte bine diferenta de accesare.
    @Maldinii un punct de reputatie in plus de la mine de la 40 la 41

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    pe bloguri cu cateva mii de posturi ( 3000-6000 ) se simte bine diferenta de accesare.
    @Maldinii un punct de reputatie in plus de la mine de la 40 la 41
    Ce versiune de wordpress ai?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

wordpress 3.2.1

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Nichita, poti sa pui la toate articolele id in url (in ideea de uniformitate) si instalezi SLRedirectPlugIn (e ceva de genu intrii pe blog si daca intalneste 404 cauta articolul dupa titlu si te redirecteaza catre el fara sa schimbe adresa)
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Niste lucruri certe!
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2011, 08:28
  2. Cateva lucruri despre "Skinnerul"
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st June 2009, 23:37
  3. Lucruri bune de Craciun
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th December 2008, 19:00
  4. informatii utile - Microsoft
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st August 2008, 08:42
  5. Lucruri Inca Neexploatate !
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th February 2006, 02:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •